22 hozzászólás a “Guardians of the Galaxy 2 őszintén” bejegyzéshez

 1. tök jó film, csak nem vicces, nem izgalmas, nem történik benne semmi és ha jól figyeltem egyáltalán, semennyire nem viszi előre az átívelő Marvel sztorit. de legalább szép színes.

 2. Na, az ativelo Marvel sztori pont nem hianyzik belole. Bar soha ne vinnek a kozelebe se!

 3. De úgy legalább VALAMI értelme lett volna, talán. Nem? Komolyan, mi történt ebben a filmben? A trash panda ellopott valamit, ezért az aranyemberek kergették a csapatot, közben megjelent a főhős apja és kiderült róla, hogy egy seggfej, de nem baj mert Yondu meg jófej. Közben az egész szörnyen erőltetett, tényleg minimálisan sem vicces, ijesztően bárgyú és tényleg már csak Adam Sandler hiányzott belőle pár fingós poénnal. Hol van ez az első résztől? Simán ott van a Thor 2, a Vasember 2-3 meg az Age of Ultron mellett bénaságban, ez egy nulla, egy semmi. Felesleges film.

 4. Szamomra mondott ujat. Franko kis eredettortenet volt. A kameok miatt pedig kb barmit tehettek volna, engem megvettek. Egy egyszeru kis popcorn volt, tokeletesen mukodott. Fontos: “szamomra”, “engem”. Nem proballak meggyozni, elfogadom, hogy neked nem a szived csucske a film.

 5. Jobb volt az első rész, de nekem ez is bejött. Viszont nekem az Ultron kora jobban bejött, mint az Avengers első része, lehet ebben egyedül vagyok. :)

 6. Malachi + 1

  Annyi, hogy én az első rész nagy sikerét sem értem. Bárgyú egy valami, egyszernézős.

 7. Nálam is jobb volt az első rész, de én ezt is nagyon szerettem, és hát igen 70-es évek zenéjével és Kurt Russell-el tényleg minden jobb a világon:)

 8. Már úgy a harmadik-negyedik rész óta kihagytam a fasztendfúriöszt, szóval fogalmam sincs az egészről, de abban komolyan ilyen giccses monológok mennek, mint amit Vin előad ebben a trailerben? Ezt senki nem érzi kínosnak? Komolyan erre tódulnak a népek? Jesszusom… én nem vagyok egy nagy filmesztéta, meg tényleg nem is tudom jobban, de nem értem ettől, hogy nem ég ki az agya a nézőknek. Vagy ez menő? Megindító? Ne vicceljetek már. Atyaég.

 9. Ezek a Marvel filmek legszarabbjai. Bugyuta erőltetett párbeszédek, amik gyermeki igénytelenséggel vannak megírva és előadva. Kicsit viccesek, és nagyon színesek mint a teletabik voltak annó. Köbö az az agyi szint is kell hozzájuk.

 10. ez most nem sikerült, a vicces video is pont ugyanolyan, mint a vicces film. egyszer nézhető, nem túl rossz, de nem is túl vicces és felejthető.

 11. a viccek és a színvilág valóban tudott pocsék lenni. az egyik főszál (aranyemberek) teljesen felesleges és súlytalan, ami rányomja a bélyegét a filmre. de azért ne mondjuk hogy nem bővítette egyáltalán a GotG csapatának meg az MCUnak világát.
  – peter múltja kiderült, amit felvezettek az első részben
  – gamora és nebula kapcsolata többé nem ellenséges
  – egó személyében megkaptunk egy Univerzum Vénjét a Gyűjtő mellett
  – yondu karakterét sikerült elmélyíteni (legalábbis nekem bejött)
  – láthattunk valamit a galaktikus kalózokról, és az utójelenetben még egy űrmágust is beletettek, ami elég epic

  ami kihagyott ziccer, hogy nem utaztatták őket többet a galaxisban érdekesebb helyekre, így inkább karakterekkel foglalkoztak, helyszínekkel nem

 12. Moziban elvoltam vele, de most már nem sokra emlékszem én sem. Ami rémlik, hogy Thanos eddig teljesen hidegen hagyott, de ebben a kék és zöld csaj párbeszédei ő róla felkeltették a figyelmemet, elkezdett érdekelni a karakter és így a következő Bosszúállók is.

  @Feri

  Nekem is jobban tetszett az Ultron.

 13. El nem tudom képzelni, hogy hogyan tudnák az Avengers hihető, szerves tagjait képezni. Mert így önmagában még oké, de ha mondjuk elképzelem, hogy a mosómedve Scarlett Johanssonnal kávézik, elfog a röhögőgörcs.

  A legutóbbi filmbe is legyártották Visiont, aztán meg semmit nem tudtak vele kezdeni, sőt, még a harmadik Amerika Kapitányos filmbe is beletolták teljesen feleslegesen, ahol bébiszittert játszott két órán keresztül.

  Talán úgy fogalmaznék, hogy a Galaxis Őrzői még a Bosszúállókhoz képest is túl “képregényes”.

 14. Nem lesznek szerves tagjai a csapatnak, nem is voltak. Thanos-t hajtva idekeverednek és összefognak a Bosszúállókkal aztán mindenki megy a dolgára. Nem lesz kávézás.
  Fentebb valaki írta az ‘aranyembereket’. Nos a vezérük alkotta meg Adam Warlock-ot aki a 3. rész főellennsége lesz.
  És még sorolhatnám tovább. Felesleges dolgokba köttök bele.
  A film meg jó volt, látványos, izgalmas, vicces, érzelmes. Jobban megismertük a karaktereket is. Összességében egy nagyszerű folytatás.

 15. Izgalmas, vicces és érzelmes? Ugyanazt a filmet néztük? A sérthetetlen főhősökért kellett volna izgulni? Mikor volt vicces? Drax ötvenedik erőltetett felröhögése?

  Egyelőre én sem tudom őket elképzelni az Avengers oldalán. A GotG inkább rajzfilmszerű, Tony meg Amkap egy picikét komolyabban vehetőek.

 16. Lehet itt fikázni azokat akiknek ez bejön… én ha a teljes terem röhög a poénokon (kb végig) és elégedetten távoznak a moziból, úgy vagyok vele hogy így annyira rossz nem lehet ez a film. Nekem bejött, ahogy sokaknak, attól még nem gondolnám bármivel rosszabb lenne az ízlésem a filmek iránt mint itt bárkinek. Ízlések és pofonok.

 17. Malachi +1

  Nno igen, már moziban nézve is kb 2x _majdnem_ nevettem a film alatt, pedig ez elvileg egy vicces téma. Ez az új tendencia…nem 18+ filmek jönnek, hanem 16- . Bugyuta, NAGYON.

 18. Hát pedig jó volt a film továbbra sem akar több lenni mint ami. Egy jó kis kikapcsolódó kalandos szórakozás retro feeling-el. Kár fikázni, az első valóban jobb volt egy picit de én ezen is remekül szórakoztam. Cardas-al értek egyet amiket felsorolt bőven elég volt a filmben nem kellett bele több univerzum építés annyi bőven elég volt ,hogy a karaktereket tovább építette.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.