The Killing of a Sacred Deer-előzetes: WTFFF

Tudtam a filmről, az is megvolt, hogy a The Lobster rendezőjének újdonsága lesz idén, de még így is padlóhoz vágott ez a furcsa trailer. Mondjuk már a posztere is kurvajó.

Az egysoros történet amúgy annyi, hogy a főszereplő tinédzser megpróbál egy brilliáns sebészt a családjába invitálni. Gondolom összehozni az anyjával. Csak hát a videó (a poszter alatt)… nem is lepett meg, hogy az A24 forgalmazza majd.

16 hozzászólás a “The Killing of a Sacred Deer-előzetes: WTFFF” bejegyzéshez

 1. Ez alap minden téren, meg se nézem az előzetest, nem kell, félek ebből nem felejtenék a filmig

 2. A Ghost Story-val szép kis párost alkotnak…

  Ez legalább olyan bizarr lesz, mint A szépség és a szőr.

 3. A Lobster-t nem tudtam végignézni (egy kicsit nagyon volt nekem), de biztos, hogy ezt is megpróbálom, a plakát nagyon tetszik.

 4. Colin Farrell szerintem gold és szerintem alulértékelt színész, egyáltalán nem tartom bukott színésznek.

  Ellenben a film habár érdekel, a csaj éneklése a trailerben rákot okozott nekem. Nélküle is működött volna a bemutató :D

 5. Colin Farrel maig az egyik legalulertekeltebb szinesz, sose volt bukott szinesz. Ellenben A Lobster egy nezhetetlen szornyu film volt es nem vagyok szuperhos rajongo. Sajnos a Lobster utan ez a film is hasonlonak tunik nekem szoval nekem kihagyos.

 6. a lobster után ez a rendező nekem se garancia sajnos, pedig nagyon tetszett az alapötlete annak a filmnek, kb. kihagyott ziccernek éreztem, de lehet adok egy esélyt ennek, mert az előzetes viszont érdekes.

  nem vágom miért, de olyan zavaros érzés fogott el a trailer közben, mint amikor az Auditiont előszór láttam, de nyilván nem egy Takashi Miike szintű művet várok.

 7. Megnézem, de nem várok sokat tőle pont a Lobster miatt.
  Az baromira nem jött át, nagyon rossz volt.

 8. A trailer érdekes, de engem nem győzött meg, csak a rendező miatt érdekel az egész.

  Akinek alapvetően tetszett a Lobster csak túl kommersznek, nem elég elvontnak érezte, annak tudom ajánlani a korábbi filmjét: Kynodontas

 9. Nagyon király volt az ének. Bebújt a bőröm alá annyira nyugtalanító lett a végére. Valszeg nem lesz egy könnyű darab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.