League Up

Annyira laza ez a League Up szlogen, nem? Csak a tovább mögött nézhető meg mire gondolok, viszont előbb a Justice League japán posztere.

16 hozzászólás a “League Up” bejegyzéshez

  1. Ezt az erőltetett szart! A karakterek mind pazar, de ami a filme(ke)t illeti (áh fö) a rengeteg lens flare-el az élen :(

  2. Lens flare lol
    Nahát Batman nem vigyorog, mint egy tejbetök, de furcsa… nem képregényhűek már megint, miért nem tükrözi ez, hogy Batman az egész liga legboldogabb karaktere? Majdnem, mintha idegeninvázió ellen kéne küzdeniük, dehát az egy tök vidám időtöltés…nem értem miért nem mosolyognak.

  3. Mert ő úgy be van tojva, hogy az a védekező mechanizmusa :D
    Látni a jeleneteken egy-két helyen, hogy f*sik még kicsit, de ezt külön szeretem, nem 10 éve Flash, és még nem is hazudott, mert a BvS-beli kis jelenetében meg a Suicide Squad cameojában is tényleg csak ellökött mindenkit :D

  4. Mekare: Hagyjad aki fikázza a filmet az fikázza. A butaságaikat hagy mondják ki. Felesleges az ilyen begyöpösödöttért koptatni a billentyűzetet.

  5. KingMacsek:

    Begyöpösödött? Míg a legtöbb komment a filmmel szembe negatív a tied személyeskedő…

    De ha már itt tartunk:

    Pár poszttal ezelőtt, az a hír jött le, hogy Cyborg karaktere lazább lett az utóforgatások után. Ott a kommentek közt azzal lett megvédve a film a “fikázókkal” szemben hogy milyen jól fog állni neki és a karakter el is bírja ezt. Most amikor a komorságról van szó, akkor azzal, hogy világmegmentés közbe nincs kedvük mosolyogni.

    Whaaaaat?

  6. Legalább nem Justice Up lett :DD Borzasztóan gagyi (nem, ezt nem Marvel fanként írom bármilyen hihetetlen. Viszont több DC és Marvel posztot támogatnék a blogon. Mekare és SonofKrypton elvakult fanatizmusa szemet gyönyörködtető :D )

  7. mekaret bírom, mert neki rendes érvei vannak a kedvencei mellett. nem kell mindenkinek egy oldalon lenni, de egymás torkát is felesleges átharapni pár film miatt.

  8. Nem gondoltam ám én komolyan azt a 3. hozzászólást hehe,már csak ezért sem címeztem meg kifejezetten meg egyiküket sem…
    Mármint ja a Lens flare dolgot bevallom nem igazán értem negatív dologként a DCEU-ra, és még nem is igazán találkoztam ezzel a kritikával, pedig olvastam már eleget. A Suicide Squad kivételével, amit csak 2x láttam kb egészben, a MoS-t és a BvS-t sokszor újranéztem, a WW-t meg még csak 4x, de talán a MoS-on kívül nem igazán rémlik egyikben sem a túlzott lens flare használat. A MoSban észrevehetőnek tartom a használatát, de korántsem olyan szintűnek, mint volt a 2009es Star Trek reboot, bár nálam ott se negatívum, de mégis elhíresült róla.
    Annyit a League Upról, hogy nekem se tetszik amúgy :D de ha mondjuk lenne egy póló így ezzel a mintával, ami a fenti kép, megvenném, mert szinte semmi se látszik a szövegből. Én a Shut the fuck up-ot választottam volna. A japán poszter se nagy durrantás, a tipikus iparos cucc, ami mindig szokott lenni, vannak az igazán szépen megcsináltak meg ezek a furi gyakornoknak kiosztottak, amik azért mégis a felszínen tartják a promóciós adagolást.
    A 7. hozzászólásom az komoly, mert tényleg látni Flashen, hogy teljesen gatyába van rotyizva. Főleg, mikor Diana mondja nekik, hogy “Don’t engage alone. We do this together.” Így hogy Supermannel nem lehet még olyan kapcsolata, mint a többiekkel, remélem valaki helyettesíti vele a hagyományos képsort, mikor Flash kikukkant valaki háta mögül bujkálva, Aquaman jó lenne méretileg.

    Kingmacsek: Engem korántsem idegesít ez annyira, mint az talán tévesen lejöhet a hozzászólásaimból. Ha idegesítene, ha fárasztana, nem lennék itt. Ezért hagytam ott már magyar filmes oldalt, mert igazából vagy csak a trollkodást volt, vagy nem volt egyáltalán semmilyen moderálás. Az meg nekem nem fekszik ha nincs moderálás, mert tudnak olyanokat összeírni a magyarok is nemekről, szexualitásokról, bőrszínekről, hogy felfordul tőle a gyomrom. Meg hát szoktam én itt mindenfajta filmhez írni, nemcsak DC-hez.

    úúú hjuuuumeeeeen puszika :DDDDDDDDD

  9. Amúgy nincs lens flare, ugyenez a poszter fenn van már máshol is. Csak a vaku tükröződik. Google “justice league japan poster”.

    (Mondjuk, ha vaku, akkor mégis van lens flare, vagyis nincs, vagy mittudomén. :D )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.