30 éves a Hellraiser

Angliában újra moziba küldik a klasszikus horrort, és ehhez csináltak is egy új posztert.

human
írta
2017. 09. 01. 10:42
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “30 éves a Hellraiser” bejegyzéshez

  1. Szeretem a retróhorrorokat, az asszonnyal meg is néztük, de ordas nagy csalódás volt. Könyvben biztos átjön, mire gondolt a költő, de ez… Hát hogy lehetett így megrendezni?? :D

  2. Hat erosen eljart felette az ido… Emlekszem amikor fiatalabb voltam, de mar kacsintgattam mindenfele film fele, faterom mindig azt meselte, hogy mennyire be volt tojva anno amikor eloszor latta. Aztan addig mondogatta, hogy megneztuk kozosen, es a vegen meg o is konstatalta, hogy nem tudja ezen mi volt olyan felelmetes… Valahogy egyaltalan nem mukodik mar, a Nyolcadik utas ami ennel regebbi viszont a mai napig baromi hangulatos…

  3. “Pokolkeltő”. Örök kedvenc…az első három részig lehetett még nézni, a többi már nagyon gáz. Pinhead meg egy legenda, Jó lenne egy “igazi” új rész Barkerrel meg Bradley-vel, nem pedig rögtön DVD-re.

  4. Kedvenc horrorfilmem!
    Mellékesen szerintem még a 4.rész is nézhető és egy kerek egészet alkot a sorozat (1-4), de ami a 4.rész utáni filmeket illeti….

  5. Sokadjára megnézve is tökéletesnek találom.Egyik kedvenc horrorom.
    Én egyébként a Carpenter-féle The Thinggel vagyok egyidős.

  6. Könyvben jobban működött. Mindenesetre ez egy olyan klasszikus, ami erősen kiabál már egy (jó) remake-ért, rég volt már 1987, és sok vér lefolyt már azóta különféle padlók repedésein….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.