Freddie Mercury?

Egy forgatási videó a Rami Malek főszereplésével készülő Mercy-filmből. Most belőhető az az alakítás, ha a múltkori kép felkeltette az érdeklődést.

Backup:

16 hozzászólás a “Freddie Mercury?” bejegyzéshez

 1. Hú, ez a Live Aid lesz ránézésre. Nagyon adja, bár tényleg kicsit vékony a srác.

 2. Remélem a koncerteken kívüli dolgokra fog koncentrálni a film (mondjuk a banda hogyan dolgozott a számokon, mik voltak a nehézségek, nézeleltérések), mert ha azt akarnám nézni, hogy milyen volt a koncert, akkor megnézem eredetiben Freddiet meg a többieket.
  Még, ha jól is cisnálják a színészek, nem látom sok értelmét lemásolni a koncertjeleneteket (pózokat).

 3. ezen videó alapján úgy tűnik meghagyjak az eredeti számokat, de lehet csak a felvétel miatt…
  Van esetleg arról valami info, hogy a zenek ay eredetiek lesznek-e a filmben, vagy újra felénekeltetik a színészekkel? utobbi nagy hiba lenne..

 4. @MarkiMaark

  Biztos valami hibrid lesz, hiszen pl. egy zenekari próbát (mert ilyesmi jelenet biztosan lesz) nem lehet koncertfelvételből összeollózni.

 5. @MarkiMaark: gugli ;)
  Találtam is egy összefoglaló cikket, ebből mást is megtudhatsz, de a lényeg, hogy Mercury és Malek hangját is használni fogják, összevegyítve a kettőt:
  https://www.digitaltrends.com/movies/bohemian-rhapsody-queen-movie-news-cast-trailer/

  Még régről láttam egy videót, amiben Rami arról beszél, hogy már kábé véglegesítették a castingját, amikor végre találkozott a Queen tagjaival, és ott a “szembesítésen” derült ki, hogy a zenészek még nem is hallották Ramit énekelni, hiába küldtek nekik korábban hanganyagot – úgyhogy ott élőben kellett Raminak produkálnia magát. És a Queen tagok elfogadták :)
  https://www.youtube.com/watch?v=DXBSlUvCzPk
  5:23-tól

 6. MarkiMaark: Én olvastam olyat, hogy Malek elég intenzív képzésen van a hangjával, szóval valamennyit tuti fognak énekelni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.