34 hozzászólás a “Készen állnak a harcra” bejegyzéshez

 1. Most komolyan bírom én a DC-t és a Marvelt is, tehát tényleg nem “fanboykodni” akarok, de ez valami siralmas… Maga a kép is és az is, ahogy szaroznak Supermannel. Mutatjuk/nem mutatjuk, , lesz/nem lesz, igen/nem… Közben mind tudjuk a választ.

 2. Szerintem ádáz kép, mintha csak a képregény borítóról léptek volna le.
  Ezer meg egy ilyen borító volt már, ilyen egy jó képregényes adaptációs kép.

 3. Most ezen mi olyan nehéz??? Ilyen grafikai promóciós cuccokon mutatják, előzetesben nem , mert ahol ő már megjelenik a filmben az durván spoileres övezet, max tease mint Alfred jelenete a sneak peek végén.
  Jó lenne, ha csinálnának posztert ebből valahogy, vagy inkább az Alex Rossosat kipótolva, mert szívesebben kiraknám azt, amin Sups is rajta van.

 4. Amitől én tartok, hogy Superman egyedül bedarál szinte bárkit/bármit. Szóval egy ilyen brutál team kapjon méltó ellenfelet, sőt akár többet, sokat és ne arról szóljon majd a film 80%-as, hogy ilyen egy pofonos kis szar ellenfelek jönnek…

 5. Én bizony felismertem Batmant az álla alapján!
  Bruce Wayne-nek is ilyen seggálla van!

 6. Tudom, kicsit tudatlan vagyok, boccs, de Green Lantern és Martian miért hiányoznak innen? Vagy majd később benne lesznek?

 7. A team megpróbálja leverni az főellenséget, de semmi esélyük, ezért a végén jön Superman és együtt sikerül majd lenyomni az ellent.
  Valójában egyedül is sikerült volna, de akkor mennyi munkanélküliség maradt színész lenne.
  Persze csak viccelek, ennél bonyolultabb lesz a történet.
  Ugye?

 8. En nem ertem ezt az allando sirankozast Superman korul, aki ide kommental gondolom annak van egy kis fogalma a temarol es a BvS vege is egyertelmuve tette(ha csak nem eleted elso filmje volt es emellett meg sikhulye is vagy), hogy benne lesz Superman. Akkor meg nem mind1, hogy mikor, hol, hogyan es miert mutogatjak? Nyilvan egy ido utan mutogatniuk kell, hogy meg tobb embert bevonzzon…

 9. deni:Ez a new52-es felállás,így nincs a kezdőben MM,helyette van Cyborg(ami nekem egyébként minusz pont,nem valami jó karakter),Lanternék meg az előzetes alapján nincsenek a földön most pont,de nyilván köze van ennek a Ryan féle bukásnak,még feledtetnék kicsit úgytűnik.:D

 10. …és vele a kudarcra?
  Komolyra fordítva, Momoa ezzel a pózzal kár hogy nem Lobo lett inkább.

 11. Mates11:
  Jogod van hozzá, hogy így érezz meg minden, mielőtt még azt hiszed kötekedni akarok ezzel kapcsolatban.
  De részemről ezerszer inkább Cyborg ide 2017-ben, mint MM. Több okból is.

  -Egyszerűen most nem férne még be az is, hogy a ligának máris rögtön még egy nem földi származású tagja legyen. Előbb fejeződjön be a Superman elfogadás, később MM is biztos szívesebben elő jönne, mert a karakter helyében én sem szívesen mutogatnám magam még az igazi formámban. Simán beleférhet easter eggként, vagy cameozva emberi formában valahol épp oreo kekszet majszolgatva.

  -Cyborg sokkal relevánsabb ma, amikor ennyire része az életünknek a technológia, fiatal, mint Barry…és ebbe a JL filmbe a motherboxok miatt méginkább illik.

  -A Liga jelenlegi egyetlen afroamerikai tagja lenne mindkettő, de MM alapkinézete a szokásos zöld idegen vagyok, aminek már annyira nem tudnak örülni tapasztalataim szerint. Ráadásul Cyborg a Titánok miatt jobban bejöhet a fiatalabb korosztálynak is, a még kisebbeknek meg ott van a Teen Titans Go, vagy a Justice League Action. Mindketten benne voltak, de Cyborg jelentősen többet.

 12. DC filmben már annyit csalódtam, hogy őszintén remélem, hogy ez jól fog elsülni. Bvs siralom, suicide szar még szarabb, ezután ideje lenne javítani valamit. Wonder woman elment, de korántsem voltam annyira elájulva tőle, mint ahogyan sokan. Ha ez is szar lesz, valami nagyon nagy dolognak kell történnie, hogy újból dc filmre üljek be.

 13. Superman majd rendet rak a végén, de ha Darkseid is előkerül majd (valszeg pt2-ben) akkor azért oda combos összeállás kell

 14. Green Lanternt valószínűleg pihentetik még és oda akarnak b*szni rendesen, amikor visszahozzák (őket). 2020-ra pletykáltak egy Green Lantern Corps mozit, de arról hónapok óta semmi hír, gondolom hivatalosan be sem jelentették még, egyelőre WW2 az utolsó fix ’19-ben.

 15. Skacok.Azt szeretnétek ha a BvS hibájába esnének megint?Superman feltámadását nem lehet csak úgy mutogatni. Az év egyik legnagyobb filmes kérdése hogy támad fel..Majd szerintetek ellövik egy elözetesben…Jó volt az a jelenet Alfreddal.Sejtelmes volt,pont elég.A többit moziban kell majd látni.

 16. Jó, oké, maradjanak sejtelmesek és csinálják, tolják sejtelmesen, de akkor ne dobják rá egy ilyen elcseszett plakátra! És ne mondja senki, hogy ezzel hozzák be az embereket a mozikba, mert ezzel az egész korábban felépített titokzatos marketinget elrontják. A kettő nagyon nem fér össze és a korábbi filmeket is hasonló félre csúszott dolgokkal tolták el.

 17. Ahogyan anno a BVS is levitette a filmjét a traileren keresztül, úgy itt is be fog esni superman valamelyik előzetesébe, csak még keresik hozzá a megfelelő fotosopot.
  Joss Whedon az utolsó reményem, hogy az utóforgatásokkal kicsit emeli a film színvonalát és az eddigi vállalhatatlanból nézhető faktorba emeli azt!

 18. Továbbra sem hiszem, hogy Joss Whedon túlságosan befolyásolná, hogy milyen is lesz a film. Talán nem a Snyder-féle kékes/szürkés szűrőt használja majd, meg a zenében lehet változás (bár szerintem használni fogják a korábbi theme-eket).
  Véleményem szerint az újraforgatott jeleneteken sem fog feltétlen látszódni, hogy azok Whedon munkái lennének. Bár biztos lesz egy csomó olyan, amire azt mondják, hogy ez totál whedonos, de már most is olyan jeleneteket tulajdonítottak neki a trailerben, amit 1 éve vett fel Snyder.

  De hogy a képről is beszéljek: tök jó képregény borító lehetne, de promóképként, még dolgozhatott volna rajta a készítője. A karakterek majd leesnek a háttérről.

 19. Hm, az index.hu már tényként hozta le (persze forrás nélkül), de úgy néz ki tényleg nyélbe ütik hamarosan az üzletet Patty Jenkinsszel a Wonder Woman 2-vel kapcsolatban.
  A deadline.com szerint tegnap este már majdnem véglegesítették a szerződést. A cikk tartalma alapján az index is onnan dolgozott, az eredeti cikkben azonban nincs szó az aláírás tényéről, de ezt úgy látszik az indexesek megelőlegezték.

 20. …dolgozhatott…
  Természetesen nem tudhatom biztosra. Más infót viszont nem találtam ezzel kapcsolatban, csak a dedline-os cikket.

 21. akkor nincs, szerintem is egész valószínű, hogy aláírnak vele, de ebben pletykákat lehozni felesleges, kivéve ha más rendezőről szólnak, mert mindenki szerint Jenkins a valószínű, még a rajongóknak is, szóval csak ha tényleg aláírt vagy ha mégsem ő csinálja lesz hír.

 22. @LnB: :DDDD made my day

  Én erre a filmre nem fogok pénzt kiadni… egyszerűen nem győztek meg.
  Ettől függetlenül örülnék, ha javulna a tendencia, és nem egy BvS szintű maszlagot tennének az asztalra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.