Valami Terminátor bejelentés lesz szeptember 19-én

Bár már mindenki sejti, konkrétan az esemény leírása alapján, hogy Tim Miller rendezését jelentik be Cameronék. Erről már hallottunk amúgy, meg a franchise jogainak helyzetéről, szóval annyira nem lesz meglepő… de talán jó hír? A Deadpool rendezője ebből is kihozhat valamit?

Elvileg mindent eltörölhetnek, ami a Terminator 2 után érkezett. Ami viszont jól hangzik.

Terminator: A Conversation with James Cameron and Tim Miller

DATE AND TIME
Tue, September 19, 2017
7:30 PM – 11:30 PM PDT

LOCATION
Paramount Pictures
5555 Melrose Avenue
Paramount Theatre
Los Angeles, CA 90038

EVENT DESCRIPTION

Join filmmakers James Cameron and Tim Miller on the Paramount Lot for an exclusive conservation with The Hollywood Reporter’s Matt Belloni about their collaboration on the upcoming Terminator.

The conversation will be followed by screening of Terminator 2: Judgment Day in 3D!

Register now for tickets. A limited number of tickets are available on a first come, first served basis. Schedule and programming subject to change. Please note that all cell phones/recording devices will be collected by security upon entering the theater and redistributed immediately afterwards.

18 hozzászólás a “Valami Terminátor bejelentés lesz szeptember 19-én” bejegyzéshez

 1. Akkor Swarci nem kamuzott mégse. Örülök mindig a Terminatornak, bár a minőség zuhant, mindig reménykedek hogy jobb lesz a következő.

 2. Akkor gyakorlatilag másodszor reboot-olják az elcseszett folytatások miatt….aztán ha ezt is elcseszik, akkor megint reboot?
  Egyelőre Spidey vezeti ezt a tendenciát, most utoléri ez is.
  Aztán majd lehet a Jurassic Park-World-Universe(?) követi?

 3. Pont most mondtam kollegaknak, par even belul kiadnak egy konyvet olyan cimmel, hogy “101 Spider-Man Movies You Need To See Before You Die” ;-)

 4. Az a lényeg,hogy ne úgy írják meg a forgatókönyvet,hogy ez egy új Végrehajtó-franchise első darabja lesz és ezért nyitva hagynak/beleraknak egy csomó hülyeséget.

 5. Remélem, nem olyan színészbálnákat fognak castingolni, mint a “Viharban született” meg Jay Krumplifej Courtney.

 6. Először is egy kibaszott jó casting kell. Másodszor pedig el kell felejteni az időutazást és Arnoldot. Harmadszor pedig játszódjon a film a posztapok jövőben. Mocskos, büdös, darkos ellenálló harc kell R-es besorolással. Igy talán volna értelme a rebootnak.

 7. Neill Blomkamp kéne ide.Nem mondom hogy hű de nagy durranást tudna alkotni, de hogy technikailag nagyon rendben lenne az 1000%.

 8. T2 3D óriási, tegnap néztem. Felesleges erőlködni szerintem, az első két részt a büdös életben nem fogják überelni de még csak megközelíteni sem. Csak két igazi T film van, az összes többi gagyi fan film.

 9. Bárcsak vissza tudnám lapozni a Genesys előtti időkben írott hozzászólásomat. Én már akkor egy olyan filmre vágytam, melyben Arni egy korosabb fejlesztőt játszana, akiről a 101-est mintázzák. Titoktudó fejlesztőt, aki ismeri a “rejtett kapcsolókat”. Sokkal hihetőbb lett volna. Hiába a jó cgi, Arni már old(ish). Persze aztán szemberöhögtek egy Genesys-szel. Lehet Cameronék olvassák a filmbuzit??? :D

 10. Zombiebie: Hasonló elmélkedésem volt nekem is a 4. film környékén még. Most az lesz valszeg a koncepció Arnival…végre.

 11. Nem tudom gyerekek…van potenciál az alapanyagban, de biztos elbasszák. Szerintem felesleges erőlködni.
  Ez csak R kategóriában, véresen, mocskosan működne, ahol bemutatják a háborút testközelből. Emberek vs gépek. Mint Kyle Reese rémálmaiban. Na de ilyet biztos nem kapunk. Egy újabb PG13as hulladékra nagyobb az esély.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.