Pletyka: nincs bajban az a Justice League

Bár baromi gyanús, hogy milyen hosszú ideig tartanak az utóforgatások, de a Superhero News forrásai szerint ez tényleg csak azért van, mert a színészek többsége nem ér rá annyira, így a 6 vagy hány hetes forgatásban sokszor van üresjárat.

As of right now, despite the fact that there’s been some extended time and it’s like ‘ok, if this is still – why are they still doing shoots on this,’ there’s been a lot of downtime in between shooting because of people’s schedules – they have not been shooting this entire time. The amount of content that has been shot and is being shot is still pretty much what they expected and figured was going to be happening. They haven’t said ‘oh, we need to add additional – we need to do a whole bunch more,’ or anything like that at this point, so, the footage and the amount of footage in the film, as of right now, the majority of the footage that you’re going to see on the screen is still the footage that was previously shot during principal photography… I know I’ve seen people worried and say ‘why is it taking so long,’ it’s because this is post – this is reshooting and filming that requires people’s schedules to line up, getting things in order, so it has not been as easy as they expected it to be when this was all being planned months ago.

Mindenki döntse el magának, hogy mennyire hisz ennek. Még ha a hangnemen tényleg dolgozik is Whedon, a fentiek alapján nem egy fél filmnyit forgat pluszban.

Jóvágású magyarázat amúgy, de ha belegondolunk, akár igaz is lehet, hiszen a BvS után a mostani Snyder-közhangulatban pont az számítana jó pletykának, ha sok jelenetet forgatnának újra. Na majd meglátjuk… ja nem is, mert sosem fogják felfedni.

12 hozzászólás a “Pletyka: nincs bajban az a Justice League” bejegyzéshez

 1. Én örülök annak hogy Wheedon keze alatt ilyen sokat újra forgatnak ;-)
  Snyderből nagyon kiábrándultam :(

 2. ha hoz egy avengers 2 szintet, én annak már nagyon örülni fogok. aztán végre jöhetnek a solo filmek, azokban több a potenciál szerintem mint a team-upokban.

 3. Tudni való én mi felé hajlok ebben az ügyben, de ugyanúgy nem osztogatom ezt sem sehol, ahogy az ellenkezőjét.
  Majd 20 év múlva egy dokumentum filmmel viszik az Oscart :D
  De abban egyetértünk, hogy bár számomra negatív pletyka az lenne, ha Snyder munkáját megint szétcsesznék, egy bizonyos mennyiségű embernek meg pont az lenne a megnyugtató.
  De amúgy én már csak megakarom nézni a filmet végre. Főleg így, hogy még a kijött Wonder Womannel is felcsigáztak rá, Etta Candy küldetése nem after credit jelenet lett, hanem extra.

 4. én annak örülnék a legjobban ha pl. dvd megjelenéskor kétféle verziót is kapnánk :)

  Az mekkora lenne már. Egy Snyder edit meg egy Wheedon edit :)

  Moziba meg nyilván az kerülne ami a befektetőknek tetszett.

 5. Cardas: Ha az Avengers 2 szintjét fogja hozni, az baj lesz. Hozza inkább az első rész szintjét csak kicsit darkosabban.

 6. Abu az mekkora lenne! Azt döntse el mindenki melyik tetszik neki…
  mondjuk nem lepne meg, ha tényleg belemenne a stúdió

 7. Ne az Ultron kora szintjét hozta mert az egy gyerekes matiné egy dudolászó Ultronnal.
  A 2012-es Avengers is ideje múlt már azok a jelnezek.röhej.
  Most megkockáztatom:100x érdekesebb és izgibb lesz ez a film a két Avengersnél.

 8. zsozso: azért írtam az ultron korát, mert többet jelenleg képtelen vagyok elvárni a warnertől, és a szemembe már az is előrelépés lenne

 9. MCU fanként nem kívánom senkinek, hogy Ultron után bármely ikonikus, kedvenc karaktert nevetségessé tegyen… Ha már Thanos ‘küldte’ Ultront a jogaron keresztül (vírusként), legalább hozza/hozzák vissza a Bosszúállók 4-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.