The Meyerowitz Stories-előzetes: Sandler lejátszik mindenkit?

Noah Baumbach (Greenberg, Frances Ha) új filmje októberben érkezik a netflixre, és nagyon vidám darabnak tűnik. A viccet félretéve iszonyat jókat hallani Adam Sandler itteni alakításáról. Persze nem meglepő, tudtuk, hogy drámában jó az öreg. Mellette Ben Stiller, Elizabeth Marvel, és Dustin Hoffman tűnik fel.

A The Meyerowitz Stories három testvérről szól, akik különböző módokon próbálnak kilépni apjuk árnyékából. Mondjuk ez nem derül ki a tovább mögötti videóból, inkább csak a hangulatot adják át 1 percben.

11 hozzászólás a “The Meyerowitz Stories-előzetes: Sandler lejátszik mindenkit?” bejegyzéshez

 1. Ez de jó már! Jó így együtt látni őket.
  Gondolkodtatok már azon, hogy manapság ki esetleg kik a húzónevek egy vígjátékban, akiktől tényleg jó? Mint régen tudtuk,(90-es 2000-s évek nagyon eleje) hogy ha Jim Carrey, Adam Sadler, Gene Wilder, Richard Pryor,(ők tudom régi motorosok, akár Bud Spencer, Terence Hill), de ott van még Ben Stiller, Owen Wilson, … Ha főszereplő, akkor tuti jó lesz a film.(nekem most hirtelen, csak ők jutnak eszembe mint húzónevek és rövid a nap)

 2. Minden filmjét megnézem mindig de végre megint valami komolyabbat alkot. Nem is értem miért nem csinál több ilyet, alig van az egész repertoárjából talán 5 komoly filmje. Valaki írta is hogy 5-10 évente csinál egy komolyabbat. Mondjuk érthető ezekből nem jön neki annyi lóvé valszeg.

 3. Ben Stiller, Owen Wilson, mint húzónév?? Pont inkább szörnyen rossz a játékuk, főleg vígjátékban, Ilye Kevint Hart szintjén rossz kb.

 4. Egy kicsit bolond világban élünk. Ezzel bizton sokunk egyetért, de hogy miért pont az Adam Sandleres hír kapcsán mondom ezt, azt mindjárt ki is fejtem. Mindenhol azt hallani mostanában a filmes fórumokon, hogy a The Meyerowitz Stories-ben Adam Sandler Oszkár gyanús alakítást nyújt. És ha Sandler neve és az oszkár egy mondatban szerepel, arra mindenki felkapja a fejét, mert ez inkább valami perverz viccnek hangzik, mint a valóságnak. Végeztem egy kis kutatást (na jó, túlzás, egy kicsit átböngésztem az IMDB-t) és azt látom hogy hősünk idén 50 éves. Az adatlapja szerint eddig 67 filmben szerepelt, 63-nak volt a producere, és 25-öt írt is. Az első szerepét 1988-ban kapta, tehát röpke 29 éve űzi ezt a szakmát, tehát földi létének több mint felében ezzel foglalkozott. Nos, én értem, hogyha valaki hosszú ideig keményen próbálkozik valamivel, amihez látszólag semmi tehetsége, vagy mindenki a sikere ellen van, és végül eléri a célját az megindító és szép dolog. Kb. erről szól minden sportfilm, és ezért hozza le minden sajtóorgánum hírként Adam sikerét. Valljuk be, ha Robert De Niro vagy Leonardo DiCaprio alakít nagyot az nem akkora hírérték. De mégis. Ez az ember már 29 éve űzi ezt a szakmát, és most sikerült neki először valami értékelhetőt letenni az asztalra. Tényleg dicséret és hangos éltetés jár neki ezért. Tegyük fel, hogy egy 50 éves sebész 29 év meló után végül megmenti egy betege életét. Annak is mindenki párás szemmel megveregeti a vállát és buzgón gratulál, vagy esetleg megkérdezik tőle, hogy eddig mi a szart csinált. Esetleg felmerül bennük a gyanú, hogyha egy szakma kitanulásához az életének több mint a felére volt szüksége, akkor lehet, hogy soha nem is volt alkalmas arra a szakmára. De nem baj, legyen körülötte hírverés, így aztán majd újabb évtizedekig szállítja nekünk futószalagon a minősíthetetlen aranymálna díjas produkcióit (egyébként 14 alkalommal jelölték és 3 alkalommal nyerte el a málna díjat), és minden blue ray dobozra ráírhatja majd, hogy az Oszkár jelölt Adam Sandler főszereplésével.

 5. “Ez az ember már 29 éve űzi ezt a szakmát, és most sikerült neki először valami értékelhetőt letenni az asztalra. ”

  nem nézted meg jól azt az imdbt? Punch Drunk Love (2002), Reign over Me (2007) és Funny People (2009). Hogy a tényleg jó korai vígjátékairól ne is beszéljünk. Persze manapság komédiában már nem erős, ezt elismerem. Mondjuk nem tudom milyen fórumokat néztél az elméletedhez, az tény. A címbe csak azért írtam bele nyilván, nem Oscart emlegetve, mert arra felfigyelnek az emberek. A posztban meg említem, hogy már bizonyított drámában.

 6. Myllan; Ki kérem magamnak Adam Sandler nevében a minősíthetetlen hozzáállásodat. Én imádtam minden filmjét. Pl a Távkapcs! Felfogtál egy percet is a film mondanivalójából, egyáltalán láttad a filmet? Férfi ember nem sir, nem a francokat, ha vannak érzései. Az a jelenet, amikor Sandler “kirohan” a kórházból, hogy a fiát meggyőzze, a család az első, vagy mikor az apjától elbúcsúzik. Még most is, hogy írom átélem a pillanatot, és nagyszerű érzés. Úgyhogy, mikor kritizálod valaki munkásságát nem ártana ismerni azt!

 7. A Punch Drunk Love (2002), Reign over Me (2007) és Funny People (2009) filmek Myllan értelmezésében szerintem a “műtét sikeres volt, de a beteg meghalt” kategóriába tartoznak :)
  Spec nálam a Nászok ásza és az 50 első randi (minusz Rob Schneider) az ami értékelhető,
  Nekem az a bajom Adammel, hogy tudna ő ha akarna ,de nem akar. Felvillant valamit, de utána mindig jön a hígfos, sajnos nem csak képletesen. Ha ezek után hasonló kategóriájú/minőségű filmekkel folytatná, akkor talán a 3-ra megérdemelne egy szobrocskát :)

 8. Myllan: Igen baromi fura világban élünk, te is bizonyítod.
  Hány sportoló van aki világhírű és világelső? És szerinted a világon mellettük hány millió másik sportoló van, aki nap nap ugyanúgy feláldoz mindent? Hány orvos van akik 29et évet ledolgoznak teljesen jó minőségben és mégse ismeri őket senki?
  A te munkahelyeden is biztos mindenki világelső színvonalon dolgozik és te is biztos a legkirályabb vagy a szakmádban.

  Maradva a sportolói hasonlatnál: Szóval, ha egy sima sportoló megnyer egy versenyt a világelső ellen, akkor szarjuk le, mert már 20 éve ezt csinálja és eddig nem ért el semmit. Gratulálni tudok csak a gondolatmenetedhez.

  És hogy ne legyen OFF:
  Nekem semmi bajom nem szokott lenni Sandlerrel és Stillerrel sem. Ha olyan filmben szerepel amiről tudom, hogy nem tetszene azt nem szoktam megnézni és kész.
  Ezt biztos bepróbálom majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.