A Thor: Ragnarök IMAX posztere

Természetesen különlegesen próbáltak alkotni, minden IMAX poszter megpróbál kitűnni, nem Marvel dolog. Ránézésre felülmúlja az eddigi Thor-felhozatalt.

3 hozzászólás a “A Thor: Ragnarök IMAX posztere” bejegyzéshez

  1. Az eddigiek közül ez néz ki a legjobban,viszont azt nem érzem nehéz feladatnak, meg úgy hogy neki ültek tényleg…de sok a szereplő.
    Mennyivel izgalmasabb dolgot összetudtak volna hozni, ha nem kell arra koncentrálniuk, hogy mindenkit rátegyenek valahová. Ez nem Avengers ez Thor…Thor és a főgonosz kéne rá max szerintem az agancsaiból amúgy is kihozhattak volna valami kreatívat. Ennyire nem menő a fickó már önmagában?

  2. nem húztam elő a régi posztereket, hogy összehasonlítsam, de szerintem ez iszonyat gagyi és nem azért mert 8 karakter van rajta. csak önmagában ez, hogy szándékosan le van vágva a karakterek alja, vagy hogy a legalsó szinten már egybe olvadnak thor lábával…

    olyan mintha valami rajongó googlezta volna hozzá a képeket aztán 30 perc alatt összedobta photoshopban és ráküldött ezer filtert az egészre, hogy valahogy egy színre hozza a random képeket…komolyan, mi a szar ez :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.