Killing Gunther-előzetes: Swarcit nem lehet kinyírni

Ezúttal komédiában lesz a világ legjobb bérgyilkosa Arnold Schwarzenegger, akit a helyére pályázó “csak úgy lehetsz a legjobb, ha megölöd a legjobbat” csapat próbál kinyírni. Persze sokszor elbuknak közben. Mindezt reality sorozatos kidolgozással, ami naaaagyon furcsa néhol. Persze a kamerába hülyülés adja, csak az akció néz ki siralmasan.

A poszter alatt ott a videó.

27 hozzászólás a “Killing Gunther-előzetes: Swarcit nem lehet kinyírni” bejegyzéshez

 1. Arniet egy Tarantino filmben még megnézném egyszer, mondjuk valami nagyon sokat dumáló figura szerepében.

 2. A Taran Killam film :D oké
  Ezért lépett amúgy az SNL-ből vagy semmi köze a dologhoz?
  Amúgy szórakoztatónak tűnik.

 3. SNL: Saturday Night Live, abba volt az egyik szereplő állandó tag eddig

  Engem ez megvett kilóra, kell :D

 4. Mi furcsa az akción? Az első, hajós robbanás gagyi cgi, a többi teljesen jó egy vígjátékhoz.
  Amúgy nyilván anyagi oka van a realitys megvalósításnak, kár… De azért így is kíváncsian várom! Jól áll Swarcinak a haj. :D Meg a hülyülés.

 5. Ez de jó. Hát az öreg nem véletlenül az egyik kedvencem …….. egy jelenség :) Valóban nem all tőle távol a vígjáték, állítólag bárhol bárkivel forgat, mindig nagy mókamester és a kollégák is egy jókedvű viccelődős emberként jellemzik. Fiatal korom ikonja és ahogy öregszik a lazább vígjátékos vonal is egyre jobban all neki :) remélem még sok-sok filmet kinyom majd ………… ja és csatlakozom Balázshoz – egy Tarantino filmben tényleg izgalmas lenne Arniet látni :)

 6. Szeretem szintén Arnie vicces oldalát. Mindig is ezért kedveltem az ő filmjeit jobban, mert szinte kivétel nélkül volt benne humor is.
  Jól áll neki és a “szerethető” személyiségét így még inkább kiemeli.
  A film egy kellemes közepesnek néz ki, de csak is Arnold miatt, aki valószínű nem főszereplő lesz(legalábbis a trailer alapján), csak a néha feltűnő “ellenfél”.

 7. Na ez állat lesz. :D
  Arnold viszont olyan fura nekem. A frizura teszi? Mintha csak valaki olyat látnék, aki hasonlít rá, de nem ő.

 8. Akkor most én leszek a negativ. Ez a trailer szerintem kurva szar volt és az ilyen low bugdet, direct to DVD ripacskodás nem méltó Arnoldhoz. Mondom ezt úgy, hogy szeretem a filmjeit.

 9. Szerintem várjuk ki a végét. Az előzeteseket már 15 éve nem tartom mérvadónak akár jók, akár rosszak. Arnie meg csak marhul egyet lazításképpen …………. :)
  Ha csak másfél órán át olvasna fel az Öreg halász és a tengerből én már azzal is ki lennék békülve :) főleg az Ő akcentusával :)

 10. zsozso: Egyetértek, ez botrányos, pedig az alapötlet tetszett, de ilyen megvalósítással nem kell.

 11. Nem értem ezt a zsékategóriázást meg botrányozást. Ez szándékosan néz ki ilyen amatőrnek.

 12. Szegény Arni. Sose gondoltam hogy ilyen gagyi filmben fog szerepelni.
  Na mindegy, pedig is kormányzó volt…
  Hogy nem szól neki senki hogy ebből baj lesz

 13. Én elfogult vagyok………mindenképpen megnézem. Jó lesz ez. Üdítő egy film, ami mellőzi a ‘lassítva nézek a robbanással a hátam mögött” meg a “keményen nézek maj’ beszarok” effektust. Ha egy picit sem próbálnak komolykodni, akkor szerintem működni fog. De tényleg Bud Spencer & Terence Hill filmek is ‘gyenge színvonalon’ mozogtak,ami a megvalósítást illeti, de én személy szerint a mai napig rohadt jól szórakozok rajtuk. És az is látható, hogy Arnie mennyire vette ezt komolyan…….kb. semennyire és éppen ettől lesz fasza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.