Molly’s Game-előzetes: így kell rosszul reklámozni

Oké, Jessica Chestain Chastain nagyon szép, és Idris Elba remek színész. Ez eddig megvan. Ahogy Aaron Sorkin is jó filmeket szokott írni (Charlie Wilson’s Facebook), és ezúttal a rendezést is magához ragadta.

Sőt, a téma is remeknek tűnik, hiszen egy igaz történeten alapul, és arról a visszavonult síelőről szól, aki híresebb emberek számára rendezett nagypénzes, illegális pókerjátszmákat. Az FBI a letartóztatása után megpróbálja rávenni, hogy fedje fel, kik játszottak nála, köztük az orosz maffia tagjait is, akiket gondolom így börtönbe lehetne zárni.

Ellenben a trailer borzasztó. Epilepsziás feketébe fadeoutok, csak hogy a csillogásból minél többet felvillantsanak, és pörgősebb legyen a videó. Rossz nézni.

human
írta
2017. 08. 15. 17:51
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Molly’s Game-előzetes: így kell rosszul reklámozni” bejegyzéshez

  1. “Jessica Chestain Chastain nagyon szép” Mi vaaaaaan? :D smile-val a végén még csak csak elmegy ez a kijelentés :D

  2. Egyetértek az előzetes nagyon nem jön be, anno a Miss Sloan sokkal jobban felizgatott, mint ez, pedig ebből a témából is, tényleg ezekkel a nevekkel, olyan könnyű lenne.
    A “Jessica Chastain nagyon szép és Idris Elba remek színész” teljesen igaz kijelentés…csakhogy fordítva is :D
    Tegnap vagy tegnapelőtt mikor jött a teaser még csak az volt vele a bajom, hogy Jessica-t 26-nak kéne néznem, tényleg nagyon szép, de na… Ennek ellenére nyilván nézős

  3. Yakhead: a komikusok nevetnek a saját poénjaikon? nem azt mondom, hogy komikus vagyok, de a saját viccén nem nevet az ember. Vagy nem mindig

  4. Nem jó a trailer. De így is érdekel.
    Ja, Idris Elba nagyon szép, Chastain remek színész. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.