Bár még nem rendelték be, a rendező már az It 2-ről beszél

A bevételek után gondolom nem sokat kell várni a hivatalos berendelésre, de a rendező már most arról beszélt, hogy miket tervez a folytatásba (Spoilerek az első részre nyilván):

  • A gyerekszínészek visszatérnek, méghozzá flashback jelenetekben, amik sokat tesznek a jelenhez, szóval nem csak 1-2 percről lesz szó.
  • A történet 27 évvel később játszódik, a fiatalok már rég elköltöztek a városból, kivéve Mike Hanlont, aki ott maradt. Mondjuk ez rá is nyomta a bélyegét az életére, és drogfüggő lett belőle, de mégis ő hívja össze újra a többieket Pennywise ellen. Na meg ő lesz az, aki egyre több informácót szerez a gonoszról, így neki kell majd kitalálni, hogy miképp lehet tényleg kinyírni.
human
írta
2017. 09. 12. 02:05
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Bár még nem rendelték be, a rendező már az It 2-ről beszél” bejegyzéshez

  1. Magyarán tudja, hogy a felnőtt-szál sokkal kevésbé érdekes (és nehéz is érdekessé tenni), mint a gyerekszál, ezért inkább a gyerekekkel akarja húzni az időt.

  2. De hát a könyvben is így van, nem? Nekem a 90es filmben rendben volt, most meg jót raktak az asztalra. Ne bízzák el magukat és jó legyen a casting. Meg ne 27 évet várjunk :D

  3. Most láttam az eredeti második részét. Azt hittem, hogy valami vicc… :)
    Szerencse, hogy benne lesznek a fiatalok is, azért az sokkal erősebb szál. Kíváncsi leszek a végére, gondolom nem az lesz, mint az eredeti.

  4. A dramaturgia miatt is kell, plusz a könyvben is így épül fel. Kakarotto: nyugi, nem lesz gond szerintem, sőt, szerintem már a második rész scriptje is készen van, mert szerintem nem lehet másképpen hozzáállni ehhez az adaptációhoz, csak úgy, ha egyszerre készíted el a két rész forgatókönyvét. A 90-es változat jól volt felépítve papíron, ás kérdés, hogy a megvalósítás nem volt az igazi.
    Én várom.

  5. Tegnap megnéztem az első részt, én beszari alak vagyok, de a Twin Peaks 3. evadan többet rettegtem. Ez meg se kottyant. Nem volt rossz film, csak olyan egyszer nézős. Meg teli volt klisével rendezésileg, operatőrileg. Még a gyerekek néha bénán játszottak.

  6. Kicsit érdekes lesz, hogy 2011-ben fog játszódni. Az eredeti sztori 1957-58 és 84-85-ban játszódott.
    A 11/22/63 -ban (az idöutazós King regény) van crossover is, az időben visszautazó, a a Kennedy-gyilkosságot megakadályozni akaró középiskolai tanár elvetődik Derry-be nem sokkal Az elnyugvása után, és találkozik a Vesztesekkel is. ( meg persze akadnak gondjai is, mert idegenként mindenkinek gyanús a gyermekeltűnések után…)
    El tudtam volna képzelni egy James Franco cameo-t, ha az eredeti időbe helyezik a filmet…(a sorozatban ő játssza az időutazót).
    De ez csak a hardcore King-rajongóknak mondott volna valamit :)

  7. Scorpion82: Simán átírják majd valahogy, hogy miért pont ekkorra utazott vissza, ha lesz ilyen… beiktatnak vmi plusz dolgot.

    Amúgy ez a sorozatban is így van?

  8. Nem, a sorozatban nincs benne, csak a regényben van egy fejezet, de a törétnet szempontjából nagy jelentősége ott sincs…King szeret a regényeiben más saját történeteire utalgatni, de ez a rész kifejezetten hangulatos volt, ahogy leírja azt a rossz érzést, hangulatot a kívülálló betévedő szemszögéből, ami áthat mindent a városban. Van egy jelenet, amikor egy kocsmában a fültanúja lesz annak, ahogy a helyiek beszélgetnek a bohócruhás gyerekgyilkosról, aki egyszer csak ebszüntette a gyilkosságokat, de nem derült fény a kilétére. Nekem csak itt esett le, hogy ez bizony Az :).
    Meg van egy beszélgetése a Vesztesekkel is, akikkel a folyóparton találkozik.
    Nyilván nem kötik össze a filmet a sorozattal, mert egyelőre -tudtommal- nem építenek King univerzumot, csak jópofa esater egg lehetett volna.
    DDe nem stimmelnek az idősíkok se, mert a 11/22/63 regény (a múltban játszódó része) 1958-63 között játszódik,mert a sztori a Kennedy gyilkosság körül forog. Ezen tehát nem nagyon tudnának változtatni. (a sorozatban ezen is változtattak, ott 1960-ba megy vissza a csóka)

  9. “A történet 27 évvel később játszódik, a fiatalok már rég elköltöztek a városból, kivéve Mike Hanlont, aki ott maradt. Mondjuk ez rá is nyomta a bélyegét az életére, és drogfüggő lett belőle, de mégis ő hívja össze újra a többieket Pennywise ellen. Na meg ő lesz az, aki egyre több informácót szerez a gonoszról, így neki kell majd kitalálni, hogy miképp lehet tényleg kinyírni”

    Akkor most AZ(!) 2 kapunk vagy egy új Álomcsapdát?!? XD
    …mert most konkrétan az Álomcsapda folytatásának történetét vázolták fel ezzel a pár mondattal :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.