Egy belsős szerint Colin Trevorrow túl egoista

A Vulture beszélt egy belsőssel, aki a Jurassic Worldnél és a Book of Henry-nél is ott volt, és szerinte Treverrowval elszaladt az egoista ló, kiskirálynak képzelte magát, aki mások véleményét egyáltalán nem fogadta el. Ez vezethetett a Star Wars-ból való kirúgásához is.

If you rub Kathleen Kennedy the wrong way — in any way — you’re out. You’re done. A lot of these young, new directors want to come in and say, ‘I want to do this. I want to do that.’ A lot of these guys — Lord and Miller, Colin Trevorrow — got very rich, very fast and believed a lot of their own hype. And they don’t want to play by the rules. They want to do shit differently. And Kathleen Kennedy isn’t going to fuck around with that.

Persze ezt az egész szivárogtatást úgy is nézhetjük, hogy Kennedy-t mosdatják “véletlenül”, pedig hát ő írt alá a Rouge One és a Han Solo rendezőjével is, akiket szintén kitett (izé, Rouge One-nál nem nyilvánosan, de Gilroy nem véletlenül kellett a film rendbetételéhez). Avagy lehet maga Kennedy rendelte el ezt a szivárogtatást, pedig láthatóan az ő döntéseivel is gond van, ha ez már a 3. rendező aki “fuck around”-olni akart az egyik legnagyobb franchisenál.

human
írta
2017. 09. 09. 02:07
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Egy belsős szerint Colin Trevorrow túl egoista” bejegyzéshez

 1. Azért ez látszik is a minőségen… Lucas nélkül ez az újrafújt lufi csak ereszt mindenhol.

 2. Jól marketingelt, túlhájpolt feltörekvő rendezők, aztán komolyabb eseteknél meg jön a pofára esés.
  Vagy a rendezők okésak csak a dízni fejeseivel nem lehet megfelelően együttműködni, mert ők droidokat akarnak, nem kreatívokat.

  Ki tudja?

 3. hát, ami a marvellel megy nekik, az a star wars-al nem. SW-nél az önismétlés az rosszul sül el nagyon, nem lehet mindig ugyanazt a gerincet használni, és más stílussal újat varázsolni belőle. van egy hangulat és világ amit képviselnie kell, ezt meg nem tudják eltalálni, csak erőltetik.
  az új fő trilógiáról már lemondtam, csak a spin offok amik menthetőek. az obi-wanosig várok, abban van bizalom egyedül, de abból kiindulva, hogy rátenyereltek a rogue one-ra, nem kéne reménykedni (pedig abban látszott hogy szeretnének a készítők valami mást, kreativitás terén simán felülmúlta a force awakenst, és ez becsülendő)

 4. Szerintem iszonyat nagy katasztrófát kerültek el Trevorowval!

  Most komolyan, ki lenne olyan bátor, hogy kirúgjon nem egy, hanem három(!) nagymenő rendezőt is fél év leforgása alatt? Szerintem ez a hírnév végső soron neki lesz rossz, de én inkább azt látom, hogy KK inkább vállalja ezt, minthogy hagyjon elrontani egy Star Wars filmet!Ami végső soron nekünk kedvez.Természetesen nem merő szívjóságból teszi mindezt, de a rossz film nem fogja visszahozni a Lucasnak adott 4 milliárdot.

  Azt meg továbbra se értem, hogy mi az a fene nagy baj a TFA-val és a RO-val? Csak azért, mert itt a hatalmas elvárásoknak nem felet meg egyáltalán nem rossz vagy közepes filmek, szerintem mindent kihoztak belőlük, amit lehetett. Nem többek annál, amik: szórakoztató kalandfilmek, némi tündérmesei háttérrel. Nem mondom, hogy hibátlan mesterművek de eddig én személy szerint elégedett vagyok és még ott ülök a hypevonaton!

 5. Nekem ez így viszont egyértelműen rosszabb hír, mint ha a rendezői kvalitásai miatt rúgták volna ki.
  Ebben az esetben ez egy újabb koporsó szeg a “virágzó, innovatív, változatos franchise filmeket láthatunk majd” álomképbe.

 6. @Mate815

  Pont hatszor volt jobb?
  Hogy jött ki?
  3x az egyik, és még 3x a másik, vagy a két film egyben?

  @Cardas

  Pontosan ugyanígy gondolom én is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.