Ben Affleck hagyományosabb Batman-t ígér

Az EW-nek adott interjújában arról beszélt, hogy a BvS ugye a nagy dühvel teli Batmant mutatta be, emiatt eltért a megszokott hőstől. Viszont a Justice League-ben jobban fog hasonlítani a képregényben megismertre. Ezen kívül felfedte, hogy a film egy része abból áll, ahogy Batman meggyőzi a többieket az együttműködésről. (Milyen meglepő.)

41 hozzászólás a “Ben Affleck hagyományosabb Batman-t ígér” bejegyzéshez

  1. Ilyen az amikor olyan vezetők vannak “hatalmon”, akik semmit nem éretek abból amit csinálnak, mégis osztják az észt. Ezért szar mindeigyik projektjük meg megy a církusz össze vissza. A filmet meglesen…..online mozis hanggal, és borzasztó képminőséggel, hátha az javít egy kicsit a borzalmas lens flare-n.

  2. Ez annak új, aki nem látta a BvS-t, csak nézte, főleg a végét. Mégha a monológokat nem is szereti valaki, mert blablabla…ott van képsorokkal ábrázolva, Lex nem kapott bilogot. Kritikai fogadtatás ide vagy oda, már a BvS végén más.
    Mondjuk én is ezeket az “infókat” ismételgetném, mikor többet aligha mondhatok nyilván. League up helyett ő is szívesen választaná az STFU szlogent tuti hehe

  3. Loki: I Have An Army
    Stark: We Have A Hulk
    Batman: Wait a sec I have to persuade some unknown guys :)

  4. Oké persze értsd szó szerint az iróniát.
    Átfogalmazom: Mondj 5 mondatot róluk, kik ők mit csinálnak, és csapd hozzá Cyborgot is. Na most menj oda a film előtt majd bármelyik nézőhöz, és kérd meg ugyanerre. Szerinted mi lesz a válasz.
    = arra céloztam hogy semennyire nincsenek felvezetve (az 5-10mp-es snittek kevesek a BvsS-ben, amit kb aki nem tudja mit látott az fel se fogott)

  5. Danzig, ugye tudod, hogy ennek a filmnek nemagyarorszag a fo poaca :)
    Usa ban negkerdezel barkit, barmelyik jl tagrol, fog neked 5 mondatot mondani.

  6. 7: lattam a JL traileret a minap. Bizton allithatom, hogy Cyborrol tudok mondani egy csomo dolgot. Tony Stark jobbkeze, tobb Vasemberben is szerepelt, ha jol emlekszem valamelyik film vegere lebenult. … Ohhh, wait…

  7. @Lordboxi

    Bárkit az USÁ-ban?? :D

    Azért elég sokan belebuknának a “Justice League” említésébe is.

  8. “a film egy része abból áll, ahogy Batman meggyőzi a többieket az együttműködésről”

    erről ez a vicc jutott eszembe:

    Titkos találkozó a Pentagonban

    – Ezredes Úr, tudomásunkra jutott, hogy a szovjetek vörösre akarják festeni a Holdat a pszichikai hadiselés jegyében.
    – Jól van, leléphet!

    Két hónap múlva:

    – Ezredes Úr, a szovjetek a Hold 20%-át már vörösre festették!
    – Jól van, leléphet!

    Öt hónap múlva:

    – Ezredes Úr, a szovjetek a Hold 80%-át vörösre festették, ha ebben az ütemben haladnak, az év végére végeznek.
    – Jól van, leléphet!
    – …már bocsánat, Ezredes Úr, de nem szándékozik semmit sem tenni ez ellen?
    – Miért akarnék?
    – A szovjetek így csúfolnák meg a nyugati világot – egy vörös Holddal, ami mindenkinek egyformán világít.
    – Fején találta a szöget ezzel, fiam! Majd ha zavarni fog minket a vörös Hold, odaírjuk nekik rá, hogy “Coca-Cola”.

  9. DC nek ez pont az elönye.USA-ban Cyborgon és Aqumanen kivül nem nagyon kell bemutatni senkit.De még róluk is van valamennyi háttértudásuk.Akkor szerintetek Flashről?Sokkal ismertebb a DC világa egy Thor-nál,Hulk-nál vagy Ant-Man-nál.

  10. jaja, Amerikában Thor, Hulk vagy Ant-Man tök ismeretlen volt a filmek előtt. Black Widow felhozását még érteném, de így lolol.

  11. Tök felesleges ezen vitatkozni, nem várják el, hogy mindent tudj Flashről vagy Cyborgról…be lesznek mutatva a filmben. A hét szamurájnak se volt külön kölün szólófilmje, hogy megismerd őket, anélkül is meglehetett őket szeretni. A 6ból 3 bőven bemutatott figura, Cyborg eredete kapcsolódik a kicseszett fősztorihoz. Még a BvSben sem kellett tudni kik ők, Batman sem tudta kik ők, ahogy WW sem, bár nem véletlen az ő reakciója a többiekre, motherbox themysciran is van, a Cyborg videó már felkethette az érdeklődését, mesélhetett neki az anyja ugyanúgy a JLben lévő csatáról is ahol együtt harcoltak az atlantisziak, emberek és amazonok…pont ez az, hogy összeszedik őket együtt, nem is mind megy azonnal nyilván. Főleg, hogy nem véletlen, hogy a BvSben a metahumán tézisről vitatkoznak, azaz Supermanen és Batmanen kívül a többiek létezése nem egyértelmű, nem nyílvános a publikum számára.

  12. Pláne hogy már 2 vagy 3 sorozat is lement belőle. Meg volt 10 év smallville ott is be lett mutatva pár. Meg volt ugye a mese amiből volt 4 vagy 5 évad. Ami egyébként magyarországon is ment rengeteget a cartoonnetworkon a 2000 körül.

    Szerintem akit ezek érdekeltek az úgyis tudja meg ismeri. Akit meg nem annak hiába csinálsz 6-8 filmet akkor sem fogja érdekelni.

    Én egyszer azt olvastam hogy ez a vasember is csak egy kísérlet volt és bejött. Több helyen említették már hogy hiába volt 600 képregény füzet a vasemberről mégis egy ismeretlen karakter volt pedig róla is volt mesesorozat 80as években.

  13. de ez nem érvelés, hogy a vasemberről hiába volt sok füzet, mert akkor a JL tagjairól is hiába volt, előtte meg valaki azzal jött, hogy nem is kell nekik alapozó film, mert ott a sok képregény és mindenki ismeri őket.

  14. Látom megint átment a poszt DC fikába meg rinyába, hogy nincs alapozás. Who cares? Jöjjön a Liga és zúzzanak, tökömnek se kellenek unalmas origin filmek.

  15. Azt ugye nem kell ecsetelni Fkash mennyivel ikonikusabb Quicksilvernél?

    Engem amugy se ez aggaszt.Az aggaszt,hogy Whedon barmolja rendesen a film végét,Darkseid behozatalát a DCEU-ba.

  16. SonofKrypton:
    Egy egyéves hír miatt aggódsz, már akkor is elmondták nem lesz part1-part2 meg cliffhanger meg minden egyéb, hanem egy egész film. Darkseid ettől még megjelenthet, főleg ha ő küldi a bácsikáját a Földre ugye. Ez nemigazán Whedon változtatása.

  17. Jújjaj. Flasht nem kellett győzködni, Tengerment kell meg a robotzsarut. A vége úgy is az, hogy Superman saves the day. WW meg rég maga alá nedvesített amikor meglátta Batmant. Őt se kell győzködi.

  18. Ha meg előzményfilmeket csinálnának akkor meg azon menne a fanyalgás. Ne hozzuk már elő tényleg azt, hogy nem tudunk semmit a karakterek előéletéről, nem úgy ül be senki se egy filmre, hogy adott karakterről mindent tud, film közben épülnek majd, ennek a megalapozója pedig valószínűleg ez a meggyőzős rész lesz. Szerintem előbb lássuk a filmet, aztán lehet szarral dobálózni ha tényleg megérdemli.

  19. Amugy Steppen nem a tábornoka?
    Meg irnál légyszives róla párszót mit is tud Steppenwolf egyébként azzal a bárddal?Magyar cikket nem találok róla nagyon.

  20. Kakaó…
    “Tengermen és robotzsaru”!Szakadok!! Apropó “Tengermen” az óceán fenekén nyugvó Atlantiszról jött, a nyakában lihegő lidérchordákkal? XD

  21. Kakaó.
    “Superman saves the day”
    Igen tudjuk,hogy ez lesz.Mert tényleg ez lesz.jogos.De a körités a nem mindegy,ahogy felépitik majd.És megmenti a ligát.És mégis. ezt várják milliók. :)

  22. Elírtam, természetesen Tengerman, egyes számban. Közlekedési eszköze a Bolygó Hollandi. Rakomány: pár tonna füves cigi.

  23. Human de hisz te magad is írtad, a film jó csak eleged van már az eredet filmekből.akkor?fanyalogtál ugyanúgy de jó film. :)

  24. human, SonofKrypton: nem konkrétan a WW-re gondolok, de igen, ha szóba jön, a podcastoknál is mindig felhozod, hogy herótod van az előzményfilmektől (Marvelesektől is) :), de cáfolj meg ha nem így van.

  25. Te például fagyalogtál a WW-nél human, hogy már megint egy eredetfilm.

  26. Son
    Steppenwolf amellett az anyjának a tesója, szóval nagybácsi is.
    Hát nagy általánosságban erős pista, elvileg halhatatlan, de arra majd rácáfolnak a filmben xD, nyilván képzett harcos, jól bánik azzal az elektronikus fejszével, megcsapkod meghalol, szerintem tök sokáig iszonyatosan béna volt a jelmeze, de újabban jól néz ki, néha bazi nagy kutyák hátán lovagol, de nem hsizem, hogy ez benne lenne a filmben és biztos nagyon kivan akadva már az unokaöccsétől, ami miatt őszintén máris együtt tudok vele érezni, mert nekem is van egy és néha igazi kis pöcs tud lenni, de amúgy szeretem :)
    De úgy is úgy alakítják a dolgokat, hogy az passzoljon a sztorihoz, vagy gyengítenek, vagy erősítenek stb stb 100% adaptáció nem kell meg nem is lehet… mondjuk szerintem pont elég fenyegetettség ő még az elején, a paradémonokkal kiegészítve, így hogy még csak most állnak össze, később nem lenne jó szerintem.

  27. repeater aka Zsírfeka: de nem human véleményéről írt a kommentelő, hanem az általános nethangulatról. Én a Pókemberen és a Doctor Strangen is fanyalogtam, h eredetfilm.

    P4pir: de az az én véleményem, ahogy az előbb is írtam. Nekem herótom van, de nem én vagyok a net vagy az általános vélemény, és a WW-nél nem jelenthető ki, hogy nagy volt a sírás, mert eredetfilm.

    Krypton: hahaha

  28. Sok mindent elcseszett a DCEU, de hogy nem gyártja le a hatszázadik előzményfilmet egy karakterhez nincs közte. Rendes forgatókönyvvel egy 2.5 órás filmben simán belefér, hogy megismerj kellő szinten három karaktert (Aquaman Cyborg, Flash) meg egy főgenyát. Az más kérdés, hogy rendes forgatókönyve maximum a WWnek és jóindulattal a Man of Steelnek volt.

  29. 19.: Komolyan semmi kivetni valót nem találtál Snyder filmjeiben, hogy képes vagy pont Whedon miatt aggódni? Ha meg tetszeni fog a végeredmény, azt persze gondolkodás nélkül Snyder számlájára fogod írni gondolom…

  30. Hát pedig az közismert tény, hogy a DC főbb hősei sokkal jelentősebb popkult figurák Amerikában, mint a Marvel hősei. De még egy aquaman is, mondjuk ő inkább a cinkelásek miatt, amik aztán Momoa óta szűnni látszanak.

    Az persze más dolog, hogy ez egy mozifilmre vetítve nem sokat jelent, hiába mondjuk Flash nagyon népszerű, egy RDJ és egy faszán összerakott vasember előzetes nagyobb forgalmat generál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.