Röviden: Baywatch

Ha még egyszer meghallom egy színésztől, hogy “it’s for the fans”, miközben RT-n a béka seggén áll, akkor már végképp csak nevetni fogok. Talán többet is, mint a Baywatchon tettem, amit Rock pont a fenti szöveggel védett anno?

Pedig ez lehetett volna jó film. Komolyan. Tudom valamennyire divat utálni a Rockot, és évente tényleg nem csak 1 filmben látjuk (de azért közel sem “mindben”), de ő és Zac Efron baromi jó párost alkottak pár jelenetben. Sőt, a csajok is viccesek voltak néha, amellett, hogy gyönyörűek.

Viszont a Baywatch készítői pont a lényeges leckét nem tanulták meg a 21 Jump Street sikeréből. És közben még a fanokat sem elégítették ki. Tényleg nem arra gondolok, hogy vetkőzni kellett volna a szereplőknek az R besorolású vígjátékban, de több parton futás kellett volna beleférjen, meg a kivágott jelenetes seggbevágós fürdőruha poén. Meg ilyesmik.

Ehelyett a bűnesetre gyúrtak rá, egy nyomozásra, amit meg túlbonyolítottak. Ez is jó irány lehetett volna, hiszen a Jump Streetben is működött az ügy, viszont azt sem voltak képesek jól megírni, így tipikusan leültek a két szék közé. A cselekményt lökdöső történet unalmas, a nosztalgikus, kacsintós humorizálás pedig kevés. Mondjuk a CHiPsnél még így is jobb, mert párszor azért lehet röhögni.

human
írta
2017. 08. 24. 13:36
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Röviden: Baywatch” bejegyzéshez

 1. Ez a film annyira rossz volt, hogy az is csak nehezen tudta volna megmenteni, ha Alexandra Daddario vetkőzik. És ezzel mindent elmondtam.

 2. Egyetértek a kritikával, nem hittem volna h egy férfi farkat fogok látni a baywatch című filmben, csöcsöket meg semmit. Több csöcsöt a baywatchba!!!!!

 3. Én annál a jelenetnél nyomtam egy stop-kilépés-fájl törlése-lomtár ürítése kombót, amikor a humorosnak gondolt nyomi hulladék karakter smárol a szőke bombázóval. Már azelőtt is erősen necces volt, pedig csak 10 perc volt hátra.

  Ha valami, akkor a Baywatch jó alap lenne egy rendes vígjátékhoz, de úgy látszik ez a kezdetleges kuki-punci-pisi-kaki-hányás stb “humor” már kötelező dolog.

 4. Az a CHIPS, amiben a poénok 1/3-át ugyanarra az anális poénra fűzték fel végig? Na ne már…(Kínos volt.)
  Sztem a Baywatch azért 1 fokkal jobb volt, de így is elég gyenge lett, ha moziban néztem volna, lehet kijövök róla.
  Peace.

 5. Komolyan gyerekek… Mégis mit vártatok egy olyan filmtől, aminek az eredeti tv-sorozat apja több évtizeddel korábban is fedett (de ugrabugráló) keblekkel, mondvacsinált történetszálakkal (igen, nyomozósokkal meg verekedősökkel) és finoman szólva is gyenge humorral “szórakoztatta” a közönségét?
  Akkor és ott, abban az időben működött, bár én sosem értékeltem, valahogy nem fogott meg a sok amcsi műnő.
  De ezt már csak a fanyalgás miatt is megnézem, aztán max. puffogok egy sort, ha annyira rossz lett. :)
  Nézzétek meg a Babewatch című klasszikust, ha húsra vágytok, ne a mai kor mozijában keressétek! ;)

 6. Na igen, a szőke bombázó összejön a geek-kel az nekem is túl sok volt.
  Kiemelném a szinkront ami még annak az ismerősömnek is tetszett aki hozzám hasonlóan angol nyelven párti, és meg is nézte mielőtt a múlt héten megnéztük moziban.
  Rosszat vártam de jobbat kaptam: meglepően sokat röhögtem rajta, a poén része kifejezetten tetszett. Tudtam hogy acsajok nem vetkőznek,a sztori nyilván dobókocka bonyolultságú. Baywatch nosztalgiát én nem vártam (nyilván kisebbségben vagyok), szóval ha nem is ajnározom fel de nem taposom, 5,5/10, mert a csajoknak tényleg villantani illett volna

 7. Ott kellett volna törölni, amikor a 3-ik percben a dagilúzer gyerek farka beszorul a napozóágyba. Komolyan, a pités poénok ettől 2 fokkal jobbak, ez így azért nem szint.

 8. Talán velem van a baj, de nekem a vártnál sokkal jobban tetszett a film. Itt ott sírva röhögtem, de volt hogy leesett az állam attól amit elém tártak. Baywatch anno röhejes volt, akárcsak ez. Ömlött belőle az önirónia, a végén meg szépen elfogadta a baromságait.

 9. Ezt nagyon nem lehetett volna megvalósítani nem comedyként és még így is inkább gyengécske lett. A baj vele kb ugyanaz mint az összes többi hasonló kaliberű bollywoodi komédiával, nulla a kreatív poén és még a kijáratott de még használható humor is szarul van használva. Rock látszik hogy dolgozni akar, ha gyengébb is komikusként és az Efronnal közös jeleneteik néha tényleg jól el lettek találva. Egyetértek a kritikával, hogy az összes szék közé beesett, mert a nyomozós szál is unalmas, a poénok többsége is gyenge illetve Efron tipikus szánalmasnak szánt macsó karakterének sem jött össze az együttérzés kiváltása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.