Újabb fejlemények a The Batman ügyében

A Justice League-ig várnak azzal, hogy bejelentik Affleck távozását? Persze, nem, Ben tényleg örömmel van a DC/Warnernál mivel azt mondta a Comic Conon ahol egyáltalán nem egységes PR üzenettel érkeznek a színészek.

Na jó, félre a cinizmussal, lássuk a tényleges lényeget: a The Batman nem a DCEU universe része, hanem tényleg különálló film. Mármint magában is működik, nem valami mást építget. Valahogy úgy, mint a Wonder Woman volt idén. Sőt, a The Jokerrel összetéve tényleg utalhat az Elseworlds dolgokra, amik a DC univerzumon kívül játszódtak, tojva minden összefüggésre.

Ez amúgy jó hírnek hangzana, de annyi minden volt már a film körül, eskü engem is elkapott a kíváncsiság mostanra, hogy tényleg hova fut ki az egész. A tippem láttátok már felül, de lehet végül összehoznak valamit.

human
írta
2017. 08. 24. 01:43
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “Újabb fejlemények a The Batman ügyében” bejegyzéshez

  1. A Csodanő az univerzum része, hiába áll meg a lábán önmagában is. Valamilyen szinten Batmannak is muszáj lesz kapcsolódnia, nem szabad teljesen elhatárolódni. Nagy hülyeség lenne.

  2. A filmes univerzum lényege húzzák egymást a részek nem? Vagy a Batman akkora név, hogy elbírja magában is? Mondjuk a JL-ben történtek lehet beszűkítik valamelyest a Bat lehetőségeit és emiatt akarnak kicsit szeparálódni. Viszont annyira meg nem korrekt sz@rni a dolgokra meg hülyére venni a nézőt, mert jaj bocs nem tudtunk mit kitalálni.

  3. “Vagy a Batman akkora név, hogy elbírja magában is?” Hát 1989-ben és a Nolan trilógiában elég jól elvolt Batman a pizsamás haverok nélkül is.

  4. Attól még az univerzum része. Ez csak az, hogy nem egy olyan sztorit kell összehoznia, amivel ügyelnie kell, hogy felhúzzon az univerzumra 10-20 évnyi sztorit, mint a GotG3nak elvileg (nemtudom, h pletyka vagy a rendező mondta-e). Ez olyan, hogy egy héten egyszerre olvasod az Allstar Batmant, a Batmant, a Detective Comicsot meg a Justice Leaguet és a Justice League Americat és ez a fickó mindenütt ott van. Az univerzum ugyanaz, a világ körülötte ugyanaz, mindenkinek ugyanolyan a jelmeze, a családja, a világ körülötte a csoportos cuccokban is, mint a saját sorozatában. De ha Batman ezen a héten egy másik bolygón harcol a Justice Leagueben akkor a saját sorozata nem azzal lesz tele, hogy mindenki őt keresi Alfred meg ruhákat vasal. Nyilván haláleset és hasonló más. De ez csak az, hogy az eddigi adott cuccokból kiindulva, meg ami a JLben történik, Reeves csinálhatja a külön Batman filmjét. Nekem ez jó hír, cameok, kisebb utalgatások simán lehetnek benne, de amúgy legyen külön cucc, ahogy megvan szokva. A harmadik CapAm filmet is szívesebben néztem volna meg egy trilógia lezárójaként, csak azokkal, akik addig voltak. Ehhez semmi köze a Joker filmhez valószínűleg, de majd kiderül, hogy értette Reeves pontosan.

  5. Szerintem Affleck lépni fog. Én is lépnék, a Warner szerencsétlenkedését látva szerintem mindenki lépne. Pedig ő az eddigi legjobb Batman. De mégis inkább azt kívánom hagyja el a süllyedő hajót. Majd valami B kategóriás sorozatszínészt biztos tudnak szerezni a helyére. Mert ekkora cirkuszok után kíváncsi lennék ki vállalná el. Lesz szerintem még Mickey Rourke a Warner féle DC universe Batmenje :D

  6. Parádés:D Akkor ha ez nem a DCEU része… Akkor valaki világosítson már fel, hogy mi a DCEU?:D

    Értem én, The Joker. Önálló, gengszterfilm, más szereplőkkel. 30 évvel a mostani idővonal előtt. Azt mondom oké… De Ben Affleck…Batman trilógia, Batman “család”… És nem a DCEU része? WTF?:D

    Amúgy a jövőre induló Titans élőszereplős sorozat a DCEU-hoz tartozik majd? Mert azért Nightwing nem akárki…

  7. A fele hír azért van, hogy gyorsan eltereljék a közbeszédet arról Whedon mekkora paraszt. Hivatalosan csak a Comic-Conos listával kell törődni, de igazából még azzal se, nem is volt sorrendben még az sem. A Shazam a következő film, amit elkezdenek forgatni a rendező szerint.

    Szeretnék btw olyan szerencsétlen lenni, mint a WB, mert a tavalyi év, meg az idei után is igen szép évet zárnék, az meg senkit nem izgat akinek ennyi pénze van, hogy ki mit rinyul a neten :D most a fele ember, aki kiakadt az esetleges joker elseworld filmen simán ott lesz a moziban mikor kijön

  8. UPDATE: a Heroic Hollywood (mértékkel kezelendő) lehozta, hogy teljesen más time period-ban fog játszódni a film és nem Affleck lesz Batman

  9. Várjá’ most nézem, hogy ők meg a THR-ra hivatkoznak, oh well…

    PEDIG AFFLECK TÖK ÁLLAT VOLT A FANTOMOKBAN

  10. @Alexejevic:
    kizárt, hogy a Titans sorozat a része lesz. a pénzemberek nem kérnek az Arrowverse-ből sem.

    Magához a hírhez pedig nem tudom mit szóljak. Az, hogy önállóan, építgetés nélküli sztori azzal semmi gond nincsen, DE mi az, hogy nem az univerzum része???? Belecsapnak az összekapcsolodó filmes buliba és a legismertebb karaktert kidobják belőle? wtf Warner?

    Szóval jó lenne most tisztázni, mert az “önálló sztori =/= DCEU-n kívüli” kérdés nem egyértelmű. Csodanő is önálló sztori volt, de azért része a nagy egésznek.

  11. gore: a THR meg azóta kivette azt a cikkből… majd lelép Ben, amikor lelép…mire odajutunk már senkit nem érdekel annyira szétszedték ezt napi szinten már milliószor… majd páran kárörvendeznek egy kicsit, aztán meg elkezdik szétszedni az új Batman castingot és összehasonlítani a többivel… same old same old

  12. Zsocso :DDDD
    Egyébként igen, egy jó nyomozós film kellene. Szerintem senki nem vágyik már egy emberfeletti szuper gonoszra. Jó motivációt kell adni, egy fasza forgatókönyvben. Valami bűnszervezet ellen nyomulnia, vagy egy nagyon durva ügyben Gordonnal dolgoznia, mindezt egy komolyabb, de földhöz ragadt történetben. Pingvin, Hugo Strange, Riddler? Van választék. Deadshot egy ripacs jófiú jelenleg.(Joker, Kétarc, Ra’s Al Gul, Bane, Madárijesztő nemrég használt, szóval felejtős.)

  13. Mekare esküszöm te vagy a kutya a meme-ből, aki körül lángol minden a szobában és kávézás közben “This is fine” kijelentésekkel nyugtatja magát.

  14. Az a baj hogy hatalmas hírverés veszi körül a DC-t és minden apróságot megosztják az újságok. Hallottam hogy ez a rendező ezt fogja csinálni, ez meg ezt, aztán kiderül hogy mégsem, mert mondjuk a megegyezés közelében sem voltak, de az újságok meg úgy írtak meg. Az egész máris rosszabbul hangzik, mint ami. Van fuck-up, azt nem tagadom, de Reeves vagy Affleck minden apró szavát kivesézik és saját narratívát állítanak fel. A filmek nézhetetlenségét is mindenki elhiszi, pedig mi alapján?
    Hihetetlen milyen sokan nem szeretik a DC filmeket és hogy ennek minden egyes alkalommal hangot kell adniuk. Hogy ez egy szar, szar lesz és amúgy is csak szart készíthet a DC…

  15. Gore: basszus lehet, de szerintem van olyan erős ez a karakter, hogy nem színészektől függ. Teszem azt Batfleck meghal a JLben, aminek az élményét kicsit szétcseszné már ez az egész…pl tudom, hogy ez a karakter túlélné… nem Ben az első Batman és nem ő az utolsó sem. Elmegy a Reeveses Batman előtt? Jó pihenést.
    Mi a retkes répáért kéne nekem az életemet rinyálással,meg pánikkal tölteni, főleg filmek miatt. Miközben egy riportot a külföldi bloggerek/újságírók 4 cikkre szedve hoznak le, mert így még több a klikk stb. Reeves se tudja még teljesen mibe vágta a fejszéjét, tényleg minden lélegzetvétele elemezve lesz. Ha kicsit furcsább kábelt fektet reggel már bajban lesz a Batman film.

  16. Batman Beyond / Batman of the Future. Azt elnézegetném. Tök jó volt nézni Terryt a rajzfilmben. Meg a “vadonatúj” hősöket. Kellene egy Terry (akiről kiderül, hogy Bruce Wayne fia), egy középkorú Barbara Gordon (aki átveszi az apjától a pozícióját), meg egy idős Bruce Wayne (aki tkp. Alfred szerepében nyomja).

    Ezzel senki sem lenne annyira összezavarva, nem is kellene annyira az univerzummal cécózni, “új” és régi egyben.

    Egyébként így utólag visszanézve az a rajzfilmsorozat egy az egyben a Pókember egyetemista éveiből merített.

  17. (sőt, nekem az is bejönne, ha Terry McGinnisből meg Damian Wayne-ből gyúrnának egy kompozit-karaktert: Terrynek Talia al Ghul az anyja és Bruce az apja, csak valamiért más szülők nevelték föl.)

  18. @Mekare

    Igen, minden egyes platform clickbait, szeretnek minél több cikkben lehozni dolgokat a kattintások miatt, ferdítenek a címekben stb. Ez egy gáz jelenség a mai médiában és újságírásban, DE KÖNYÖRGÖM NE E MÖGÉ BÚJJUNK MINDEN EGYES HÍRNÉL, AMI NEM TETSZIK.

    Amikor idéznek a rendezőtől, az nem hinném, hogy ferdítés. A Casey Affleck-féle elszólást tényleg kifacsarták, aláírom bármikor. De azért ne mondja már nekem senki, hogy az elmúlt fél – 1 év a DCEU és főleg a Batman mozi körül csak tévhit volt, mert ez az ignorancia esküszöm káros.

    Reeves-nek minden szavára figyelni kell? Hollywood-i rendező az egyik leginkább célkeresztben lévő stúdiónál, a popkultúra egyik – ha nem – leghíresebb karakterének szólófilmjénél. Szerintem pontosan tudta, mit vállal, főleg a BvS és az SS fogadtatása után.

    És btw. ez nemcsak Reeves-re igaz. Sőt, óriási meglepetés, de minden stúdiónál vannak belső konfliktusok, némelyiket látjuk, némelyiket sose fogjuk megtudni. De a WB kommunikációja és “stratégiája” az elmúlt időszakban olyan szinten távol áll a profizmustól, hogy ne csodálkozzon senki, ha épp a DC filmeket mindenki árgus szemekkel figyeli. Deadpool 2-nél is szétkapta mindenki a rendező távozását. Han Solo mozitól még most is hangos a net. De ezek 1-1 húzások, nem pedig több tucat, mint amit a WB/DCEU produkál. Szokás mondani, hogy a “legtöbb pletykának, még ha pletyka is marad, de van alapja”. Itt meg basszus kiszivárgott tényeket nem vagyunk hajlandóak elfogadni mert a csúnya gonosz média meg újságírók pénzért szeretnék “IDEKATTINTS” címeket adni.

    Ne csak a cseszett felszínt nézzétek már könyörgöm és ne legyen mindenki olyannyira “offended” egy-egy téma címétől, hogy utána nem is foglalkozik a tartalommal.

  19. Nem hinném, hogy ha lesz Batman film a következő 2-3 évben, akkor az nem az univerzum része lenne. Az egyszerűen botorság. Attól még lehet “különálló” történet, hogy nem botlunk lépten-nyomon más DCEU-s karakterekbe, “globális” problémákba, de mégis a DCEU része marad.

    Amúgy meg ezt a rendező vagy egy hónapja mondta. Szerintem az egész csak a Jokeres bejelentés miatt lett hirtelen felkapott, és nem véletlenül nem beszélt erről eddig senki.

  20. gore: jaja, a THR meg azóta updatelte a cikket h kamu. Ellenben a Harley-JOker hahah. Nem is tudom, hogy lehozzam-e.

  21. Gore:
    De ki nem fogadta itt el, hogy Batman leléphet, senki. Még mindig nem tény, bocsmár hogy szeretem megvárni míg a dolgok megtörténnek valóban. Ha Affleck lelép, lelép, de ezt már hányszor leírtam jesszus. Sajnálom majd, kicsit igen. De ugyanúgy megy tovább minden. szerinted nem lesz több Batman film nélküle?
    Senki se tagadta, hogy mit mondott Matt Reeves. Ezt mondta, leírtuk szerintünk mit jelenthet, de nem tény. Idézek magamtól “de majd kiderül, hogy értette Reeves pontosan.” WoW forradalmi ignorancia tényleg, máglyára velem, hagy égjek, mint a cuki kutyus this is fine. Hozhatják a cikkeket a Joker filmekről is nyugodtan, majd kiderül amikor valamelyikre végül jegyet lehet venni. Viszont a Whedon cuccot meg kellett valamivel forgatni, nem is attól hangos most már a twitter, hogy micsoda genyó a Whedon bácsi. Majd holnap jön új pletyka.
    Attól még nem változtat semmin, hogy a THR kivette már a cikkből azt, amit először odaírtak,bocsika , hogy updateltem az infó morzsádat.

  22. gore

    Már igazán hozzászokhattál volna, hogyha DC-s hírnél felbukkannak bizonyos nevek a kommentszekcióban, ott realitással nem kell számolni.

    Olvasás nélkül pörgesd át vagy bonts mellé sört, esetleg egy jó rosét és tekints úgy ezekre a kommentekre, mint kedvenc komédiád alternatív idősíkjára. :)

    Készülj fel, ha itthon ősszel a Justice League film ötödik percében lesz egy képszakadás, s utána rosszul fűzik vissza, netán még fekete-fehérre is vált a kép, ők akkor is minimum 9/10 élményként fogják elkönyvelni. ;) :)
    Ha pedig nézhető lesz röpködni fognak a 140%-ok. :)

  23. SonofKrypton: ez most komoly, lemaradtál a múlt hét bulvárhíréről, ami miatt bezárt a Whedon fansite is? CSalta a feleségét, aki szerint Whedon baromira nem feminista.

  24. Jaahh azt hittem a filmmel kapcsolatos.kurvára hidegen hagy mit csinál a magánéletében

  25. Szerintem addig halasztgatják,hogy Bent novemberben látjuk utoljára.2019-ben jönne a film és nem itt kéne tartaniuk.

  26. Sajnos a warner nagyon amatőr módon csinálja a dc univerzum építését. Pedig szerintem a Man of Steel tök jó kezdet volt, aztán ami azóta jön, kapkodás, nulla történet, belső balhék.

    Pedig az alapanyag ott van, csak Batman sztoriból meg lehetne tölteni vagy 10-15 jó és érdekes filmet.

    De a profikat már beszippantotta a marvel, akkora tökük meg nincs, hogy a kreatív, egyedi filmeseknek teret adjanak. Még tényleg az aquaman várható, mondjuk ott a vizuális része érdekel főleg.

  27. Valaki világosítson már fel hogy mi köze Whedon kapcsolatainak a filmekhez. Tököm ki van már az állandó feminista faszságokkal.

    Ami a filmeket illeti: Már lassan nekem is kezd elegem lenni a WB-ből. Nem is értem mit hisznek hogy ez működőképes lesz. Csinálnak 2 Batman filmet, egyikben fiatal Batman a másikban meg Affleck-féle. És csinálnak 2 másikat Jokerről. Egyikben eredet sztori Leto nélkül a másik meg elvileg Öngyi 2. része ha jól rémlik de az már Letóval. Fuck Logic komolyan.

    Fentebb már írták. WW valóban különálló film volt de nem ezért volt sikeres, ráadásul az is az univerzum része volt. Szóval nem tudom eldönteni hogy ennyire sík hülyék vagy kamu a hír egy része. Egyszerűen nem látom ebben a realitást. Ha csak nem az a tervük, hogy a Flash film előtt csinálnak pár másikat aztán jön a Flashpoint és összemossák a filmeket. De ahhoz megint gyors a tempó és baromság is az egész.

    Na bumm, lehet állakat dobálni, most kivételesen nem álltam a Warner mellé. :D De azért röhej hogy míg a Wonder Woman folyamatosan döngeti a rekordokat még jelenleg is, sőt visszatették a moziba limitáltan IMAX-ban addig a WB-DC páros erősen agyal azon hogy cseszhetné el amit kezd felépíteni. Csak gratulálni tudok. Kíváncsian várom mi sül ki ebből.

  28. Ahogy az várható volt jött Matt Reevestől a megoldás, márpedig az, amit mondtunk mi, ignorancia tábor. azaz a DCEU része a film. Csak ahogy átbeszéltük, nem lesz tele a többi szereplővel hogy kiszolgálja a többi filmet. Hanem ahogy a képregények (juj) esetében úgy a külön Batman füzetnek nem kell foglalkoznia azzal, hogy Batman a Justice Leagueben épp űrbacikat keres Jessica Cruzon odafönt.

  29. Dark Eagle:
    Részemről Whedon és a Batgirl miatt jobban aggódok, mint minden egyéb pletyka miatt, ami feljött eddig. Ennek ellenére nem kívánom a fejét vagy akármi, maradjon a projectnél, csak nagyon remélem, hogy a botrány hatására, jobban felügyelik mit művel, esetleg adnak mellé egy társírót, vagy tök más írja. Még csak nem is az újonnan kiderült dolgok miatt, aki olvasta a Wonder Woman forgatókönyvét az pontosan tudta már, ha másból nem is, hogy Whedon nem igazán olyan jó fej, mint képzeli magáról. Szerencsére azt a golyót elkerülték. Meglehet nézni a WW mennyi nőt vonzott a moziba szuperhősös mozi létének ellenére. Szeretem Batgirl, nem annyira, mint WW-t pl, de nem szeretném, hogy amit elértek Dianaval azt Whedon miatt ne sikerüljön Batgirllel.

  30. Reeves tweetje, ennyi! Nem tudom miért kell DC haterkedni. Inkább örülni kéne bármilyen képregény filmnek, tökmindegy melyik filmes univerzumról van szó.

  31. @Mekare: Azért akármit is mondanak Whedonról csinált anno egy nagyon jó női főszereplős Buffyt pl. Szóval én nem félek attól hogy most ne tudna csinálni egy újabb jó női főszereplős filmet. Csak ugye a sajtó megint jókor kapta fel ezt a témát.

  32. “jókor kapta fel”

    hát ha most publikálta a feleség a témát. hihetetlen vagy néha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.