Jonathan Pryce lesz Pope Francis

Fernando Meirelles (City of God, The Constant Gardener) rendez a netflixnek The Pope címmel Ferencről egy filmet. XVI. Benedeket pedig Anthony Hopkins alakítja majd, aki Ferenc elődje volt, és azon kevés pápák egyike, akik nem a halálukig szolgáltak.

human
írta
2017. 09. 07. 09:34
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Jonathan Pryce lesz Pope Francis” bejegyzéshez

 1. Remélem, az érzékeny és valóban fontos témákat fogják feszegetni, és nem valami szirupos, Ferenc-tömjénező szar lesz.

 2. BigMan

  Pedig gondolhatod, hogy az lesz… Mi másért csinálna az amúgy liberális Hollywood filmet egy pápáról? Bezzeg János Pálról eszükbe se jutott…

 3. Eléggé adta magát…. :D
  @Farkas Dávid: II. János Pálról is készültek filmek azért…

 4. @Farkas David: “Mi másért csinálna az amúgy liberális Hollywood filmet egy pápáról?”

  Hát épp abban bíznék, hogy például lerántják kicsit a leplet Ferenc homályos múltjáról. Mert lehet, hogy II. János Pál felől nézve Ferenc liberális, de mégiscsak egy kirekesztő, begyepesedett, beteges, középkori szinten álló gyűlöletszekta fővezére.

 5. Na, látom működik a cenzúra… csak tudnám akkor az előttem szólóé miért nem lett törölve… ja várj, tudom

 6. Farkas David: látom nem jutott el az agyadig, így akkor lássuk. Első körben nézz utána mit jelent a cenzúra szó, és rögtön rájössz, hogy egy magán site nem tud az irányodba olyat elkövetni.

  Utána pedig azt fogd fel, hogy míg te személyeskedtél “ha már ekkora paraszt vagy…” szöveggel, ami oda van írva, hogy tiltott, addig mások feletted nem. Avagy ők azért nincsenek törölve, te pedig ezért lettél. Tudod a vita a másik álláspontjának kikezdéséből áll, nem pedig abból, hogy szerinted milyen a személyisége.

  Erre nem kell válaszolnod, mivel offtopik. Ha moderálási probléma van, mindig levelet, vagy facebook üzenetet, vagy twitter @-ot érdemes írni, nem pedig tovább offolni. Eléggé sima szabályok alapján törlök, akármilyen elméleteket gyártotok.

 7. Remélem a film olyan témát érint majd, ami megmutatja, hogy az ateizmus csak egy öntelt és begyepesedett ember agyában létezhet… Remélem így már nem voltam túl személyes

 8. @Fardavid: ne keverd össze kérlek azt, ha valaki kritikát fogalmaz meg a Római Katolikus Egyházzal kapcsolatban azzal, ha valaki ateista. Avagy nem hiszem, hogy öntelt és begyepesedet lennék, amiért zavar a sok mocskos biznisz, amiben benne vannak, kezdve a pedofilokat védelmező Benedektől a fasiszta gyilkosokkal kollaboráló Ferencig. Mindössze erre szerettem volna utalni a kommentjeimmel, és hogy jó lenne, ha mondjuk a Kételyhez vagy a Spotlighthoz hasonló mozi készülne. De nyilván nem fog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.