Wonder Woman őszintén

A Honest Traileresek nyilván nem mernek komolyabban belekötni az idei év egyik legnagyobb képregényes sikerébe amit ezúttal a DC szállított. A tovább mögött lehet megnézni.

human
írta
2017. 09. 20. 03:00
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Wonder Woman őszintén” bejegyzéshez

 1. Azt kell mondjam a How It Should Have Ended ennél merészebb volt. Mintha a Screen Junkies stáb mostanában nem merne úgy igazán fikázni ha egy elismertebb filmről van szó amit zabált a nép. Nem azt mondom tetszett a film láttam kétszer is, de azért volt benne hiba.

  Dobok egy linket a HISHE videóhoz ha nem bánjátok:
  https://www.youtube.com/watch?v=Lf6gl4-MPd0

  Aztán mondja el mindenki a két csatorna közül ki volt a bevállalósabb. ;)

 2. Ezeket a Honest Trailereket nem véletlenül nem szoktam nézegetni, de most a WW miatt nyilván átestem rajta. Még olyan filmeknél sem röhögtem könnyesre magam anno sem, amik amúgy nekem nem tetszettek, tehát nem arról van szó, hogy hú ez most WW. De soha nem értettem, hogy ez miért lett ekkora siker.
  Talán volt egy félmosolyom mikor észrevettem Kris Kristoffersont
  A náci dolgot nem igazán értem…

 3. A “régen minden jobb volt” legendát félre téve, pár régebbi HT tényleg jó volt (pl. a T2-n vagy a 300on lehetett azért szakadni). Mostanság… nem annyira. szerintem a ScreenJunkies többi műsora meg egyszerűen nézhetetlen.

 4. Szerintem nem arról van szó hogy nem mernek, mert mi a francért ne mernének? Nem fogja őket lecsukni senki a véleményükért. Egyszerűen látszik hogy az évek alatt belefásultak ebbe a videógyártásba. Dögunalom minden videójuk.

 5. “Szerintem nem arról van szó hogy nem mernek, mert mi a francért ne mernének?”

  egy kicsit gondolj bele, hogy mostanában egyre erősebbek a kapcsolataik hollywooddal, rendezők ugranak be a honest trailerekbe, mint a skull islandnál, ryan reynolds a deadpoolba, a john wick rendezői jöttek kommentálni és hasonlók, avagy ezek fenntartásához nem lehetnek 100%-ig kemények a blockbusterekkel kb. arról nem is beszélve, hogy mindenki marvel fannak tartja őket, szóval ha lehúznak egy 7/10 dc filmet, amin azért van fogás, akkor lehet vesztenek követőket, andy azt meg tuti nem engedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.