Az Empire és a Last Jedi már megint

A múltkor láthattuk a lézer… izé, fénykardos előfizetői borítót, most itt van az utcára szánt változat.

Sőt, egy ilyen kép is jár mellé.

Poe Dameron X-wingje van rajta, aminek a kódneve Black One.

The X-Wing (an Incom-FreiTek T-70, to be precise) has, according to Rian Johnson, been specially modified by Resistance engineers, with a temporary accelerator pod affixed to the aft section. According to The Last Jedi director, the pod, when primed, increases Dameron’s speed, allowing him to outrun First Order cannon emplacements. It’s just a temporary boost and will burn out quickly but it’s enough to get beyond the barrage of turbo laser fire from First Order Star Destroyers such as the one depicted in the image.

15 hozzászólás a “Az Empire és a Last Jedi már megint” bejegyzéshez

 1. Dameron pedig egy First Order féle csillagromboló felé száll, ami mögött felsejlik egy…mi is? Valami bazi nagy, halálcsillag-szerű felülettel. Bizonyára nem valami újabb hiperűrfegyver. Ugye nem?

 2. Miért zavar titeket, ha valami nagy? Snoke gépe is nagy, a szuper halálcsillag is túl nagy, nem reális, bla bla… Ez egy science fantasy, miért ne lehetne ezer kilométer nagy űrhajó?

 3. Rohadtul nem a méretek zavarnak önmagukban, hanem a tény, hogy ha megint valami böszme és “legyőzhetetlen” szuperfegyvert kell megsemmisíteni, az ezúttal is védtelenül hagyott valamelyik szerelő-vagy szellőzőaknán keresztül (“Béla, nem kéne ide is pár turbólézer? -Áááá. jóvanazúgy, úgyse találják meg ekkora szaron… -De má’ háromszor megtalálták… -Öööö…Mindegy, húzzunk p**ba halálpálcázni)

 4. A mozi és az otthoni nézés után újranéztem az előzőt. Így, hogy már tudtam a hülyeségeit felnőtt egy közepes film szintjére. Mintha minden gyenge folytatással ez lenne. A VIII maximum azért érdekel hogyan magyaráznak meg bizonyos elsumákolt dolgokat.

 5. Scorpion82: nyilvános helyen felröhögtrm a halálpálcás kommenteden. Most meg hülyének néznek!:)

 6. sum-blink:
  Nem hó lesz az, hanem a trailerben is látott sivatagos jelenet, ahol azok az űrsiklók húzzák maguk után azt a vörös füstöt/port…

  Persze ettől még lehet Birodalom visszavág koppintás, hó nélkül :)

 7. Nem tudom, hogy látjátok ti ezt aszteroidamezőnek. Ez valami bazi struktúra, vannak egyenes, homogén felületek rajta, a teteje felé tisztán látszik. Ennyire vak lennék?

 8. Jah, leírtam a kommentet, mielőtt megnyitottam a nagy képet…tényleg vannak aszteroidák ott, de mintha valami nagy struktúrát vennének körül. Na mindegy. a kis felbontású képen egyértelműen építménynek látszott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.