The Death of Stalin-előzetes: indul a harc a hatalomért

Ha valaki azt hiszi, hogy az In The Loopról ismert Armando Iannucci új filmje egy politikai thriller lesz, az nyilván téved. A történet azért a valóságon alapul, de csak hangyányira. Hogy mi lesz? Meghal Sztálin, és páran meg akarják utána kaparintani a hatalmat. Mindezt szatirikus módon bemutatva.

A szereplőgárda: Steve Buscemi, Simon Russell Beale, Jason Isaacs, Michael Palin, Andrea Riseborough, Rupert Friend, Jeffrey Tambor. A poszter alatt ott az előzetes.

9 hozzászólás a “The Death of Stalin-előzetes: indul a harc a hatalomért” bejegyzéshez

  1. Persze lehet gúnyolódni a komcsinkon és Sztálinon, biztos hozni fogja a film a dellát, miközben jót röhögnek a hazafi amcsik, bár minden hibája ellenére azt gondolom több tiszteletet érdemelne az az ember aki megnyerte a II. Vh-t. Az hogy az USA egy 6 éves háború utolsó négy hónapjába beszállt és azóta Hollywood önti magából az amcsi hőstettekről szóló filmeket míg azt aki a munka oroszlánrészét végezte rendszeresen lekutyapics@zza nekem kezd sok lenni. De ha már filmes blog tudom ajánlani Oliver Stone: Amerika elhallgatott történelmét. :)

  2. amcuk: kötve hiszem, hogy ez a film sztálinon gúnyolódik. Amúgy vicces, hogy még az sem esett le, hogy nem amerikai film, miközben az amcsiknak olvastál be az igazság ferdítéséért :D

  3. Az nem gáz hogy Sztálin több embert éheztetett halálra mint amennyi Hitler miatt veszett oda, hős volt…

  4. “az USA egy 6 éves háború utolsó négy hónapjába beszállt”

    Mennyire kell tanulatlannak lenni, hogy ezt valaki leírja?

    Btw Lend-lease Act ’41 elején, tényleges harci cselekmények 41 végétől, kontinentálisan 42 végétől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.