Heti mozibemutatók: augusztus 24.

Szóval két azonos korosztálynak szánt filmet is egyszerre hoznak be kivételesen, miközben a múlt héten meg képtelenek voltak bármi értelmesre. A Promise ezer éve alapítványi siralmas imdb-vel a House meg.. megnézte valaki? Lássuk most mijük van.

 • Logan Lucky – A tuti balhé – Steven Soderbergh tapló heist filmje?
 • Sokkal több mint testőr (The Hitman’s Bodyguard) – Reynolds és Jackson buddy komédiája sok lövöldözéssel és káromkodással.
 • Fiú a vonaton (The Boy on the Train) – 80 perces érdekes koncepciós alig valaki által megnézős film?
 • Amityville: Az ébredés (Amityville: The Awakening) – heti horror?
human
írta
2017. 08. 24. 11:44
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: augusztus 24.” bejegyzéshez

 1. Az miért gond, ha egyszerre hoznak be két filmet? Nem hiszem, hogy mindenki mindig premierre menne. Az az 1 hét nem oszt vagy szoroz, miközben csomó ideig műsoron vannak.

 2. Legalább nem az InterCom forgalmazza a Logan Lucky-t és a Sokkal több mint testőrt, így lehet feliratra is vadászni a mozikban.

  Bushwick című film ma-holnap kapja meg online felületeken az országos terjesztést.
  Vegytiszta B-film, némi ‘Tom Clancy’s: The Division’ felütéssel:

  előzetes:
  https://www.youtube.com/watch?v=jwIXUxBaYvk

 3. vbalazs91: nem értem mire gondolsz a válaszaim kapcsán, de ha nagyon érdekel akkor egész évben sokszor azért nem világpremier valami, mert ütközik a korosztály két film között és kicsi a piac, most meg simán egyszerre hoznak két teljesen hasonlóra pályázót. Erre utaltam a fenti posztban “két azonos korosztálynak szánt filmet is egyszerre hoznak be kivételesen”, még csak bele sem írtam, hogy ez szerintem gond-e. Ha szerinted tökmindegy meg úgyis meglesz a pénz, akkor miért figyelnek egész évben rá és miért baromi fontos az első hét.

  Főleg, hogy a jövő héten jön Tom Cruise, ami szintén erre a korosztályra hajt.

 4. Szerintem arra gondolt, hogy majd’ minden kommented egy depis magába fordult ember képét tükrözi, aki nagyon ritkán tud kedveset vagy vicceset leírni. És ezt nem bántásból írom, és törölheted is, csak tudd, páran ezt gondoljuk. Én paraszt vagyok, vállalom.

 5. Puffin: egyáltalán nem vagyok depis mostanában, és szinte minden kommentelőt kedvelek, legalábbis lehúzni nem szokott a blog, kivéve amikor fél másodperc est.hu helyett vagyok használva. Ez neked szólt igen. vbalazs91 pedig megingathatatlannak tűnt, amivel felesleges vitatkozni általában, ami szintén nem annyira szórakoztató. Tudom, hogy a saját kommenteded nézve “hát erre igazán válaszolhatott volna, csak fél mp” de ezek összeadódnak sajnos, és többnyire csak az időt nyelik. Ez a kommentem is most.

  Ellenben ha valaki le akarja írni, hogy miért tetszett neki valamelyik heti premier, vagy a House, annak tökre örülnék egy heti premierek posztnál.

 6. A House az kritikán aluli film volt. Teljesen bánom h én arra pénzt adtam. Kb egyszerse tudtam rajta nevetni, inkább néhány kínos félmosoly csúszott csak be. Vagy a mozi vagy a szinkron utómunka volt a hibás, de a hang nagyon rossz volt. Most nem a nem passzoló szinkronhangok miatt, hanem halk volt és néha olyan hangzású, mikor mozis hanggal nézel otthon filmet. A mellék szereplő színészek mind borzasztó volt, főleg a főszereplő pár lánya. És erre rátett az operatőri munka is. A film nagyrészében olyasmi érzésem volt, mint ha egy áldoku filmet néznék, mint a városfejlesztési osztály stílusa. Végig éreztem a stábot és ebben nem segített az se, hogy a színészek monotonon, amatőr módon játszottak. Én összeségében senkinek se ajánlom, még otthon nézősnek se, ha random oda kapcsolsz a tvben és lusta vagy még egyszer megnyomni a gombot.

 7. “A Promise ezer éve alapítványi siralmas imdb-vel”

  ezt a félmondatot nem tudom értelmezni.
  na de mindenesetre az pont egy olyan eset, hogy egy nagyon érzékeny politikai témáról szól, emiatt aztán az erdogán-katonák ráugrottak az imdb-re, és 1eseket szórtak rá. ettől még simán lehet jó film.
  meg persze rossz is.
  én azért majd megnézem.

 8. Ma asszonnyal Logan Lucky. Mondjuk azt nem értem hogy elvileg a végén meghalt a rozsomák most mi van

 9. Dániel, arról szól, hogy mégsem halt meg, mert szerencséje volt (Lucky…érted?).

 10. human: csak ahelyett, hogy leírtad volna elsőre normálisan a véleményedet, mint azt később megtetted, és le lett volna tudva az egész, benyögtél egy ilyen kétszavas, tök fölösleges kommentet. Ezzel így több időd ment el, mintha elsőre normális válasz jött volna.

 11. vbalazs91: Nem lehet hogy te nem érteted inkább? Mert szerintem elég egyértelmű a dolog, és kár volt ebbe “belekötni”. Az oldalon a podcast-ban számtalanszor lett már megvilágítva a filmek pénzügyi oldala. Ahol nagyon is fontos az időzítés, nem is értem hogy egy ilyen alap talán már mindenki számára egyértelmű értékesítési “szabályt” miért kell furcsállni? Mert hogy lehet jobban kaszálni? Ahol csak te vagy, vagy még vannak melletted egy páran akik ráadásul ugyanazt adják el?

  Alapvetően én is elgondolkodnék rajtuk ha a héten mennék moziba. S szerintem a többség nem is jár minden héten moziba, főleg nem heti többször. De ha mennek mégis minden héten, mi a garancia, hogy nem az új premier filmeket nézik meg az emberek?

 12. hawk: én nem mondtam, hogy nem tévedtem vagy tévedhetek, csak azt, hogy inkább ezt kellett volna leírnia. Elhiszem, hogy a podcastben volt szó róla többször is, de mióta nem vonatozom annyit, nincs annyi holtidőm, hogy meghallgassam, itthon pedig nem állok neki.

 13. Kakarotto: holnap lesz motherfucking kritika. tudom, “tik-tak motherfucker”. jobb 7/10 ha valaki nem tud várni.

 14. A fő gond az, csak egyesek nem értik, hogy az helyett hogy olvasnánk a kommentekben a véleményeket, helyette mást találunk.
  Mondatokba kötünk bele, rákérdeztünk arra aminek mi is utána tudunk járni, spoilerezünk és más ide nem illő kommnteket olvashatunk.
  Csak ni nem ezért jöttünk, hanem azért, hogy mégis melyik szájbaba**ott filmre üljünk be.

 15. Logan Luckyt sajna szinkronnal néztük, elfelejtettem, hogy ez nem az a film, de amúgy baba vót. Csak ne pofáztak volna megint..

 16. Logan Lucky szinkronról mindenki meneküljön :D Az amcsi igazi redneck kiejtést magyar tájszólással helyettesítették és a film 99%-ban így beszélnek.
  De ilyen magassákokba képzeljétek el hogy pl “volt” helyett “vót”

 17. én a feliratosra mentem, ott a feliratban is vót’ -ot írtak volt helyett… szar volt… Nem kellett volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.