Gerald’s Game-előzetes: ez a King-feldolgozások éve

Nemrég volt mozikban a The Dark Tower, ma érkezett az It, tévében ott van a Mist és a Mr. Mercedes, erre a Netflixre jön még a Gerald’s Game is, amire csak szeptember 29-ig kell várni.

Mike Flanagan (Ouija: Origin of Evil, Hush, Oculus) filmjében Carla Gugino (Entourage, Sin City, San Andreas) egy ágyhoz van bilincselve a semmi közepén, mivel épp szexelni akart a férjével, aki szívrohammal lefordul róla. Hogy menekül meg a nő, és milyen látomásokon kell átrágnia magát hozzá.

11 hozzászólás a “Gerald’s Game-előzetes: ez a King-feldolgozások éve” bejegyzéshez

  1. Mike Flanagantől nekem a Hush volt az ami nagyon bejött, az is Netflixre készült, hátha most is összehozza. Előzetes tetszett, várjuk, nézzük.

  2. jó kis kamaradráma ez. Mondjuk igencsak el lehetne nézni Guginót végig meztelenül, ha hűek lennének a köynvhöz, de sebaj.

  3. persze google-zzam ki de félek hogy valamibe bele futok úgyh spoileresen annyit leirna nekem valaki, hogy van e benne természetfelettiség? köszi :)

  4. Réges-régen olvastam. Ha jól emlékszem “Bilincsben” címen jelent meg. Nem volt rossz lélektani dráma. A trailerbe belezsúfoltak minden mozgalmas eseményt (hirtelen halál, kutyatámadás stb.), de ez ne tévesszen meg senkit – SPOILER – a sztori nagyrészt szegény bilincsbevert főhősnőnk fejében és emlékeiben játszódik.

    SPOILER vége

    Ja-ja, King rajongó vagyok…

  5. Kíváncsi vagyok, hogy megcsinálja e Netflix a Dolorest is, mert ugye a két történetet a napfogyatkozás köti össze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.