Rememory-előzetes: Peter Dinklage nyomoz

Azta, még egy komolyan vett thriller? Sőt, ezúttal sci-fi-vel megfejelve? Mondjuk előbb teszik online, mint moziba küldik, így 9 nap múlva már nézhetjük is. Mondom miért kaptam fel a fejem: egyáltalán nem a színész rántott be, hanem az alapkoncepció, miszerint a főszereplő egy feltaláló halálában nyomoz.

A csavar, hogy a találmány képes az emberi memóriát olvasni, így az elhunytat körülvevők emlékezetében folyik a kutatás. habnak pedig ott van a mellékhatás, miszerint a gép túlzott használata mellékhatásokkal is jár. Valahogy a Insomnia ugrott be.

A poszter alatt ott az előzetes.

13 hozzászólás a “Rememory-előzetes: Peter Dinklage nyomoz” bejegyzéshez

 1. egy törpét nem lehetne komolyan venni gyomozonak, de peter annyira jo színész, h lubickol a szerepben :)

 2. Szerintem nézős.
  Az előzetest közben egy régi Ray Liotta film ugrott be, abban valami szerrel és az agyfolyadékkal lehetett a halottak nem túl régi emlékeit újra élni. Liotta meg így nyomoz.

 3. Volt az a Robin Williamses film is, The Final Cut, Vágott Verzió volt a magyar címe. Igaz ő nem nyomozó volt,hanem a vágó, viszont szerintem jó film volt, akit érdekelnek ezek az emlékrögzítéses sci-fik azok emellett bepróbálhatják azt is.
  Előzetes annyira nem kapott el valamiért, de lehet csak azért, mert ezek mindig olyan akció dúsnak akarják eladni a filmet, miközben a legtöbb a lassabb lefolyása miatt élvezhetőbb.
  Amúgy Google play hehe, még tényleg igaz lesz a Golden Globe-os Amy & Tina monológ és lassan a Snapchat is kap majd egyet a legjobb drámáért

 4. Mivel a kedves elhunytat Martin Donovan báttya játssza, némi gyanakodásra ad okot az előzetes bizonyos plot twistek tekintetében.

 5. Előzetest nem nézem meg így hogy felkerül a netre pár nap múlva mivel akkor úgyis megnézem, viszont szinte pont ugyan ilyen volt a Netflixen anno nem is olyan régen a Discovery csak az nem ilyen komolyan vett nyomozós hanem inkább csak dráma.

 6. Nekem valamiért az Agyhalál c. film jutott eszembe, de ahogy néztem a trailert egyre kevesebb hasonlóság volt. Talán csak a cselekményt elindító tragédia volt kicsit hasonló. Az Agyhalálban ilyen memóriarögzítő gépet fejlesztenek és az egyik mérnök asszem szívrohamot kap és mielőtt még elpatkolna hirtelen jött ötlettől vezérelve magára kapja a gépet és elindítja a rögzítést.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.