The Commuter-előzetes: Liam Neeson utolsó pakolása

Bár lehet még valami várható tőle, amit már leforgatott, de elvileg most hétfőn vagy kedden bejelentette a színész, hogy végzett az akciófilmekkel. Szép volt, jó volt, kaptunk egy Taken-t és még pár közepesebb darabot, aztán most ezt. Meglátjuk hogy sül el, hiszen épp az előbb említettek egy részét rendező Jaume Collet-Serra (Unknown, Non-Stop, Run All Night) a partnere a Commuter készítésében.

Neeson egy átlagembert alakít, akit valaki rábeszél a reggeli vonatútján, hogy egy jelentős összeg ellenében tegyen meg neki valamit az egyik szintén velük utazó ellen. De persze egy nagyobb összeesküvésbe való keveredés lesz a végállomás. A szereplőgárda többi része: Vera Farmiga (Bates Motel), Patrick Wilson, Sam Neill (Event Horizon), Jonathan Banks (Breaking Bad), Elizabeth McGovern. A poszter alatt ott a trailer

12 hozzászólás a “The Commuter-előzetes: Liam Neeson utolsó pakolása” bejegyzéshez

  1. Jónak tűnik. Mondjuk minden ember, aki nem teljesen értelmi fogyatékos, rögtön elülne, vagy inkább hívná a rendőrséget. Egy random csaj leül velem szembe, majd mondja hogy a retyóban van egy táska pénz, csak ezt és ezt csináld meg és a tiéd. Aha…. Ennyi erővel odaadom a gyereket a sörhasú trikós csávónak, aki azt mondja, hogy van édesség a rozsdás furgonban.

  2. Nem győzött meg. Számomra Neeson soha nem volt akcióhős, nem működött a dolog, sokkal értelmesebbnek, szofisztikáltabbnak tűnik. Jedi mesternek még elment, de ott meg milyen volt már a haja :)
    Szóval a Taken is körülbelül egy trailer erejéig volt jó, a többi pedig részemről szóra sem érdemes. Remélem, miután tényleg végez az akciófilmekkel, készít még pár emlékezetesebb és értelmesebb darabot.

  3. Nekem a Non-Stop nagyon tetszett de szerintem az nem is volt akció. Szóval az a fajta gondolkodós akciózás szerintem jól áll neki remélem hasonló lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.