Downsizing teaser… WTF

Alexander Payne (Nebraska, The Descendants, Sideways) új filmjében a tudósok megoldják a túlnépesedést, méghozzá azzal, hogy 13 centire zsugorítanak embereket. A Matt Damon és Kristen Wiig által alakított házaspár elhatározza, hogy bevállalják, és ők is csatlakoznak a már összenyomottak közösségéhez.

Payne szerint olyan lesz az egész, mintha Robert Altman rendezett volna egy Black Mirror-részt. Hát meglátjuk, ez a rövid teaser eléggé wtf, a rendes előzetesre még várni kell 2 hetet.

human
írta
2017. 08. 30. 17:47
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Downsizing teaser… WTF” bejegyzéshez

  1. Miért kell manapság mindent a Black Mirrorhoz hasonlítani? Esküszöm, már minden sci-fi trailerben ezt látni “something something Black Mirror episode”.

    Félreértés ne essék, imádom amúgy a BM-t, csak unalmas már, hogy mindent hozzá mérnek.

    Ez a teaser amúgy elég semmitmondó, reméljük, a film nem fordul át valami bugyuta “morális mese vígjáték”-ba.

  2. Tök jó lehet ekkora méretben… most már nem mi lennénk a domináns faj a világban, és hát khmm… az nem lenne túl kellemes.

  3. Alexander Payne mostanában nézhette meg a Drágám, a kölykök összementek filmet. :D

  4. Miniatűr emberek a miniatűr városban? A megérkezés után mihez képest lesznek kicsik? Egyébként Kristen Wiignek csak néhány jelenete lesz az elején, meggondolja magát, vagy mi…

  5. Waaaltz hogy néz ki :D amúgy ennyiből nem tudok ítéletet mondani. ÉS talán én vagyok az egyetlen, aki nem tudja, mi az a Black Mirror :D nekem is inkább a drágám, a kölykök összementek ugrik be

  6. Elvileg csak kb. 10-12 centisre lesznek összezsugorítva, ez azért messze nem “Drágám, a kölcskök összementek!” dimenzió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.