Hosszú lesz a Blade Runner 2049

A jelenlegi pletyka szerint 163 perces, ami 2 óra 43 perc… Még ha sok akció is lesz benne, akkor is jönnek majd az “unatkoztam” vélemények gondolom, ahogy az eredetire.

25 hozzászólás a “Hosszú lesz a Blade Runner 2049” bejegyzéshez

  1. Jöhetnek az “unatkozom” vélemények és valószinűleg pont ugyanúgy szarom majd le őket mint az eredetinél. (Már ha jó lesz az új rész.)

  2. Pont a hetekben néztem újra a Volt egyszer egy Amerikát, és utána azon gondolkodtam, hogy kár, hogy csupa rövidfilm jön mostanában. Erre tessék, rögtön rám cáfolnak. Bár örülök neki. :)

  3. Helyes. Ha jó egy film tök mindegy milyen hosszú, nem lehet unatkozni max. ha nincs meg az értelmi/érzelmi intelligenciája az adott darabhoz valakinek. Ha szar akkor meg tök mindegy milyen rövid meg zsúfolt, akkor is unatkozom. Ez a rövidítési téma is egy példa, hogy megint a hülyékez/igénytelenekhez kell igazodni a normálisaknak mint mindenben az életben… Hála vannak kivételek mint pl. ez a film.

  4. Nahhh igen a Blade runner nem egy röpke “nyári kaland”.
    Csodálkozom is,hogy bevállaltak egy ekkora költségű folytatást
    hiszen a legtöbb nézőt még mindig veri tőle a víz…..nem látják
    ,hogy mit látnak ha lehet ilyen hülyén fogalmazni.
    Szerintem egy mestermű varázslatos az első pillanattól fogva.
    Volt szerencsém ott lenni a folytatás forgatásán és meg kell
    mondjam tényleg véresen komolyan vették az egészet tűhegy pontossággal
    a helyén volt minden.Denis Villeneuve iszonyatosan felkészült volt
    pontosan tudta mindig,hogy mikor mit akar….nem voltak teszetoszaságok.
    Ryan Gosling is vérprofi volt látszott rajta,hogy neki is fontos amit csinálnak nagyon alázatos volt az egésszel.
    De mindenki aki benne volt szerintem nagyon büszke volt , hogy dolgozhatott rajta…..azért általában nem ilyen filmeket szoktak itt forgatni :)

  5. Peet:

    Statisztáltál, vagy honnan a bennfentes infók?
    Mit lehet még tudni a hazai forgatásról?

    Más:
    Nekem nem a kedvencem az első rész, de láttam párszor, és elismerem az érdemeit. Szóval, egy elég erős filmnek tartom, de tényleg nem olyan könnyű szeretni. Unalmasnak nem nevezném, mert amikor esetleg úgy látszik, hogy nem sok minden történik, akkor is a megteremtett világ és szereplők eladják a filmet. Ha ugyanezt tudja az új rész is, akkor már megérte. :)

  6. Szeretem ha egy mozifilm 2,5 félórás.szal örülök ennek a hírnek.
    Persze nem minden filmnek de a legnagyobb event filmek legyenek hosszúak.mint pl az Interstellar

  7. A film csak 152 perc lesz hivatalosan. Ha arra sem vagy képes, hogy normálisan utánanézz, miért csinálod?

  8. Igen, tegnapi update: 2óra 32 perc lesz credits nélkül. A credits pedig 11 perc (így 163 perc.

  9. Az ilyen hosszú filmeknél igazán tarthatnának félúton valami hugyibugyi szünetet, mert amikor moziban vagyok, én ezeket a 120 perces filmeket se tudom rendesen végigülni, már kínszenvedés a film vége, mindig hugyoznom kell. Pedig szándékosan nem iszom előtte. Ráadásul az elején a reklámok meg a promók miatt +10-15 percet is rá kell számolni, meg arról ne is beszéljünk, hogy sok moziban csúszik az előadás +5-10 percet. Hát kösz!

  10. Én örülök a hírnek. De igen a 15-20perc reklám nem hiányzik elötte mert a végére nekem is már majd becsurog és így nem tudom élvezni a filmet de a lényeg a film hoszával nincsen baj csak azok a k*rva reklámok ne lennének elötte ráadásul a spoileres trailerek sem hiányoznának…

  11. Én a Watchmen mindennel bővített kb 4 órás verzióját végigültem és észre sem vettem, hogy elrepült az idő. Ha leköt és érdekes számomra a film, akkor lehet 3 órás is, nem zavar. viszont ha belefutok egy f*stalicskába, akkor a 80 perc is örökkévalóságnak tűnik.

  12. Turbók Krisztián: te miről beszélsz? még nincs hivatalosan kiadva, csak egy pletyka van, amit láthatsz a posztban.

    Ja már látom miről beszélsz, 152 perc “a film”, plusz 11 perc credits, de filmnél mindig a creditssel együtt van a runtime, ami meglepő módon 163-at ad ki. Te minek kommentelsz, ha utána sem tudsz nézni?

  13. Ha még csak hugyoznod kéne, de szvsz alapból kellemetlen 120 percet végig ülni valahol is

  14. Ezt a 5 perc szünet dolgot nem tartom hülyeségnek.
    Most kajakra a reklámokkal ez sokkal több mint 163.Embere válogatja,én az Interstellart és a Gone Girlt is mozdulatlanul üktem végig annyira lekötöt.

  15. 1 perc szünet is kizökkent egy filmből ITTHON, hát mg ha moziban lenne 15… Aki nem bír ki 2 órát se pisálás nélkül az menjen orvoshoz.

  16. Zoli:

    Kiemelt statiszta voltam a filmben.Nagyon nem lehet róla beszélni mert egy 3 oldalas titoktartási szerződése volt mindenkinek :) meg én csak 3 napot voltam a forgatáson vagyis ebből nehéz bármilyen következtetést is levonni,hogy milyen film is lesz a végére de amit láttam az nagyon meggyőzött.Nem tudom pld én sem,hogy miről fog szólna vagy ilyesmi csak sejtéseim vannak.Amit tudok és nem titok ,hogy teljes egészében itt forgatták több mint félévig javarészt az Origo stúdióban szóval rengeteg anyagot rögzítettek így érthető,hogy nem egy 80 perces valami lett.Az biztos,hogy mindenre apró részletre odafigyeltek.Csak a jelmez próba volt majdnem félnap mindenkinek.
    Vagy pld a sminkesek szét alapozzózták a fejem már reggel 7-kor de olyan dél körül már nagyon zavart így fogtam és sunyiba lemostam magamról :D :D mondván van vagy ezer stábtag körülöttem biztos a kutya sem fogja észrevenni úgyis hátul leszek a sötétben.Na meg persze….a felvétel előtt mindenkit szépen sorba állítottak és egyenként az összes képen szereplő embert újra sminkelték meg ruhát igazítottak rajtuk stb.Utána maga a rendező Denis Villeneuve jött személyesen lecsekkolni mindenkit egyenként ami azért elég durva….és ő mutogatott rá azokra a ruhákra és kiegészítőkre amik nem tetszettek neki vagy valakin valamit soknak tartott.Őket “átszabták” és csak utána lehetett kamera elé állni.Mackenzie Davis szerette a nógrádi ropit mert a büféből állandóan azt vett el :) Ryan Gosling jófejnek tűnt eléggé benne volt a “szerepben” szerintem próbálta az energiáit is beosztani két felvétel közt csak leült és koncentrált értsd maga elé bámult mintha kikapcsolt volna és mikor újra vettek egy egy jelenetet akkor ugyanúgy tudta folytatni.Gondolom így maradt a szerepben.Reggeltől estig szinte csak ő volt a jelenetben és azt tudni kell,hogy egy nagyon barátságtalan helyen forgattunk egy külső de zárt helyszínen ráadásul a föld alatt természetes fény nélkül csak a bevilágítás volt.Csak az lehetett lent akire épp szükség volt mindig….vagyis Villeneuve, Gosling,Roger Deakins, és még vagy 40 stábtag egész nap 10-12 órákat ott gubbasztottak ami nagyon megterhelő lehetett nekik mert amíg én lent voltam már az a kis idő is elég nyomasztó volt…mondjuk a blade runner maga is nyomasztó :D szóval az atmoszféra teremtéssel ebben a részben sem lesz gond :) Goslingot egyszer láttam csak kint a napfényben amikor mind együtt vártunk,hogy lemehessünk….egy kóbor macska belógott a forgatásra és mikor meglátta azt a rengeteg embert eléggé megilletődött vicces volt mert próbált elsunnyogni de akkor már az egész Blade runner stáb őt nézte és mindenki vigyorgott rajta még Gosling is :) Persze van még egy csomó minden amit láttam meg vannak sejtéseim is ,hogy pld az a jelenet az mi lesz amiben én is voltam de arról inkább már nem beszélek mert tuti spoiler lenne :) Ford-ot sajnos nem láttam pedig az mindent vitt volna nálam :( Többszóval sok amerikai és még több magyar nagyon lelkesen,büszkén és odafigyelve készítette ezt a filmet.Beszéltem stábtagokkal és mindenki tudta,hogy ez egy “Blade runner baszki”…. nem egy Herkules mondjuk.Egészen máshogy álltak hozzá ehhez a filmhez.Valahogy nehéz elképzelni,hogy rossz legyen a végeredmény.Ha ez a film elbukik azt csak is egy szar forgatókönyv miatt tudom elképzelni semmi más miatt sem.Aki szerette az elsőt az mindenképp nézze meg majd ezt is.

  17. Egy pisaszünet tleg elkelne, már csak azért is, mert engem az kurvára kizökkent, amikor egy 2 ó 10 p-es filmnél a fél mozi kivonul, álljak fel hatszor, mert persze hogy a gyerek belülről is menne, stb stb.
    Akkor már egyszerűbb lenomni a vetítőt, és 10 perc szün, mint egy színházban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.