Nem félünk a bohóctól

Az Annabelle 2 kapcsán szivárgott ki az It-ből egy jelenet. Vagyis nem kiszivárgott, valaki felvette a moziban. Gondolom lesz majd jó minőségben is, de már így is creeeeepy.

human
írta
2017. 08. 14. 02:14
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Nem félünk a bohóctól” bejegyzéshez

  1. Srácok, azt lehet már tudni, hogy ki lesz Pennywise szinkronhangja? Sajnos ebből sem lesz feliratos verzió, hogy egyem a nézői igényekre szabott forgalmazást…

  2. Csak legyen feliratosan is könyörgöm, elegem van, hogy itthon egyre kevesebb a feliratos film.

  3. Bill Skarsgård a kisujjából hozza Pennywise-t,mintha rá írták volna.
    Mindenképpen moziban nézem.De szomorú vagyok,hogy nem adják eredeti hanggal.Ezt a hangot egyszerűen képtelen lesz visszaadni a szinkron.De hát ez a magyar mozi,ennek kell örülni.

  4. Ez nem a magyar mozi, ez a magyar emberek többsége. Nem elég nagyszámú a felirat utáni vágyakozás, hogy megérje nekik, nem? Ez meg még mindig üzlet azért. Ha a magyar emberek többsége eredeti nyelven szeretné nézni, akkor úgy lenne. Ahhoz meg még idő kell, hogy ez változzon esetleg. Viszont mire oda eljutnánk lehet nem is akar már senki moziba járni, mert mindenki otthon streamel.

  5. Mivel az Intercom forgalmazza, és ők idén kb. egyszer sem kértek be feliratot, arra nem nagyon érdemes számolni, de eredeti hang az lesz, csak felirat nélkül.

  6. Eredeti hang szerintem is sanszos lehet a Corvinban.
    Bár nem tudom, honnan vannak a fenti infók…

  7. Hát igazából onnan, hogy minden idei Intercom filmnek volt OV verziója nemcsak a Corvinban, hanem a Cinema Cityben is (Alle, Aréna). Közelmúltból így járt pl. a Dunkirk és Setét Torony is. (amúgy még a Toldi is ad OV) Szóval sorminta alapján felirat nem, OV igen. Aztán kiderül.
    Én is az eredeti hangra pályázok, nagyon is.:)

  8. Stohl Andráson annyira ne röhögjetek, mert át nyomták Jokernek is anno, szóval esélyes szerintem :D

    Ezt az egy részt amúgy soha nem értettem a könyvben meg a filmben, én kiskoromban akkor se nyúltam volna be, ha Jézus Krisztus lett volna a lyukban, inkább szóltam volna anyáméknak, hogy a szakállas bácsi elvette a kishajómat. Kiváltképp Derryben, ahol állítólag eleve belenevelik a gyerekekbe az ultra parát.

  9. Pennywise megváltoztatja a szeme színét kékre,mivel Georgie anyukájának is kék szeme van,ennek következtében megbízik a bohócban..

  10. A könyvben szörnyű ez a jelenet, mármint a jó értelemben.
    Nagyon várom ezt mindegy milyen nyelven :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.