7 hozzászólás a “Ford és Gosling” bejegyzéshez

  1. Bevallom még nem láttam az előzményt, de ezt meg akarom nézni ezért gondoltam teszek egy próbát a 82es verzióval. 1 óra után feladtam… konkrétan semmi sem történt addig. Majd egyszer folytatom azért, ha már eddig elszenvedtem magam. Mondjátok, hogy lesz valami cselekmény is, mert ez eddig harmatgyenge, pedig mindenhol az évszázad filmjeként istenítik.

  2. DnP: Ez attól is függ kinek mi a cselekmény ugye, de nem tudom milyen bátorsággal ülnék be akkor erre az újra a helyedben. Ha meg eleve egy órát szenvedtél, akkor minek tovább, szerintem a régi semmiképp sem neked való és kész.

  3. Valószínű, hogy egy picit olyanabb is lesz, de előzetesbe ki ne azokat rakná mikor elakarja adni, plusz a rendező személye alapján azért nagyjából belehetne lőni, és elvileg R-rated lesz és nem egy noname valakit szereztek meg, nem tudom persze mennyire nyomták el, de neki se az a szétrobbansz stílusa van szerintem az eddigi filmek alapján.

  4. Az elsőt én is szenvedve erőltettem le a torkomon,ettől függetlenül kiváncsi vagyok a folytatásra.Ha másnem a látványvilága miatt.Az már az elsőben is jó volt.

  5. Nyitottnak kell lenni az első részre, legalábbis érdekeljen egy kicsit a filozófia, hisz nem véletlen taglal annyi kérdést a létről, nem beszélve Roy karakteréről, aminek a film végi monológ egy csoda. Semmi baj, ha nem megy elsőre, nekem is harmadjára sikerült végignéznem. De fel is kellett nőnöm hozzá. Ezt legutóbb is elmondtam és most is elfogom, ehhez a filmhez meg kell érni. Már ha fogékony az ember az ilyen dolgokra. Azzal sincs gond ha nem, de nem véletlen kultikus az első rész. Persze tudjuk, hogy kultfilm akármiből lehet, és a maga idejében nagyot zakózott a film, de talán ez az egyik olyan film, amit vagy rettentően imád az ember, vagy gyűlöl. Nem vasárnap esti film. Persze minden arrogancia és fellengzés nélkül mondom ezt. De nem lehet felülmúlni azt a filmet. Legfeljebb egy méltó folytatás lehet csak, de őszintén szólva ebben kételkedem. Ha meg pont ellentéte lesz az elsőnek, az lesz a baj vele, akkor egyszerűen nem lesz méltó utódnak. De ne legyen igazam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.