Matt Reeves tisztázza a dolgot

Twitterre vonult a rendező, hogy tisztázza a “nem a DCEU része a The Batman” kérdést. Bár tény, hogy én igyekeztem erre jutni, amit most állít, de máshol elég durva dolgokat láttam a The Batman kapcsán. A lényeg: Batman mindig Batman, róla szól majd a különálló történet, nem más hősökkel teli nagyszabású darab lesz.

human
írta
2017. 08. 24. 21:36
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Matt Reeves tisztázza a dolgot” bejegyzéshez

  1. Mit nem értetek? Az egész kacsa volt szokás szerint a sajtó felkapta a cikket és clickbaitet csináltak belőle. Ahogy eddig is mondták Affleck Batman most és lesz is.

    Én ezért csípem Matt Reeves-et mert nem szarakodik rögtön tisztázta a dolgot. Más rendező hetekig húzta volna a fanok agyát. Az ő kezében jó helyen van Batman ezt nem lehet vitatni mert ha csak fele olyan jó munkát csinál a Batmannel mint amit tett a Majomok Bolygójával akkor nem lesznek gondok. A sajtó faszságait meg ezentúl jobb ha helyén kezeljük és nem dőlünk be minden szarnak és várunk amíg valamelyik készítő a stábból alá nem támasztja a sok hülye cikket. :D

  2. DarkEagle
    Azért azt remélem tudod, hogy nem Affleck fogja játszani Batmant ebben az önálló filmben. Elvileg fiatal vizekre eveznek más színésszel.

  3. Tény, hogy a sajtó mindig alig várja, hogy darabokra szedhessen és clickbait híreket csinálhasson ilyen jellegű nyilatkozatokból, de azért Reeves helyében nem lennék meglepve, miután konkrétan olyat ejtek ki a számon, hogy “(…) ‘look, it’s a standalone, it’s not part of the extended universe.’” Ezen nem lett sok minden felkapva.

    Örülök, hogy tisztázta a kérdést, teljesen korrekt, de azért a Batman rendezőjeként figyeljen később egy kicsit jobban, mert ugranak minden egyes szavára. :)

  4. @ 3. Buzifiú (ez a név..) Az nem baj, hogy te, én, mi nem értünk semmit, a baj az, hogy a Warner se érti már.

  5. Csigusz – Attól még lehet az univerzum része hogy előzmény történet. A kettő nem zárja ki egymást. Pl A Hangya is a MCU része megsem volt benne Thanos és a végtelen kövek.

  6. @Hopkin: ezt biztos nekem szántad? :D
    tisztában vagyok ezzel, pont, hogy már az előző hírnél is írtam, hogy itt valami félreértés lesz és DCU része lesz, csak önálló. Na, csak így lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.