Jöhet az Obi-Wan-film?

A THR szerint aktív előkészítésben van egy Obi-Wan-os Star Wars spinoff. Ha jól számolom, akkor 2020 lenne az éve. Amúgy persze, hallottunk már erről, nade Boba Fettről is, szóval a különböző pletykák közül most ez a legerősebb. Konkrétan Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours, The Reader) személyét szeretnék megnyerni elvileg a rendezői székbe úgy, hogy még nincs forgatókönyv, így komolyabban a kezébe helyeznék az irányítást.

Egyelőre még nincs szó színészekről, de Ewan McGregor elvileg már többször említette régebben, hogy szívesen visszatérne.

44 hozzászólás a “Jöhet az Obi-Wan-film?” bejegyzéshez

 1. Inkább ez mint a Han Solo film, főleg ha jönne Ewan McGregor. Az előzmény trilógiában bírtam. Kérdés, hogy időben hova helyeznék a filmet…

 2. Hát nyilván a bujdosó 20 évbe helyezik, esetleges visszaemlékezések padavan korára
  Am jöhet, abszolúte

 3. nekem is nekem is jöhet, ewant nagyon szeretem és engem is ez a starwars story érdekelne a legjobban az eddigiek közül

 4. Ez így jöhet, mindenestől. Nagyon szurkoltam egy Obi-Van filmnek, persze McGregorral, de őszintén nem gondoltam, hogy összejöhet. Ez így elég ideális lenne.

 5. Értelmes Star Wars film fénykard csatákkal? Kizárt hogy még mérik lépni ezek a holywoodi punczik.

 6. @dave: :D:D:D:D

  Magáról az ötletről: sajnálom, hogy továbbra sem mernek egyedi ötleteket bevállalni (lásd R1) hanem ismét a régi karaktereket sajtolják tovább.

 7. Azért ebben én is több potenciált látok, EM pedig fényévekkel jobb színész azoknál a nyikhajoknál.

 8. Johet, de sztem csak akkor, ha Ewan lesz Obi-wan…

  dave:

  hm… nem tudom eldonteni, hogy vajon a jawa-kra gondolsz, vagy Jabba fajat azonositottad Jabba-val :D

 9. Dave a buckalakókra gondolsz? A roncskereskedők meg javák. :D De ne legyen CGI színész, tényleg.

 10. Jöhet. De azért kicsit durva, hogy egy ekkora univerzummal és világgal nem tud és nem akar mit kezdeni a Disney…
  Boba Fett, Yoda, Jar Jar…?:D
  Ideje lenne új idővonalra kerülni…
  Nem mindig csak trilógiákban gondolkozni. Annyi-annyi történet van, amit megnéznék moziban… Nagyon nagy csalódás eddig a Disney hozzáállása…

 11. Egyik, ha nem a legjobb karakter az egész Star Warsban, Ewan McGregor-ostúl!! Ha más fogja játszani, kinyírok mindenkit!!!! :)

 12. Jobb mint a gyalázatos Han Solo film de még így is gyáva, fantáziátlan választás. Ha tökös lenne a Disney akkor Old Republic filmeket csinálna.

 13. Semmi logika nincs abban, amit a Disney-nél csinálnak. A Fos Awakens-ben meghalt a Han… miért nem utána kaptuk a róla szóló spinoff-ot? Hogy jött most oda a Halálcsillag, mikor az új részben már van attól királyabb (mármint nyilván fosabb, de a film szerint)? Minek jön most Obi-Wan spinoff? Minek jön egyáltalán? Miről fog szólni? Mikor fog játszódni? Ami igazán fontos és meghatározó volt az életében, azt láttuk. Akkor?
  Elfogják szarni teljesen a Star Wars-ot, túlerőltetik, és ez rá fogja sütni a bélyegét a régi részekre is…

 14. Simán el tudok képzelni egy olyan Obi Wan filmet, amiben megtört, el akar bujdosni, de Vader vadászik rá (max. 4-5 évvel játszódhatna a Sith-ek után).

 15. Azt nemtudom csak, hogy-hogy oldjak neg, hogy megis no legyen a foszereploje. Vagy lehet kiderul rola, hogy homokos.

 16. Melissa Mcarthy hogy hozza magát formába? Vagy ez Obi Wan bújdosó éveinek azon szakaszáról szól, hogy veszekszik a szomszédokkal és a tv előtt ücsörögve elhízottan azon röhög, hogy fingik?
  Viccet félretéve, remélem nem egy Obi Wan eredet sztori less a felfedezéséről meg a kiképzéséről…………. Amit megnéznék az egy R-es sith film mondjuk Sidius bojtáréveiről Plagueis mellett. Vagy egy film Darth Bane-ről esetleg Ravenről.

 17. (drámaian ledobja a kabátját a földre) “Grandma it’s me , Anastasia!”

  Komolyan csak én örülök ennek a hírnek? :D

 18. Persze,hogy ewan játszhatná csak lassan úgy néz ki mint egy nyugdíjas tök jó lenne egy totyogós jedi….pfff

 19. Azért 46 évesen még nincs annyira leharcolva Ewan Mcgregor. Liam Neeson 55 eves volt a Taken forgatásakor és nem tűnt totyogósnak :D
  Szerintem a SW-nak jót tenne ha kicsit elfelejtenék a PG13-at ………tudom tudom Disney :(

 20. Simán,korához képest jól tartja magát.Kicsi smink meg szakál,aztán le is tagadhat néhány évet.
  Most hogy milyen történet lenne az más kérdés

 21. Egy R besorolású Old Repubic. Az kell ide :)

  17. Lordboxi Ilyennel ne is viccelj.. Homit simát csinálnak belőle. Főleg ha a 3. rész után játszódik.. ugye tudjuk, hogy a homok érdes és beférkőzik mindenhová.

 22. Én most már végre a Jar Jar Binks spinoff movie official bejelentését várom. Elvileg nincs messze.

 23. Hát egy Obi-Van filmnek még mindíg több létjogosultságot adok mint a han solo filmnek, de Istenem kérlek … mikor szakadnak már el végre az első 6 rész árnyékától? :(

 24. Obi Vant nem kicsit öregbítették a 3. részben az életbeni kora pont most a legmegfelelőbb a karakternek.

 25. Jöhet. Obi amúgy se veti meg a végtagok eltávolítását. 4. részben is öreg volt, de lecsapta a két suhancot. Vele nem lehet baszakodni mert meghalszgeci lesz. Bárcsak.

 26. Engem nem izgatnak már ezek az új filmek. Megnézem őket, de megelőzően egyiket sem várom. Számomra George Lucas-tól volt Star Wars a Star Wars… Az, hogy így utólag mások, akiknek valójában semmi közük hozzá, mit kamuznak bele, nem hiteles és nem is tudom összeegyeztetni a régi filmekkel. Ettől függetlenül én a helyükben próbálnám a saját univerzumomat építeni (mert az az aktuális), és inkább mondjuk arról csinálnék filmet, hogy mégis mi történt a Jedi visszatér óta… pl.

 27. Vagy a Rogue One helyett lehetett volna egy film a Ren lovagjairól, ami bemutatja, hogy milyen kemény arcok… így mikor a VIII. részben Luke várhatóan legyakja majd őket, lenne mihez kötnünk, illetve látnánk, hogy akkor Luke mennyire kemény.

 28. 31. kakaó:
  ha lesz is Obi-Van film, akkor nyugodtan elfelejthetjük a régit. A Disney tuti softosra csinálná.
  Mondjuk én többnyire szeretem a Disney produkciókat, mert szórakoztatóak, de van olyan téma amit vagy nem nekik kellene megcsinálni, vagy ki kellene lépni kicsit a konfortból és tényleg olyat gyártani amit az alapanyag megkíván.

 29. A Jedi utáni eseményekre a Battlefront 2-t találták ki. Sajnos. Szerintem az Obi Wan film rendben van, de most olvastam új bejelentést, majd human kiírja.

 30. Arra gondoltam. A másikat lehet rossz helyen olvastam, de Jabba spin off-ot emlegetnek. Mondjuk pletyka szinten is jó ötlet, de akkor persze ne írd ki. :)

 31. Mintha régen mondta volna Ewan, mikor a motoros sorozatot forgatta, h soha többet nem akar nagy költségvetésű filmben játszani…

 32. Sok rinyagép :)
  Lesznek SW filmek, ha fáj ne menj el rá, ha olyat csinálnak, ami téged is érdekel, akkor vedd meg a jegyed.

  A kérdések, hogy mi lehet benne, mi történhet, stb kiderül, majd a filmből :D

  Annyi mindent kihozhatnak ebből. Ne csak azt képzeljük el, hogy a 3. rész után Obi leült a barlangba és a 4.ben felállt :D

  El is mehetett az első években akár a bolygóról, egyéb ügyek elszólíthatták, ahol a vadászó inkvizítorok vagy Vader útjába is kerülhet, adódhat egy olyan végkifejlet a fő harcok során majd, h Vader azt hiszi h Obi off és csak 4. részben látja újra, stb.

  Továbbá lehet, hogy Luke már gyerek korában is milliószor meghalhatott volna és Obi mentette meg a háttérből, ezekhez is lehet jó storykat keríteni. Akár Jabba és csatlósai is bajt okozhatnak… stb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.