Képen a Wasp

Az Ant-Man 2-beli kosztümét osztotta meg velünk Evangeline Lilly. Ugye itt már nem csak Paul Rudd fog ruhában keményedni, hanem a nézők is… mi a fenét írtam?

18 hozzászólás a “Képen a Wasp” bejegyzéshez

 1. Nem kéne ennek, márcsak állatügyileg is sárgábbnak lennie? Vagy ez még vmi személytelen prototípus? Az első részben kevés dolog tetszett, de a gonosz sárgás ruhája szerintem sokkal menőbb volt, mint a hangyásé.

 2. Nekem nagyon bejött az első. A Dr. Stranget megértem pl. végigszenvedni. Amúgy igen, Wasp sárgás eredetileg.

 3. “Nem kéne ennek, márcsak állatügyileg is sárgábbnak lennie?”

  Úgy biztos nem kötelező, mocskos sok féle darázs faj létezik, egy csomó még csak nem is hasonlít a “közönséges” darázsra, pl. a cow killernek becézett fajnak sűrű narancs “gyapja” van. :)

  A fenti ruha ettől a fajtól pl. nincs messze:
  uwm . edu/field-station/wp-content/uploads/sites/380/2016/12/ichneumon-centrator16-3.jpg

 4. Nemrég elém jött twitteren, ez az első filmes prototípusnak a frissített változata, szóval gondolom akkor ez a végleges és nem lesz sárga.
  Lehet, hogy mivel, ha jól halottam az eredeti is visszatér, tán Michelle Pfeiffer lesz ugye, így neki lesz olyan a kosztümje?

  Fishi:
  Igen tudom, hogy van sokféle, eszméletlen királyul is néz ki szerintem a legtöbb, de részemről a köznép által leginkább ismert színeivel mennék egy olyan filmmel, aminél azt akarom, hogy a karakterem később is bármikor nagyon könnyen felismerhető legyen az univerzumomban, és megragadjon az emberekben. Főleg úgy, hogy a képregényes szerintem az egyik legszebb kosztümök között van. S még itt ő is az, aki eredetileg hamarabb készült. Mondjuk nem bánom, ha egyáltalán nem használják, nem is fogom megnézni ezt nagy valószínűséggel lol, csak szeretném ha Evangeline nem veszne el a középszerűségben :D
  Meg azért se, mert így esetleg, ha valaha beakarnák mutatni valamiben egy kicsi megjelenés erejéig Bumblebee-t Ő hasíthatna a menő sárga-feketében hehe, de szerintem majd az anyja nyomatja ezt a színt a filmben és talán későbbi filmekben (nem tudom mire van ő hivatalosan megerősítve) átveszi tőle a designt.

 5. Mekare: melyik kèpregènyes? Daràzsnak kb minden masodik Avengers kèpregènyben más jelmeze volt, mivel divat tervező és nem kevés pénze van hogy ilyesmire elszórja. Bár ez az eredeti Janet fèle darázs, klasszikus Avengers.

 6. Az lehet, elhiszem nektek, szerencsére ebből kimaradtam, mert nem izgatnak annyira külön, de az Avengers se. Amikor találkoztam vele pl, azt hiszem talán a Secret Warsban (egy barátom ajánlására, nem tett Marvel rajongóvá a dolog, de egynek elment,de már kb igen kevésre emlékszem belőle olyan rég volt) ha jól rémlik ott pont piros és fekete volt a ruhája, de majd kijavítotok, ha nem. De amiért nem piros és feketét tartanám jobbnak itt, az egész egyszerűen az, hogy nézzétek meg a csapatot és tegyétek be oda, ezzel a ruhával, még nem is az alap, csak a szín… ez semmi különös és emlékezetes, még Antman mellett sem. A sárga nem egy agyonhasznált szín eddig, ha szétnéztek a Bosszúállók körében. De ha pl ebben több piros lenne, akkor is izgalmasabb, mint így.
  Másrészt pedig ha átlag joe elé lerakod ezt a jelmezt de egy szép fekete-sárga kombóval előbb mondja rá, hogy ez ja igen darázs.
  De nekem igazából tényleg mindegy, legalább van pulykatojásnak munkája :D

 7. Hopkin:
  Köszi. Vannak benne tök jó darabok, meg totál gázak is. Ez mondjuk benne van a pakliban, ha ennyit váltanak kosztümöt.
  Na igen az jött elém twitteren tegnap emiatt, mert ugye annál írták, hogy az a prototípus ez meg a frissítés. Ha választanom kellene azt választanám már inkább a színek miatt, bár valószínűleg elájulva attól sem lennék. Pl nekem ebből az egész MCU felhozatalból Yellowjacket jelmeze tetszett a leginkább, viszont minden más törlődött róla :D talán ezért akarom ennyire a sárgát, de így végignézve ezt a listát, amit beraktál a pirossal bőven voltak nagyon cool cuccai

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.