Hostiles-előzetes: Bale a vadnyugaton

Újra westernben tűnik fel Christian Bale. Scott Cooper (Crazy Heart, Out of the Furnace) filmjében Bale egy indiánfőnököt kell hazakísérjen, méghozzá eléggé ellenséges területen át. Mindezt úgy, hogy korábban pont ez a férfi volt a legnagyobb ellensége, és okozta több bajtársa halálát is.

Pár pozitív kritika már kikerült a filmről, és a hangulatos előzetes ezeket nem is ássa alá. Videó a tovább mögött.

human
írta
2017. 09. 05. 20:41
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Hostiles-előzetes: Bale a vadnyugaton” bejegyzéshez

  1. Cormac McCarthy csak nekem derengett fel a trailer alatt?

    Vagy ne sokkoljak irodalom-kultúrával :)

  2. Ah Landry is benne van. Nem is tudom hol lattam a legutobb, de annyira jol, hihetoen jatszik. Tiszta Philip Seymour Hoffman kosugarzasa van.Sajnos tenyleg Malick-os lett a trailer. Ertem es szeretem a lassu folyasu Westerneket, de az O filmjei mar tul lassuak nekem. Ja igen! Other People, ez az ahol lattam Jesse-t

  3. Jöhet, tényleg hangulatos, a színészgárda meg szintén eladja, Pike nénit már rég láttam.
    Ez a fajta Bale, aki mögé betudok állni, ha a felesége lennék már durván unnám ezt a fogyok hízok erre arra cuccot, maradjon egészséges és ilyen szerepeket toljon, nem kell mindig testtel sokkolni.

  4. Meg sem nyomtam a Play gombot, de már tudtam, hogy valami béna Nick Cave-féle hegedűnyekergés és rekedtes suttogás fog következni. Imádom a westernt, de nekem ez még nagyon kevés. Azért megnézem majd, és meglátjuk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.