Shia LaBeouf kimarad az Indy 5-ből

Olyan aranyos, ahogy komolyan gondolják az Indiana Jones 5-öt. Most épp az író ejtette el, hogy a 4. részben felvezetett Mutt, avagy Indy fia nem fog szerepelni a folytatásban. Amit továbbra is Harrison Ford szereplésével képzelnek el. Mármint az előbbit is az író mondta: Harrison plays Indiana Jones, that I can certainly say


human
írta
2017. 09. 05. 02:04
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Shia LaBeouf kimarad az Indy 5-ből” bejegyzéshez

 1. Minek erőltetik, Úgy jár mint bruce willis a die hard-al, első három utána meg kellet volna állnia , de hát a pénz nagyúr ,Shia meg bolond,ennyi

 2. Hat nem tudom, en Shia-t a Disturbia ota csipem, es nekem nem volt kulonosebb bajom az Indie 4-ben nyujtott alakitasaval sem… Igaz nekem az egesz Indie 4 bejott :D Jobban, mint mondjuk a Vegzet temploma, de hat izlesek es pofonok. Per pill egy Chris Pratt = Indiana Jones filmet szivesen megneznek… :)

 3. Ford sajnos már 10 éve is öreg volt a szerephez, nem is értem mit akarnak? Vagy fiatalított cgi Harrison Ford lesz benne. Ezen még nem is lepődnék meg annyira elnézve a mai trendeket.

 4. Hála !!! Elba ta az egész 4.részt.
  Persze mindenképp gyengébb volt a 4. az előzőekhez képest.. “Sája” még rátett egy lapáttal./liánokon ugrálás okoskodás a kocsmában vicc../
  Az 5.csak jobb lehet..

 5. Thank God!

  Én is nehezen tudom elképzelni ezt a folytatást. Indy csak Forddal lenne Indy.

  A második kép nagyon troll. :D

 6. És ezt nem ÉV híreként hoztad le? pedig akkora meglepetés. mostantól minden poszthoz jöhetnek a vicces képek:)

 7. Nekem semmi bajom nem volt SL alakításával az Indy 4-ben, sőt a film szerintem simán beillett az eddigiekbe.
  Mondjuk a képként beszúrt majmost rész, pont érdekes szelete az egésznek. Kérdés hihetetlenebb-e, mint amikor Indy rallizott a csillével :)

 8. Azért az kérdéses, hogy fogják kiírni a történetből. Egyszerűen elfelejtjük, hogy Indinek volt egy fia is, vagy megmagyarázzák miért nem tart most az apjával?
  Egyébként azokkal értek egyet, akik szerint 4. rész jobb volt mint a 2. A hibái ellenére még mindig egy szórakoztatóbb darab volt, mint a Végzet Temploma.

 9. mintha az “okoskodas a kocsmaban” vagy a lianokon ugralas Shia otlete lett volna :D nem ertem ilyen esetben miert a szineszt kell szidni…egyebkent meg rohadt keves kalandfilm van mostanaban es ebben a hianyban a 4.resz is teljesen kielegito volt minden hibajaval ellentetben

 10. Ja, Shia jó volt a negyedik részben. Simán jól adta Indy fiát. Tényleg nem rajta múlt a film minősége. Maximálisan visszatérhetne, de miért is tennének bele egy folytatásba egy már felvezetett karaktert? Minek, minek, ha?

 11. általában a legtöbb tömegesen lehordott filmmet én is lehordom, de az indy 4-et sose tudtam. persze láttam kielemzéseket, hogy miben szakított az “eredetiekkel”, de valahogy nem tudtam utálni, vagy nem megnézhetőnek tartani.
  ez a “három után meg kellett volna állni” komment sztem nevetséges. ha ilyen szintre vesszük, akkor az egynél meg kellett volna állni, és nem lenne Keresztes lovag. totál alaptalan.
  de nem tudok elképzelni egy 5. részt Forddal, túl öreg. talán egy drámában hogy szállt el a fiatalsága és erre ráébred? :DD

 12. Az arcát rendbe rakják a közelikhez, a távolikhoz meg rárakják a kaszkadőr arcára. Bőven belefér még 78 évesen :)

 13. esküszöm inkább legyen az amit Csapvíz kollega irt, mint egy mostani idiota tucat chris pratt vagy más vegye fel az ostort!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.