31 hozzászólás a “Margot Robbie elcsúfítva” bejegyzéshez

 1. Egy szép nőt elég sokáig tart elrondítani, de erről Besenyő Pista bácsi jut eszembe és a fejtegetése a kőolajfinomítóról:

  “Megy a csőben szomorúan a kőolaj (…) Elismerem, hogy finomodik, finomodik a kőolaj, de ami a legvégén kigyön, az még nagyon rossz. Nem sikerült nekik, kérem szépen. De mér valami olyanból kezdték, ami ennyire rossz? A kőolaj, az nagyon rossz, kérem! Mér nem kezdték valami olyanból, ami már majdnem finom? Például krumpli. Nem is kell a gyár. Csak a lábas. Betenni, megfőzni, már finom.”

 2. Bár a feje csúffá lett, a teste még mindig 10 pontos. Zsákot a fejére á’lá Kurta vs Szellemasszony :-)

 3. Értem én, hogy I. Erzsébet nem volt a legszebb nő a világon, de talán ennyire elcsúfítani sem kéne. Elég nagy a kontraszt a két karakter között, mintha csak azt akarnák, hogy a nézők Máriával szimpatizáljanak…

 4. KingMacsek, az Öngyilkos osztagban, lehetett látni a testét😁 én mondjuk így vörösebb is tolnám, bánja a faszom😁😁

 5. Azt nem értem, hogy egy randa karaktert miért nem bíznak egy csúnya színésznőre ahelyett, hogy egy szépet csúfítanak.

 6. Na megint lesz egy “egygurításos” oszi nyertes, de legalábbis jelölt. Szép nő, randára maszkírozva, történelmi filmben… Persze a film még lehet jó, mittomén. De akkor is. Van elég randa nő hálivúdban, aki akár tehetségesebb is :D

 7. KingMacsek, dunám ajánlani figyemedbe a Wall Street farkasa c. film ominózus jeleneteit. Nem hiszem, hogy a teste azóta tönkrement volna a csajszinak.
  Amúgy meg tele van az ország átlagos, vagy az alatti fizimiskájú nőcikkel, akiknek iszonyúan jó a teste, és az ágyban is köröket vernek a hájpcicákra.

 8. srácok, 90% hogy még csak jelölve sem lesz oszira. Nem tudom minek temetitek ennyi alapján.

 9. Mi van rajta, farmerdzseki? Amúgy jó lenne egy nagyszabású történelmi dráma intrikákkal, kivégzésekkel, realizmussal. Ne a jó , a rossz és a mártír legyen, árnyalatok nélkül, és akkor nekem város.

 10. Hát attól, hogy elcsúfították, az még nem garancia az oscarra:D ahhoz alakítani is kéne valamit..

 11. Ennyi alapján eddig max a maszkos lesz jelölve, de ő is bukja Gary Oldman Churchillje miatt

 12. mind jó film? arra utalok, hogy a kinézet még semmi, a filmnek azért kell mutatni valamit, hogy figyelembe vegyék a szereplőjét. Biztos tudnánk csomó filmet mondani amiben hiába volt valaki elcsúfítva. izé, köhöm.

 13. Első Böskének nem volt ilyen kocka feje, nem értem a castingot. Robbie arca nem hasonlít, szóval honnan jönnek az ilyen ötletek, az örök rejtély marad.

 14. Ha Kristen Stewart kapta volna meg ezt a szerepet, egy csomót megspóroltak volna a maszkon.

 15. már értem mért tiltod le a kommentelési lehetöséged a Moment of Beauty postoknál…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.