Leonardo DiCaprio Jokerként?

WTF pletyka: a Warner jelenleg DiCapriot akarja megszerezni a Todd Phillips rendezésében elképzelt Joker eredetfilmhez. Még jó, hogy Leto-nál elvileg fiatalabb színészt akartak, azért nem ő alakítja. Hmmm. Mindenki gondoljon amire akar, hiszen közben egy Harley-Joker szerelmesfilmet is tervezgetnek épp a Squad 2 utánra.

Elvileg még nem ajánlották fel hivatalosan a filmet DiCaprionak, sőt, még Scorsese producerkedése sem hivatalos, viszont úgy tűnik Ben után ismét nagyobb nevet akarnak.

human
írta
2017. 09. 02. 02:27
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Leonardo DiCaprio Jokerként?” bejegyzéshez

  1. Remek képválasztás :D
    Ha stúdióm lenne mindenbe megakarnám szerezni Leot, de maximum Vertigozni jönne el. Ebből az egészből nem lesz semmi szerintem, de ha,el is kezdik valaha a forgatást, hát adok neki esélyt, annak ellenére, hogy még univerzumon kívüli cuccnak se őt választottam volna szívem szerint, biztos pénzért viszkető marok szempontjából már rajta lett volna a listán :D
    Lassú nap volt és Scorsese neve miatt is belehet próbálkozni ilyennel,hát feldobták a levegőbe

  2. Nem kérdés, hogy Leo megoldja. Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy akarjuk-e így látni, ebben a szerepben? Biztos szükséges?

  3. Nem tudom, mindenki áradozott a Wonder Womanről, hogy mennyire jó, és végre a DC is… Ha az a csúcs, akkor én inkább passzolok, mert az valami nézhetetlenül botrányosan szar. Kb. mintha valami Xénát néznék, annyira ciki, többször el kellett fordulnom, mert nekem volt kínos. Mondjuk a tízéves generációnak biztosan bejönne, de nekik meg túl agresszív.

  4. Di Caprio én úgy tudom abszolút nem vállal képregény filmeket.
    Elég sok képregény szereppel kopogtattak már nála.
    Elég nagy csalódás lenne ha bevállalná mert ha ezt
    megcsinálná az tuti csak a pénz miatt tenné márpedig nem
    tűnik olyannak mint akit a pénz motivál elsődlegsen….azért ő már
    afelett a képzeletbeli vonal felett van amikor ez már
    egy elég nagy visszalépés lenne neki.
    Egyébként is kurva válogatós majd pont egy vergődő
    warner/dc szenvedésre mondana igent :) :)

  5. Az ötlet maga jó… Bár nem tudom mennyire kéne egy olyan dolgot erőltetni, amiről évtizedek óta senki nem tud semmit (Joker eredete). Ez ad egyfajta misztikumot a karakternek. Ráadásul szerintem a legrosszabb az időzítés, hiszen szerencsétlen Leto-t szétszedi a net a SS miatt…Erre bejelentenek egy Joker filmet, új színésszel… Ezek után hogyan lehetne komolyan venni Letot Jokerként, valamint hogyan lehetne elvárni tőle azt, hogy hitelesen, odaadóan, felüdülve játssza el a legdurvább Batman nemezis szerepét…?
    Nem tudom mi igaz belőle, de olvastam, hogy Leto már az ügyvédjeivel is felvette a kapcsolatot, annyira ki.aszta nála a biztosítékot ez a döntés. (mondhatni teljesen jogosan…).
    3 filmmel a DCEU háta mögött már különálló filmeket csinálni, amiknek semmi köze az eredeti idővonalhoz… Szerintem ez a 2. öngól a CW sorozatot figyelmen kívül hagyása mellett…

  6. Mekare :DD de hát látod olvasta h az ügyvédei meg minden. Mint az a magyar site aki lehozta “most már biztos, hogy szar lesz a JL” és büszkék is kb. a cikkre mert sok likeot hozott.

  7. human Kb már jó ideje ez az egyetlen magyar filmes oldal/blog, amit rendszeresen olvasok, szóval szerencsére nincs meg az a cikk, vagy inkább az ő szerencséjükre :D
    erről az Leto ügyvédet hív sztoriról még a külföldi cuccokban is lemaradtam vagy ez akkor hungarikum

  8. Willem Dafoe-t kellene Jokerré tenni szerintem. Bár egy eredet történethez lehet túl idős már, de mondjuk egy Batman filmben jó partnere lenne Gézának.

  9. Leto-t megértem. Kapott 1-2 jelenetet egy szar filmben, még most lehetne esélye kicsit javítani a helyzeten, de ez most olyan hogy te szar vagy ezért lecserélünk.

    De ez a Joker dolog is annyire túl van hype-olva hogy már senki nem is fog megfelelni neki.

  10. Nem ertem leto mit cirkuszol. Nem jött be a népnek es kesz. Vagy valaki ugy emlékszik, h jo volt? Ahhoz képest, hogy ő ki sem jott a szerepből a forgatáson.. Lol. Egyébként sztem nem meri elvallalni Leo ezt a szerepet. :) Egy brutális Jokert nehezebb eljatszani mint egy csuszo-maszo lóba bújót. Ugyanis itt van kihez hasonlítani. Es a léc magasan.. Rettegsz Leo! (továbbra is naggyon megnézném mit hozna ki a szerepbol)

  11. Nem kevés szélerőművet kell a Warner-nek felhúzni, hogy Leo rábólintson erre a dologra…

  12. Defoe lehetne a Pale Man-Joker (vagyis az, akinek zseb-Lazarus pitje van és nagyon öreg, bármikor feltámaszthatja magát). diCaprio a klasszikus Joker. Leto meg a visszavart arcú Joker! Mekkora lenne már!

  13. Jójó ezzel a 3 Joker dologgal még várjunk, mert még a képregényben sem derült ki, hogy mi a fene van, nem is valószínű sztem, hogy tényleg 3, csak a idő visszatekerésekre utalhat a dolog.

  14. Jake Gyllenhaal-t vagy Ralph Fiennes-t nézném meg egyszer Joker szerepében – sokkal inkább alkalmasak lennének rá, mint Caprio!

  15. Tényleg jó a kép! Amúgy én már semmilyen Leo híren nem lepődöm meg, mert tényleg mindenki mindenre őt akarná. Még ha ténlyeg csak azért dobják be a nevét, mert kell a buzz. Emlékeztek, anno mekkora hír volt, hogy az ő neve is felmerült Anakin szerepére??! Amúgy nem csak Leo miatt, de én csak akkor hiszek el ilyen híreket, ha már nézem a színészt az adott filmben. Addig kellemes pletykálást.

  16. ahhah nincs az a pénz:D kár hogy anno Gordon-Lewitt Robinként bukkant fel, inkább őt nézném meg Jokerként:DD Nem emlékszem, régebben mennyire voltam képben az ilyesfajta híreket illetően, de ha tudok Heath Ledgerről, róla pont ugyanannyira nem hittem volna el, h el tudja játszani..és láss csodát.

  17. Már nem tudom, hogy Ledger-nél mik voltak a reakciók mikor kiderült, hogy ő lesz, de szerintem ennél is rosszabbak. Szóval, ki tudja. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.