14 hozzászólás a “Nagyon meglepő a Han Solo-film címe” bejegyzéshez

  1. Egyébként a LEGO a legnagyobb szivárogtató. Az előző SW filmnél is ők adtak ki képeket, meg a Jurassic Worldben is ők lőtték le a génkezelt dinót.

  2. Meg a Civil War-nál is a LEGO spoilerezte el a nagyra nőtt Ant Man-t.

    Amúgy ha már ennyire egyszerű címet választottak, szerintem sima Solo-ként ütősebb lenne.

  3. Dober: A LEGO most is betegen sok dolgot spoilerezett el az érkező filmből! Egyszerűen nem értem, hogy a Disney, hogy nézi el nekik, mikor egész országokat is képesek seggberakni érte.

    Amúgy Human, nem rég láttam egy youtube-os videóban, hogy Michael K. Williams-et (Wired) kibaszták a Han Solo filmből, mert nem ment el az utó-forgatásokra. Erről vannak konkrét hivatalos hírek is?

  4. Hülyeségeket írtok.
    Nem a LEGO szivárogtat. Ez egy un. retail katalógus, melyet azért küld ki a cég, hogy a viszonteladóik nagyjából tudják, hogy milyen kínálatból rendelhetnek majd a jövő évben.
    Csak kereskedők kaphatnak ilyet, magánszemélyek nem. Minden egyes oldal vízjelezve van, miszerint előzetes (nem befejezett) termékképeket tartalmaz, valamint tilos a fotózása és megosztása.
    Valakinek viszont módjában állt lefotóznia és szépen feltette a netre. Minden év augusztus-szeptember környékén ez van. A LEGO igyekszik is leszedetni mindenhonnan őket, de ismétlem nem ők szivárogtatnak.
    Egyébként ez még baromira nem jelenti azt, hogy ez is lesz a film címe, csak valamilyen gyűjtő néven el kellett nevezni ezt a termékcsoportot is a saját belső köreikben. Hamár az egeres cég még mindig a hivatalos címen szöszmötöl mi is legyen az.
    Jövő májusban bemutató és még nincs címe…elég nonszensz. Nekem amúgy egyre jobban adja az “Untitled Han Solo Movie” hivatalos cím is. Használják ezt.

  5. Betegen sok dolog…muhaha: 5 db szürke színű doboz, ami a filmmel kapcsolatos játékokat hirdeti…rendkívül spoileres a dizájnt tekintve + egy talán (ám nem túl meglepő) cím.

  6. Ott is van, hogy “Preliminary Release”, tehát amolyan látványterv, mint ahogy a dobozokon is látszik; szóval ez inkább csak amolyan placeholder, de nem zárja ki, persze, hogy ez legyen a címe.

  7. Bocs, most látom, hogy inkább “Preliminary Image” lesz az, de a lényegen nem változtat, sőt.

  8. Anak: Nem a mostani Solo-s képről beszéltem. Valószínűleg ezt rajtad kívül ezt mindenki levágta. Ennyire nem kell játszani a cinikus besavanyodott uborkát csak, hogy megmutasd mekkora Jani vagy…

    De amúgy a LEGOS infót köszönöm! Az nagyon informatív volt, és a jó kva anyját azoknak, akik évek óta szivárogtatnak.

  9. Azért ezek nem olyan nagy spoilerek, hogy fel kelljen háborodni rajta. Várható volt, hogy hasonló lesz a cime. De amúgy meg ki nem szarja le a cimet? Ant-Man esetében pedig mindenki tudhatta – aki korábban tartott Avengers képregényt a kezében -, hogy meg fog nőni.

  10. Tudna a dizsni trollkodni egy hatalmasat. Kivágják a 4-5-6-7-ből Han Solo összes jelenetét, összevágják sorba, és ennyi lenne a Han Solo film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.