3 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 6×18: Királyok az űrben” bejegyzéshez

  1. Szuper, új podcast, jó hallgatni mint mindig :)

    Bélával annyiban egyetértenék hogy én sem gondolom hogy annyira kilógott volna lefelé akár az Arthur király, akár a Múmia. Ja, ezek olyan 6/10 filmek (mondjuk az Arthur királyt azért nehezebb besorolni mert amit a bemutatónál Ti is, meg kommentelők is írták hogy a zene az kiemelkedő, meg van benne néhány kimondottan cool jelenet, ez egy egész filmet nem visz el a hátán, de azt lehet mondani hogy emiatt már emlékezetes) csak éppen nálam mondjuk egy Deadpool ezeknél semmivel sem (sőt!) volt értékesebb (vagy mondjuk egy John Carter amit human sokszor, épp most is szokott idézni hogy jobbnak kellene tartani mint szokásos)

    Az Alien:Covenantnál meg (amit természetesen én is nagyon rossznak tartok) az érdekes amit mondotok hogy az még talán segített volna rajta ha nem az alien-franchise része akar lenni mert tök igazatok van hogy minimális átírással ez egy tök független történet lehetett volna (persze nálam az alapvető dolgon nem segít, hogy ahol egy spórából órák leforgása alatt nagy szörnyek fejlődnek az eleve egy B kategóriás horror koncepciónál nem nagyon tud jobb lenni)

  2. Ha már Béla felhozta a GoT-ot, meg a Lannister felderítőket… Korábban kiemelték, hogy az öreg Tarly milyen überkafa hadvezér, hát csak annyira, hogy elfelejtsen őrszemeket állítani, mikor letáboroznak. Nyilván nem ezen múlt a sorsuk, mert így is úgy is reszeltek volna nekik, de egy olyan apróság volt ez, ami adott volna egy kis realitást a jelenetnek. De nyilván az kellett, hogy a saját fülükkel hallják meg a lovakat, mert az olyan kúlos. Az a baj, hogy az egész évad ilyen, a következő két rész még rádobott erre egy-egy lapáttal, lassan ott tartunk, hogy Michael Bay is rendezhetné. Kb. úgy viszonyul az S7 az első két-három évadhoz, mint a Hobbit 3 a Gyűrűk Ura trilógiához.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.