The Disaster Artist-előzetes: nem ütötte meg, nheem.

Akkor még egyszer: ez a film a kult klasszikus The Room elkészültét fogja bemutatni, ami annyira rossz, hogy még most is teltházzal vetítik a rajongóinak, akik hangosan idézgetnek ezeken az előadásokon, talán pont azért, mert tisztán látszik, hogy a készítője komoly filmet akart csinálni.

Úgy látom egyáltalán nem fogják vissza magukat James Franco-ék, és a The Roomot összehozó Tommy Wiseau-t nagyon pontosan hozzák el nekünk, minden tévképzetével és az egójával. Szóval a The Disaster Artist egy félig vicces, félig drámai forgatásról szól.

A videó a tovább mögött.

12 hozzászólás a “The Disaster Artist-előzetes: nem ütötte meg, nheem.” bejegyzéshez

  1. Én ezt most már imádom, pedig az eredetit nem is láttam. A következő lépés az, megnézem a klasszikust, aztán jöhet ez, ami valami frenetikusnak néz ki!

  2. Jézusom, én kétszer próbáltam végignézni a Roomot, hát egyszer sem jutottam a végére. :D

  3. Megnéztem az eredeti mű trailer-ét…kínszenvedés volt.
    Franco-ék biztos tudják mit csinálnak…

  4. az a nevetés… AZ A NEVETÉS!!!!!!! Én keménytoku vagyok, de ki fogott rajtam az a film, de majd nekimegyek újra, mert kemény vagyok :D

  5. az ed wood volt ilyen, nagyon meta dolog ez, A filmesek csinalnak egy filmet a ZS filmesekrol. Mindenesetre az oscaron ezt szoktak dijazni, amikor filmet forgatnak a muveszekrol, vagy a filmcsinalasrol. Lasd meg: Artist, Birdman; La La Land es lehetne folytatni a sort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.