Nem Colin Trevorrow rendezi a Star Wars: EP IX-et

Bár azt mondják, hogy közös megegyezéssel távozott a rendező, de ezt kötve hiszem. Egyszerűen csak megnézte valaki a Book of Henry-t a Disneynél. Igen, ennyire rossz.

Szerintem sokan várták már ezt a hírt, hiszen hiába volt anyagi siker a Jurassic World, azért az sem volt a legjobb út a rajongói szívekbe Trevorrownak. Szerencsére nem az EP VIII-ra szerződtette le a Disney, így bőven volt idejük ráébredni, hogy milyen baromságot csináltak.

34 hozzászólás a “Nem Colin Trevorrow rendezi a Star Wars: EP IX-et” bejegyzéshez

  1. Na, végre. Biztosra fognak menni így két rendező közül fognak választani.
    JJ-re vagy Johnsonra fogadnál inkább human?

  2. Nagyon jó hír, borzalmas volt a JW.
    Nem a minőség, hanem a név miatt hozott annyit a konyhára.

  3. Várható volt. Kb 3 hónapja gondoltam, hogy így lesz. Nem csak azért, mert rossz lett a Book of Henry, hanem mert annyira lázongtak ellene. Szerintem Rian Johnson folytatja!

  4. A JW borzalmas volt ? Szerintem meg igen is jó volt ,bár ez szubjektív. Most hogy nem ő már a rendező,ki tudja mit alkotott volna,nem lehet minden film amit rendez egy rendező hiper mega siker

  5. Azért egy Star Warsba még rengetegen belesz9lnak, nem csak a rendezőn áll vagy bukik sajnos.

  6. Ez egy nagyon jó hír. :)
    Spielberggel még akár én is nézném, Wright kizárt hogy elvállalná – teljesen érthető módon.
    Azt meg ahogy fentebb is írták egy SW film ma már tényleg nem csak a rendezőn múlik/bukik, annyian belepofáznak…

  7. Annyira szánalmas, hogy valaki rendez egy anyagilag sikeres filmet, akkor egyből őt kell beleerőltetni egy másik pénzhozó név mögé is. Nem baj hogy elhúzott, remélem valami tehetséges rendezőt találnak.

  8. dochollywood: ott a pont! Egyszerűen nem tudom,hogy sírjak vagy röhögjek ezen. Nem tudnak mit kezdeni az SW univerzummal. Látszik a mersz hiánya. Egy helyben tipegnek topognak.

  9. “nem lehet minden film amit rendez egy rendező hiper mega siker”

    a Henryvel nem az volt a baj, hogy nem siker.

  10. Majd megrendezem én féláron, annyi szabadkezet amennyit adnának meg úgyis elbírok, hogy a comic-conon ásványvizet vagy kávét kérek a panelunkon magam elé az asztalra.

  11. Szerintem R. Johnson kizárt, mert eltart az ő munkája még idén év végéig, majd jön a promóciós időszak – kb. még 2 hónapig – tehát, jövő márciusban tudna ő ezzel foglalkozni, az meg azért már ekkora projektnél nagyon késő szerintem.

  12. Off: Mikor akaják hivatalosan is bejelenteni a Han Solo film hivatalos címét? Jövő tavasszal jön és még mindig semmi.

  13. kicsit alább hagyott így a lelkesedésem, nekem tetszett a jw. de kíváncsian várom a fejleményeket. azt sepciel nem bánnám, ha visszahoznák abrams-et hehe

  14. Anak: Biztos lehetsz benne, hogy a Han Solo filmből semmilyen hivatalos anyagot nem kapunk a The Last Jedi utánig. Nem fogják “elterelni” a figyelmet a nyolcadik részről, hiába ugyanaz a franchise. Majd valamikor januárban kapunk egy trailer-t, legjobb esetben a The Last Jedi előtt nyomatnak előzetest a mozikban.

  15. JJ. jöhet vissza. Nekem rendezésileg baromira bejött, amit csinált. Az új Trekek is amiatt a lendület miatt voltak inkább jók, nem a mély sztori miatt. Nekem kifejezetten tetszett, hogy mai technikával már részletgazdagabban tudták megoldani a csatákat is, mint mondjuk Lucas idejében. Persze ez csak a rendezés része.

    Egyébként meg egyértelmű, hogy Tarantinonak kéne rendeznie és hogy SLJ se maradjon ki, lenne egy Mace Windu flashback cameo! :D :D :D

  16. “Azóta jött az infó, hogy Rian Johnson az esélyes.”

    mármint a találgatás ami mögé még “belsősök szerint”-et sem mertek írni?

  17. “Star Wars: The Last Jedi director Rian Johnson may be at the top of the list of potential directors to replace Trevorrow, according to Deadline. Insiders have reportedly said that though nothing is done yet, “that prospect is certainly in the air right now.” It was also apparently the original intention to have him direct two films.”

    A Comingsoon.net-en írják, erre hagyatkoztam. Ott az insiders szócska, de mindegy…

  18. Annak ellenére, hogy az új SW koránt sem a szívem csücske örülök ennek a hírnek, hiszen közel volt jó választás a fickó, a JW se volt nagy eresztés. Az meg külön hülyeség, hogy amiatt lett választva, hogy “sok pénzt hozó blockbustert csinál -> jó rendező”.
    Not!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.