Megvan a Suicide Squad 2 rendezője?

A nagy hírű első rész után ismét egy író rendezőt akar szerezni a Warner/DC, mivel Gavin O’Connorra bíznák a dupla feladatot. O’Connor eddig a Warrior és a The Accountant filmekről lehet ismerős. Háát, az első részt is látszólag egy jó író-rendezőre bízták, szóval majd meglátjuk mi sül ki ebből. Már ha aláír (bár a Deadline szinte fixre hozta), hiszen elvileg voltak olyanok, akik nem vállalták el. Sőt, elvileg már egy forgatókönyv is volt.

10 hozzászólás a “Megvan a Suicide Squad 2 rendezője?” bejegyzéshez

 1. Mate815: Egyetértek. Az első film túl rossz volt ahhoz, hogy innen bármilyen irányt vegyenek. Ha valami jót akarnak kihozni, gyakorlatilag el kell felejteni az első részt. Így is úgyis gáz. A karaktereket is át kell irni. Laposak és erdektelenek. Nem várok semmit ettől. Gondolom majd valami akcióval indul, ahol már együtt nyomja a csapat. Innen kiindul valami konfliktus és ups and downs, happy end. Maffia filmet kellett volna csinálniuk ehelyett a lézernyaláb az égbe, félisten főgonosz helyett.

 2. sok helyen lehet szidni a filmet de azért a karakterek nem voltak laposak (szerintem), a csapatosdi meg még mindig lehet jó dolog, főleg ha behoznak pár új arcot/értelmesebb szerepet kapnak a töltelékek.

 3. A borzalmas első részt után minek ezt erőltetni? Mert úgyis elmennek rá a népek, mivel szuperhíró múvi. Végül is jól szervezett propaganda kérdése minden. És ha esetleg sikerül valamiféle filmnek kinéznie, ami ezektől nagy szó, már mehet is az oszkár jelölés. Ki van ez találva.

 4. Jaj de rossz volt tényleg az első xd

  Pedig Will Smith nem volt rossz a szerepben. Normális sztori kellene. Meg Jokeren gondolkozzanak még egy kicsit, mert ez a maffiózó gengszerjoker nagyon gáz.

 5. spooky: Nem voltak laposak? Hárman kaptak kb. háttérsztorit. Deadshotból p*ncit csináltak. Harleyt meg azon kívül, hogy eye candy semmi más említésre méltót nem tett hozzá. A boszorkány meg borzasztóan lett megírva. A többieket meg egy mondatban elintézték. Boomeráng haszontalan. Killer Croc kb. állt a háttérben. Ja, meg tud úszni. Volt a csávó, aki mindent megtud mászni. 2 percet ha láttuk a képernyőn, már fel is robbantották. Joker idétlen.(Fölösleges is volt a filmben.) A kardos csajnak meg ott a sötét háttérsztori, csak hogy ne kardos csajnak hívjuk, de ő is úgy lett bemutatva, hogy sehogy. Az egyetlen pozitívum az El Diablo lett volna, de neki nem adtak elég időt a képernyőn. Volt benne más? Ja, a katona, meg a főnöke. Öhm.. meg a boszorkány testvére, aki borzasztó CGI használatával indokolatlanul gyilkolt mindent ami mozog. Fondorlatos kis főellenségek.

 6. Remélem aláír, mert kedvelem a filmjeit, a Könyvelőben pedig még az akció is tetszett.
  Az elsőt kétszer láttam egészben, igazából kis jelenetekre szedve még mindig élvezem a kiragadott részeket, de ha egészben kéne megnézni szenvednék már én is. Mondjuk azért némelyeknél annyira eltúlzott már az utálat eziránt a film iránt (is), hogy a maszkmesterek valóban értékes munkáját nem képesek elismerni stb. Reméljük a fejesek valamennyire tanultak a hibáikból és hagyják dolgozni akárki lesz végül a rendezője az új résznek.
  Abban egyetértek, hogy a képregényekben még el-elviseli az ember, hogy a Squad túléli Zod-ot, de filmekben valóban lejjebb kell vinni az ellen természetfeletti erejét és utcaibb szintű dologgal előállni. Amihez jó lenne ez a választás.

 7. A gyalázatos első rész után nem tudom hogy bírnak majd rávenni engem hogy moziban megnézzem a folytatást… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.