15 hozzászólás a “A Lilo & Stitch átalakult 9/11 után” bejegyzéshez

 1. Teljesen érthető és szerintem jobb is lett a természeti tájjal a háttérben, meg űrlény-géppel, mint az eredetiben.

 2. A PC nem ezt jelenti…

  Ezt együttérzésnek, józan észnek és tapintatosságnak hívják.

  A mocskod köpedelem PC-vel egyébként egyetértek.

  Az a PC, ha nem mered buzinak hívni a buzikat, cigánynak a cigányokat, vagy beismerni hogy a terrorizmus és az iszlám úgy tartozik össze, mint zsák meg a foltja.

 3. Van a PCnek egy nagyon nagy része, ami már túl megy a határokon és csak verseny kb hogy ki a legwokeabb, ez igaz..de ez józsn ésszel megkülönböztethető
  Azzal egyetértek, hogy ez itt igen a rajzfil esetében is “Ezt együttérzés, józan ész és tapintatosság”
  De ha valaki mondjuk nem szereti, hogy buzinak, fartúrónak és egyébnek szólítják és te tiszteletben tartod ezt, mert együttérző vagy és tapintatos, akkor az szerintem nem olyan szörnyű…és nagyon sokan azért szidják, mert ennek hatására kissé nehezebb olyan moszkos köpedelem módon viselkedni egy embertársukkal, mint eddig…brühühü

 4. Egész jól megoldották, a kivágjuk a csába vonalhoz képest.

  Off.
  Szerintem ez a fajta “PC” fölösleges és csak az idegesítően “túlérzékeny” emberek véget készül. Szerencsére a sztereotípiákkal ellentéteben Amerikában sem olyan hülyék az emberek hogy ezen a jelenten (az eredetin) még csak egy kicsit is felháborodjanak. Vannak olyan értelmesek hogy feltudják dolgozni, ha látnak egy repülőt ami mondjuk házak közelében van. Ott is már kezd a könyökükön kijönni a “ez” a fajta hardcore PC vonal ami a médiában megtalálható.

 5. nem a feldolgozás a lényeg, nyilván senki sem gondolja a disney mesét nézve h meglovagolják 911-et, viszont attól, hogy valamit fel tudsz dolgozni attól még eshet rosszul. Ez a fenti kurvára nem a túltolt PC-ség, amikor ezt annak hívod azzal tulajdonképpen túltolod a PC ellenességet, ami ugyanolyan nevetséges.

 6. human: “kurvára nem a túltolt PC-ség” azért én nem írtam ilyen indulatosan, hogy így kell rá reagálni. Az idézőjeles “ez” helyett írhattam volna “az”-t is, mert nem erre értettem a hardcore PC-t. Itt egyértelműen a Disney csak a biztosra ment. Nincs túltolva, csak mint írtam felesleges, mert csak a PC-t túltoló emberek rágnak be rá. A “feldolgozni”-t is csak gúnyosan írtam, ugyanis nincs mit feldolgozni rajta! Azért is írtam, hogy nem hülyék az amerikaiak, a levesükbe sem látják bele a megfulladt hozzátartozóikat, a kocsikba sem látják bele az elütött szeretteiket. Itt nem rabolta el semmilyen terrorista a gépet, és repült bele a házakba, de még csak le sem zuhant. Csak volt egy repülő ami közel volt a házakhoz.
  Ennyi és ha ebben valaki bántó dolgot lát, az már “túltolja”.

 7. de ha meg nem erre a filmre értetted akkor meg offtopik. és felül többen levezették, hogy miért nem felesleges a disney részéről.

 8. Ha a Bourne rejtély végén nem merték/akarták bevállalni a benzinkút felrobbanást akkor ez ahhoz képest is sokkal durvább.Még ha rajzfilm is.
  Az idő mindent begyógyít,mert tíz évre rá már lehetett fogócskázni a ledőlő felhőkarcolóban a TF3-ban.

 9. Tök jó hogy a poszt fele PC-ről szól, mikor ennek semmi köze hozzá, csak hogy mindenki kinyilvánítsa mennyire rühelli/nem érdekli. A videó egyébként kemény, jó kis utómunkát toltak rá, hogy kellemesebb mese legyen belőle a tragédiák után.

 10. Az első Pókember film jeleneteiről nem került ki valami ilyesmi? Csak néhány állókép volt akkoriban, hogy az egyik akciójelenet pont úgy nézett ki, hogy Pókember hálót feszít ki a két torony közé, úgy kap el valami helikoptert. Leglábbis valami ilyenre emlékszem akkoriból.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.