Red Sparrow-előzetes: Jennifer Lawrence a veréb

Gondolom ez a Magyarországon forgatott kémfilmje Lawrence-nek, amiben egy sérülés miatt a balerinasággal felhagyó nőt alakít, aki minden áron meg akarja védeni az anyját. Miközben elvileg az oroszok által kiképzett, a testével manipuláló ügynök is, aki összejön egy CIA ügynökkel.

Meglátjuk mi sül ki belőle, a trailer hangulatos, de azért még idetenném, hogy a rendezői székben a Hunger Games 2-3-4-et összehozó Francis Lawrence ül.

human
írta
2017. 09. 15. 02:09
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Red Sparrow-előzetes: Jennifer Lawrence a veréb” bejegyzéshez

  1. F.Lawrence egy korrekt filmiparos, aki pont olyan jót csinál amilyet a segge alá adnak, tehát a stílustalanság egyik olyan úttörője aki érti a szakmát, de sohasem válik egyik meghatározójává.

    A színészei viszont szerethetik, mert nincs benne kockázat, sohasem követelhet annyit, mint egy Fincher, nem kell lenyűgözniük mint egy Scorsese-t és nem kell félniük, hogy milyen kísérletbe viszi bele őket, mint egy Iñárritu vagy egy Thomas Anderson.

    F. Lawrence egyszerűen tudja, hogy mutassa szépnek a színészeit és ez nagy szó ebben a hiú szakmában.

    A nagy kérdése a filmnek és amitől emlékezetessé válhat, hogy milyen lesz a korhatár besorolása?

    Lényegében tényleg ez a legizgalmasabb vele kapcsolatban, hisz maga a sztori számos explicit jelenetet tartalmazhat.

    Vajon JLawrence mennyire volt bátor a filmmel kapcsolatban? Akart-e egy szeletet abból, amit a Szürke, borzalmas árnyalatai ismét előtérbe hoztak?

    Magyarán meztelen lesz-e JLawrence? Visszatér-e a szex a mozivászonra, úgy, hogy egy egyértelműen A-listás sztár vállalja be ismét egyértelműen az erotikát? – ráadásul egy sikerre termelt moziban és nem egy rétegfilmeb :)

    Az objektív tippem az, hogy frászt, hisz minek tenné, ócska megúszásra játszik majd a kamera minden ilyen jelenetnél.

    De…és ez egy apró optimizmus, mégis mit veszíthetne JLaw ha mégis bevállalná? Ki nem látta még meztelenül az ide járók közül? Tényleg kérdem volt olyan, aki az itt olvasók közül nem látta a botrány idején, amit a mobilképei keltettek?

    Én és még egy milliárd ember biztos láttam már mindent JLawrence testéből…és emiatt nincs vesztenivalója…csak nyerhet, mert a saját megvilágításában mutathat annyit és úgy amit saját feltételei szerint szeretne és még kereshet is vele, bőven..

    Az R-besorlás kezd újra teret nyerni, miért ne jelenhetne meg mindez pőreségben is a vérzivatarok mellett :)

    Persze nem, de azért szép lenne :)

  2. Szóval egy halál komoly hangú narráció rideg képekkel kísérve bemondja, hogy egy halál komoly titkos program szexuális csábításra képez ki embereket. Hangulat ide vagy oda ezen felnevettem. Jlaw meg ugyan úgy a Kristen Stewart utat járja be, csak még tart az oscar lendülete, de már nem sokáig.

  3. Symor: Nem ismerem a történetet, hogy mennyire fontos ebben a szexjelenet, de ahhoz nem feltétlenül kell melleket mutatni. Bár nem bánnám. :)

  4. Nyílvessző? Hol? :-)

    Maga a film teljesen jellegtelennek tűnik. Persze lehet, hogy csak a trailer, de ennyiből semmi érdekes nem látszik.

  5. symor, minden szavaddal egyetértek! Nagyon remélem hogy R besorolást kap és úgy tudja megmutatni magát ahogy szeretné, a botrányképeket természetesen láttam, van elég sok méltatlan beállítás, ebben a filmben tényleg meg tudná mutatni a bájait úgy, h leessen az állunk.
    Ettől a filmtől én meztelenkedést várok, mivel a testével hódít a szerepe szerint. (Ha a film címe a power rangers lenne 12es karikával akkor nem várnék)

  6. symor: első mondatod telitalálat, össze sem foglalhattam volna jobban. Az új McG és Brett Ratner tényleg.

  7. Ha mar politikai vonalon mozog, akkor remelem nem csak jokepu adoniszokat fog “elcsabitani”, hanem kover, apolatlan, amde gazdag es befolyasos politikusokat es donteshozokat is :-)

  8. Symor, én pl. nem láttam a kiszivárgott fotókat, mert nem érdekeltek idegen emberek meztelen képei soha, de az sem zavarna, ha JLaw vetkőzne.

  9. Ezen jót röhögtem
    @
    Zoli says:
    2017. September 15 at 08:46

    Veréb lesz az, nem nyílvessző.
    Amúgy szerintem elég középszarnak néz ki. :DDDDDD

  10. Symor:

    szerintem a Constantine a 2000-es évek egyik legstilusosabb blockbuster mozija volt, mondjuk Philippe Rousselot operatőrként nagyon sokat tett hozzá.

    én utána csak Lawrence miatt vártam az I am legendet és ott már egyből beigazolódott, amit irtál. ő valoszunileg egyszeruen lefeküdt a stúdióknak, hogy legyen munkája és azóta is elvan ezzel. én azért sajnálom, kicsit több rizikóval szerintem lett volna benne szufla.

  11. QuiddY: nem nem ez a dunaújvárosi Fabó Éva uszoda, amikor forgattak ha jól rémlik a fél környéket lezárták/elfoglalták.

    Ja és ha az uszodát vetted észre először, akkor van egy rossz hírem :) bocsi

  12. hé azze, most nézem én ebben az uszodában tanultam úszni, hátul a meleg vizes pancsolóban meg számtalan órán át áztattam magamat. jó volt a Donald rágójuk, meg a kiflis hot-dog. ugyanoda jártam mint JLaw, menő vagyok, lehet leborulni.

  13. Engem csak az zavar a koncepcióban, hogy modern korszakban játszódik, manapság már nem Natasa Romanoffokat képeznek, hanem ügyes hackereket, és nem a pofók diplomatát pömpöltetik meg, hanem az okos telefonját. Kiváltképp ilyen orosz szinten már.

  14. @Kaoka

    A hasonló hölgyek szerepe nem az információszerzés jelenleg a kémvilágban, hanem a befolyásolás és kompromittálás.

    Vagy terelik a klienst, vagy zsarolhatóvá teszik.

    Ha mindezek mellett hozzáférnek hálózaton kívüli belső tárhelyekhez is annál jobb persze, de elsődleges szerepük az emberi manipuláció.

    A HUMINT szerepének elévülését csak naiv posztmodernisták emlegetik, nagyjából az első műhold pályára állítása óta, azóta sincs igazuk és nem is lesz amíg a technológiát emberek használják és nem fordítva.

  15. @emese

    Költői kérdés volt az érvelésem mellett szólva :)

    Biztos vagyok benne, hogy van egy tisztességes, egyenes gerincű, vagy épp csak “lemaradtam róla” réteg, aki még nem látta JLawrence-t meztelenül :)

    Nem veszítettek sokat, talán nem is érdekelte őket, maga a mozi így viszont jóval kockázatmentesebb terület arra, hogy egy alkalmas szerepben többet mutasson magából – főleg, ha a sztori alapján egy erre kiképzett szexuális ragadozó (többek között).

    De mint sok más mellett említettem én sem bízom igazán abban, hogy megteszi.

    A meztelen képek nézegetését, vagy nem nézegetését pedig ne vegye magára senkit, nagy átlagot vonva sem biztos, hogy igazam van, de igen valószínű, hogy a többség látta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.