Ne feledjük, hogy jön a Murder

Az Agatha Christie feldolgozás már kapott trailert, de most egy új poszter jött hozzá, amire mindenki ráfért. Gondolom azért fektetett, hogy a bajusznak is legyen hely. Amúgy csak a szokásos semmitmondó “mindenki gyanúsított” szlogent kaptuk ismét.

Jó, van álló változat is.

7 hozzászólás a “Ne feledjük, hogy jön a Murder” bejegyzéshez

 1. A szereposztás parádés, de nem fogom megnézni, mert Branagh Poirot-ja a karakter megerőszakolása. Játszhat akármilyen jól, Poirot nem így néz ki.
  Pilar Estravados. Húh, ő meg nem a Poirot karácsonyában volt szereplő?
  Ahogy így elnézem ezt a szereposztást, szerintem őt az ápolónő Greta Ohlssonra cserélhették ki.

 2. A linkelt posztnál sem értettem a címet, és most sem értem miért kell ilyen epés megjegyzéseket tenni, na mindegy. Nekem tetszik ez a kép és a filmet is várom, már csak a gárda miatt is kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.

 3. Ez a neonfényre emlékeztető kiírás, annyira nem passzol ide. Bajusz röhejes lett. Én nem ismerem a sztori végét, pedig biztos láttam valamelyik feldolgozást már, de a fene se emlékszik rá. Első kritikák alapján döntök, hogy megnézzem e.

 4. nem tudom kik azok a kétbalkezesek, akiket megbíztak a dizájnnal és a reklámozással, de irtó rossz munka. a bajusz eh, a képen látható vonat meg beállás mintha a mai világban játszódna, ami szerintem nem volt cél, azok a világító betűk inkább egy Riverdale-t idéznek, a trailerbe beletenni az ID-től a Believert meg borzasztó gondolat volt. esélyt se kap.

 5. Cardass, nekem sem tetszik a design, de a korra jellemző art deco találmánya volt a neon fénycső, tele voltak a nagyvárosok színes neonlámpákkal.

  Guglizd ki: art deco neon signs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.