Az EW nem csak képekkel jött a Star Wars EP VIII-ból

A The Last Jedi-fotókat már láttuk, de cikkek is jártak melléjük. A galériában végiglinkelték őket.

Röviden (és Spoileresen?):

  • Luke először nem közösködik Rey-jel, szóval hiába a Force Awakens végén a cliffhanger, először csak elutasításba fut a csaj.
  • Luke azt hitte Kylo az új “chosen one”, szóval mindent igyekezett megtanítani neki. – ide saját gondolat, hogy akkor lehet Kylo, ahogy Vader is (Anakin szintén chose one volt), a végén a jó oldalt választja?
  • Finn próbál eltávolodni az egész lázadás dologtól, de visszarántják a harcokba.
  • A film hasonlítani fog a Birodalom visszavágra, de nem direkt. (Haha?:D) A rendező ezt főleg az egyszerre futó sztorikra érti: Rey-t egy morgós jedi képzi épp ki, az ellenállás bajban van, Finnék pedig egy kaszinóvárosba mennek küldetésre.

Gondolom a végső pont miatt sokaknál megszólalt a vészharang.

22 hozzászólás a “Az EW nem csak képekkel jött a Star Wars EP VIII-ból” bejegyzéshez

  1. morgós jedi kiképző – Yoda
    kaszinóváros – felhőváros
    az ellenállás bajban van – hothi bázis feladása
    próbál eltávolodni, de visszarántják – Han esete a távozó, majd visszaforduló Falconnal

  2. @mSO: Komolyan a Rogue One-ban több eredetiség volt mint a TFA-ban…pedig annak bőven tudtuk mi lesz a vége. Last Jedi-nak drukkolok de félek hogy ez is ilyen “ezt már láttuk” féle szaga lesz. Ne legyen igazam!

  3. Ahhoz képest Kylo elég béna volt. Egy totál zöldfülű, is lenyomta. Sőt egy erő-képességek nélküli kezdő rohamosztagos is helytállt ellene. Nevetséges. Jó persze sérült volt. De azt meggyógyította az oldala csapkodásával, nem? :D

    Finnt meg jól elereszthetnék. Szerintem a világon nincs olyan, aki kedvelné a karaktert. Nincs is miért.

    Mindegy, meglátjuk mit hoznak össze. A TFA-nál rosszabbat elég nehéz lenne.

  4. A vészharang a TFA-nál szólalt meg. Itt már egy teljes harangjáték koncert indult el.

  5. Akaratlanul is a másolják a régieket. Nem tudnak semmi újat kitalálni, semmi meghökkentőt. mSO kifejtette az első kommentben.

  6. GodBadka egy baszott nagy lézerágyúval hasba lett lőve, majdnem kifolytak a belei, szerintem az ereje 70%-a ment el arra, hogy talpon maradjon…

  7. Ridley Scott megmondta a covenant után, hogy a filmek leforgatása a mai technológiával halál könnyű.

    A story-t megírni a kurva nehéz, és míg régen rá voltak kényszerítve a kreatív történetekre, és elkezdték megírni az elejétől a végéig, addigra ma már kitalálnak 2-3 látványos akciót és aköré írnak valami tölteléket :(

  8. Nem akarok szkeptikusan hozzáállni, de nekem nagyon úgy tűnik, a régi trilógiától és azon belül is a Birodalom visszavág-tól jobbat nem igen tudnak csinálni.

    Egyelőre ha igazak ezek a hírek, én Birodalom visszavág remakere nem fogok moziban befizetni.

    @Wierzbowski Nálad a pont!

  9. Az a baj, hogy nem is kell magukat nagyon megerőltetniük a készítőknek, hogy kaszáljanak. A Star Wars nem egy nagy filmes név, hanem az egyik legnagyobb filmes név. Legyen bármennyire is jó, vagy bármennyire is rossz az új film, teli lesznek a mozik, fogyni fognak a kiegészítő termékek. Egy noname filmnél azért le kell valamit tenni az asztalra, hogy legyen igény a folytatásra, itt viszont szinte mindegy. Nem nekünk nézőknek mindegy, hanem a stúdiónak bevételileg.

    A szomorú az, hogy ha már úgyis rendesen megfizetik az írókat, úgyis egy rakat pénzt ölnek a látványba, ennyi erővel kreatív dolgokat is meg lehetne valósítani. Az első résznél is vázolták nekünk, hogy mekkora nagy epikus kard csata lesz a végén, erre kaptuk azt amit… Mert hogy én még ilyet sem tudnék egyszerű laikusként megvalósítani, az addig rendben van. Na de hogy a szakma elitjétől ennyire futotta (irdatlan költségvetésből).

    Most ezek után mit várjak az új filmektől. A legnagyobb baj talán az, hogy egyik karakter sorsa sem hat meg. Nagyon mellémentek. Vannak kis költségvetésű sorozatok iszonyat jó főszereplőkkel, amiknél 50-100 részen keresztül fenntartják az ember figyelmét az írók. Ide meg nem tudtak olyan karaktereket írni, akiknek a sorsa 2 és fél órában érdekelne. Szomorú.

    Arra már ki sem térek, amit előttem is írtak, hogy véletlenül túl nagy a hasonlóság a “régi” második résszel…

  10. Homage film, de ezt már a trailerből is tudtuk. Meh. Nem visz már meg a hype. Meg ezek a képek.. kezdem nem szeretni a Star Wars-t.

  11. GodBadka “Finnt meg jól elereszthetnék. Szerintem a világon nincs olyan, aki kedvelné a karaktert. Nincs is miért.”

    Hát én éppen őt kedveltem meg ebből a részből…

  12. A castingot én nem bántanám.Még Poe is jó fej volt,nagyon megkedveltem pedig nem sokat szerepelt.

    Ha tényleg hasonló lesz a Birodalomhoz akkor ez az egész harmadik trilógia olyan problémákkal néz szembe mint egy sikeres film második része:folytassuk a bevált recepttel vagy inkább vigyük el másfelé a világot?

  13. Finn egy rohadt jó karakter lehetne, ha úgy írnák! Az ellenállókkal mégis csak azokat kellene lődöznie, akikkel anno együtt tréningezett és nőtt fel. Kicsit húzhatná emiatt a száját…

    Remélem a TLJ-ban kicsit többet fog vívódni a karakter, mint a abrams-féle kontár munkában.

  14. Nevetséges. Őszintén gondolom, hogy már nem fogunk moziban jó Star Warst látni. Finn jó karakter? Max tinilányoknak. Lófejű barátunk meg komolyan hergelte magát? Azt hittem rosszul látok. Borderline a gyerek, vagy emós? Rey is max eye candynek jó. Sajnálom nagyon ezt a sorozatot. De tényleg a logo eladja.

    Az eddigi felhozatalból tartom, hogy Rogue One a legjobb, összevisszavágva, gagyi sztorival és karakterekkel együtt.

  15. Ren-t nem értem miét basztatják a hergelés miatt. A sötét oldalon álló force sensitivek mindig is a haragukból, dühükből, fájdalomból stb. érzéseikből merítették az erejüket. Ezt próbálta Kylo is tolni, csak mivel vívódik a 2 oldal között, eléggé félresikerült és nem nagyon segített rajta.

  16. Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emlékeket hagynak maguk után, melyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá. Végül a mítoszt is rég elfelejtik, mielőtt a kor, melyből ered, visszatérne.

    Úgy tűnik, felgyorsult a kerék…

  17. Szerintem most már valakinek igazán leeshetne a SW világában, hogy a “chosen one” nem a megváltója, hanem az elpusztítója a jedi rendnek. Legalábbis ha Kylo az, akkor jó eséllyel. Egyébként nekem tetszik ez a “több is van belőle”-verzió, mert akkor így Vader egész vérvonala lehetne a “chose one”.

    sum-blink: valami azt súgja, hogy a mi izlésünk nagyon ellentétes lehet, mert én pont Boyegát tartom kevésbé vonzónak és Drivert az inkább vonzónak. Azt látom, hogy az utóbbinak nincs olyan szimmetrikus arca és szép mosolya, de ezt leszámítva Boyega full feminim gesztikulációval bír (lrgalábbis Finn-ként), Driver viszont elég egyértelműen maszkulin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.