Where old Speeders go to die

Podracerek temetőjét posztolta Ron Howard a Han Solo film forgatásáról. A nosztalgiafaktort maxra pörgetik. Mellé egy fotó is van, amit kinagyítva már próbálnak elemezni a rajongók.

10 hozzászólás a “Where old Speeders go to die” bejegyzéshez

  1. Emlékszem, mennyire látványos volt anno -és még mindig az- a fogatverseny, hihetetlenül jól kitalálták, a járműveket, a hangokat… szuper volt!

  2. Hát, abban a filmben kb. az volt az egyetlen jó dolog. Na meg a “Duel of Fates” téma.

  3. Nos igen. A sokat szidott Phantom Menace-nek is volt legalább 2 olyan jelenete, ami ikonikussá vált, és a mai napig hatalmas élmény átélni és végigizgulni azokat. Kérdem én, hogy a legtöbbek által agyondícsért The Force Awakens-ből bő másfél év után mire emlékszünk? Én gyakorlatilag semmire sem… :(

  4. A filmre magára persze kíváncsi vagyok,egyértelműen moziban nézős lesz, de a forgatás nehézségeivel kapcsolatos hírek miatt az elvárásaim nem lesznek magasak. A Rogue One-nál bejött ez a módszer, hátha most is működni fog.

  5. Lehet szidni a TPM-t, mert meg is érdemli… Viszont a már említett fogatverseny és a Dual of the fates harc eszméletlen volt! Ráadásul, még ha nem is tökéletesen lett bemutatva, de azért először pillanthattunk bele részletesebben a SW világába, helyszíneibe, élővilágába, Jedik életébe stb.! Én a mai napig élvezem, amikor újranézem az első trilógiát is (persze, nyilván örülnék, ha egy-két dolgot máshogy csináltak volna)…

  6. Ezt már sokszor leírtam, hogy a hetedik rész fényében azért felértékelődik egy csomó dolog az előzménytrilógiánál, mégha rosszak is mint filmek. Legalább próbálkoztak új dolgokat belevinni (nem is keveset), csak Lucas nem jó rendező, plusz megalomán egy picit.

  7. “a legtöbbek által agyondícsért The Force Awakens-ből bő másfél év után mire emlékszünk? Én gyakorlatilag semmire sem” én az első falconos jelenetig, utána szinte semmire, pedig kétszer láttam.

  8. Human: Pont az volt a nyelvemen, hogy a Falconos jelenetig volt érdekes a film, utána átcsapott kegyetlen múltidézésbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.