Brawl in Cell Block 99-előzetes: Vince Vaughn keménykedik

S. Craig Zahler (Bone Tomahawk) új filmje, amiben a főszereplő elveszi az autószerelői munkáját és közben még a házassága is széthullik. A szar helyzetet tetézi azzal, hogy egy régi haverjának bedolgozva el kezd drogot szállítani, de egy rosszul elsült akció után börtönbe kerül, ahol egyre keményebb dolgokba keveredik.

Eléggé szétesett előzetes, ha tényleg a börtön lesz a lényeg a filmben, hiszen azt alig mutatják. Videó a tovább mögött.

9 hozzászólás a “Brawl in Cell Block 99-előzetes: Vince Vaughn keménykedik” bejegyzéshez

 1. Vince-nek a true detective óta sztem baromi jól állnak a hasonszőrű szerepek :D nolám, meg a jó öreg Debra fckn Morgan:D
  Kicsit tényleg csapong az előzetes, és B szagú filmet sejtet, ettől függetlenül Vince miatt érdekel.

 2. Puszta kézzel betörni a szélvédőt, leverni a tükröt, na persze. Azt hittem valami komolyabb film lesz, nem valami Street Fighter féle megfilmesítés.

 3. turrican!!
  Te melyik előzetest nèzted? Meg hogy puszta kèzzel betörni egy szèlvèdőt. Mièrt?! Nem lehet? Próbáltad nár? Èn sem. Viszont a fejedet biztos sikerülbe bevernem!

 4. 3

  Ököllel biztosan szilánkosra törne a csontod, de ha nem hiszed tényleg próbáld ki.
  És hagyjuk a kötekedést, ez nem az az oldal.

 5. turrican
  Milyen szélvédőről beszélsz ? Az oldalsó ablakot ütötte be, azt meg ököllel is simán belehet.

 6. a trailer valoban gaz, Vince Vaughn megy ugy tunik a True Detective-vel elkezdte a karrier rebootjat, hat meglatjuk h sikerul-e ezzel a filmmel az attores a kemenykedesbe.

 7. Előzetes alapján meg a rendező korábbi munkái alapján sokan eldöntik akarják-e vagy sem. Én imádom a börtönös filmeket úgyhogy látnom kellett. A shot caller is tetszett, de ez annál is jobban. A csontok és skalpok is tartalmazott durva jeleneteket, na de ez… hát… kemény. Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott! És a hab az egészre, hogy ezekkel szereplőkkel + Mel Gibsonnal a rendező jövőre jön a következő filmjével ami így nekem simán várólistára került.

 8. Vince mekkorát alakított benne, jézusatyaúristen:D téglát kötök a lábamra, hogy ne tegyek túlzó kijelentéseket, de minimum egy Golden Globe-ot hozzávágnék. Tényleg rájött, hogy tud ő színészkedni, ha akar.
  Elképesztően brutális film, majdnem végig. Ahhoz képest, hogy a trailer tényleg B filmet ígért, kellően beleégette magát az agyamba. Lehet gyenge idegzetű vagyok, de nekem 6x szakadt le az állam a látottakon.

  Csakhogy tisztázzuk

  1 nem, az ott nem egy szélvédő
  2 és még így sem egy ütéssel verte be
  3 és csakhogy a kételkedőket is lenyugtassam, valóban bevérzett tőle a keze – bár a teljes jelenetet látva, nemcsak attól..:D

  Idén látott filmek egyik legtraumatikusabb élménye volt ez nekem, szóval, inkább csak azok nézzék meg, akik szeretnek sokkolódni. Bosszúállás tekintetében pl John Wick ehhez képest kutyafüle:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.