Elmegyek kajálni és Affleck ledobja a bombát

Látszólag! A nap leggagyibb clickbaitjének bizonyult az egész Batfleck dolog.

A lényeg, hogy Casey Affleck egy podcastban ilyet szólt: “He’s not gonna do that movie. I don’t think. [kis szünet] Is that breaking news? I was kind of making that up?”

Ebből természetesen sokan lehozták az első sort, miszerint Ben Affleck mégsem csinálja majd különálló Batman filmet. Aztán a tesója finomított, és tisztán kivehető, hogy szerinte nem fogja csinálni. Lehet beszélgettek róla, és nem annyira akarja Ben, vagy nem annyira akarta 1-2 hónapja, de tényként semmiképp sem érdemes gondolni a fejleményre.

(És igen, ahogy már én is mondtam az első pár hír után, meg mostanra ti is kommentekbe: eskü a Warnernek kéne csinálni egy “Így készült (vagy nem készült el) a Batman” filmet, mert ez a dráma sokakat mozgat.)

human
írta
2017. 08. 16. 14:23
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Elmegyek kajálni és Affleck ledobja a bombát” bejegyzéshez

 1. Istenem mennyit szenvednek már ezek. Ben nem ,hogy örülne neki, hogy egy ilyen legendás szerepben villoghat + nem nagyon látom, hogy dobálnák őt új szerepekkel. A múltkori rendezése bukott a könyvelő jó volt, de abból is mire 2. Rész lesz az is 2 év gondolom minimum.

 2. “I was kind of making that up?”

  Ez így, kérdőjelesen hangzott el? Mert ez ugye pont azt jelenti, hogy “csak úgy kitaláltam”, nem szeretem, hogy már nem divat a kérdőszót előre rakni.

 3. Belehallgattam a podcastba, ennél a résznél meg kicsit tovább.
  Nekem már ott végem van, hogy a kérdező elmondja tudom, biztos nem szeretsz a bátyádról beszélni stb, de csak megkérdezi :D az anyjukat miért nem zaklatják még Ben és a Batman viszonyáról? Persze Casey színész, ez benne van…
  viszont szerintem még Clickbaitnek sem a legjobb dolgot választották. Mert ebből én simán csináltam volna egy olyan cikket, hogy Casey Affleck Swamp Thing? Keresztbe kasul spekulálnak mindenfelé, a podcastban megkérdezik Casey csinálna-e szuperhős filmet, ha találnának valakit neki igen, valaki kevésbé ismertet mondja, mint Swamp Thing…és tudják, hogy tervben van egy Justice League Dark film és nem erre kapnak már rá akkor legalább, ami nem agyonhasznált :D

  Csoda hogy azt nem hozták le, hogy Casey szerint Ben csak Ok Batman volt :D

  A finomítás hol volt egyébként, számomra ilyen nem jött le a podcastból…volt vmi új cikk ezzel?
  Aki amúgy meghallgatná olyan 6:35től van ez az egész

  Remélem Ben már semmilyen whiskeyt nem folyat

 4. Én viszont kurvára megnézném alkoholista Thomas Wayne-ként a Flashpointban. Aztán hirtelen Barry új napra ébred, elmegy a Wayne Majorban és egy ifjú, harmincas fiatalember tekint rája.

 5. @Buzifiú: Thomas Wayne az Jeffrey Dean Morgan. Ha benne lesz Batman a Flashpoint filmben, akkor azt neki kell játszania a BvS után…

 6. Lassan jobban érdekli az embert, egyáltalán lesz-e ebből bármi értelmes is, mint maga a fim, egyáltalán.
  (Nem mintha nagyon el lennék ájulva Ben Afflecktől úgy általában.)

 7. Casey egyértelműen csak poénkodott a sok majom meg komolyan vette, aki meg nem lehozta komoly cikként. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.