A “nagy” Terminátor bejelentés

Ahogy a múlt héten be lett harangozva, a mostani Terminator 2: Judgment Day 3D vetítése előtt volt egy rövid felvezetés a Terminator rebootot ezek szerint hivatalosan is rendező Tim Millerrel (Deadpool) és James Cameronnal. Legkorábban 2019-ben kerülhet mozikba.

Szóval a nagy bejelentés: Linda Hamilton is visszatér. Az egy egyik indoklás mellette, hogy férfi színészekkel gyakran látunk olyat, hogy 60 évesen is pakolnak veterán harcosként, de nővel ritkán. Na majd most. Persze Swarci is visszatér valamilyen formában.

Ezen kívül megerősítették, hogy a Terminátor 2 folytatása lesz amit csinálnak, a többi filmet figyelmen kívül hagyják. A főszerepre pedig egy 18 éves nőt keresnek éppen.

31 hozzászólás a “A “nagy” Terminátor bejelentés” bejegyzéshez

 1. Jó lesz ez! Végre megkapjuk a hivatalos terminator 3-at!!! Csak legyen jó kis R kategóriás, s hozza a hangulatot minden ok lesz!

 2. Akkor már valahogy Edward Furlong-ot kaparják össze a földről és ne kapjunk egy újabb John Connort vagy hozzák vissza Balet a szerepre, persze ez nem fog megtörténni. Mindenesetre én várom a filmet, de nagyon. :)

 3. Puffin:
  18 éves nő mert végre valaki más lesz a középpontban nem John Connor!!!!!

  Gondoljatok bele ez lesz a T2 hivatalos folytatása, a többi film ami utána játszódott nem létezik innentől. Cameron produceli és írja a sztorit,Tim Miller rendezi és Linda Hamilton újra a fedélzeten. Ha Brad Fiedelt is visszahoznák…
  Ettől függetlenül ha hozza azt a hangulatot amit kell akkor akár egy nagyon jó film is kisülhet még belőle! Csak R-es besorolást kérünk!

  Számomra nagyon várós!

 4. Lehet hogy nőt akarnak a főszerepre,de vége úgy is az lesz hogy jön john connor,vagy csak mutatják.Mindenesetre érdekes lesz.
  Nem értem ,a 4.rész,az nem folytatás,az maradhatna,azzal semmi baj nincs

 5. spike0007: ez kimaradt a kívánságlistámról, köszönöm.

  Az Ő zenéi nagyon hiányoztak a “fantasztikus” folytatásokból :)

 6. Valaki visszmehetne az időben, és szólhatna Sarah-nak meg John-nak, hogy hiába szenvednek a Cyberdine felrobbantásával, akkor is beleírják őket egy csomó szar folytatásba, amiben elpusztul a világ… szóval inkább hagyják magukat kinyírni.

 7. Jézusom… mikor elsőnek láttam a Terminator 2-t és kb százszor újra néztem, nem gondoltam, volna hogy ilyen szánalmas folytatásokat fognak hozzá készíteni… már nem azért de szerintem James Cameron csak egy marketing (mint ahogy a többi öreg színész visszahozása is) fogás, amiért oda dobtak neki pár milliót, hogy tovább tudjon homokozni a filmstúdiójában az ő babáival. Meg amúgy is azért már ő sem garancia semmire a legutóbbi filmje is eléggé megosztó lett minőségileg és az sem most volt.

 8. Lemmy89: A 4. rész folytatás. Közvetlen folytatása a 3-nak. Egyértelmű utalások vannak benne rá, plusz ugyebár Bryce Dallas Howard ugyanazt a karaktert játsza, mint Clare Danes a Terminátor 3-ban. Egyébként olyan szempontból tényleg maradhatna, hogy még mindig az a harmadik legjobb darabja a franchisenak (a T3 és a Genisys sokkal rosszabbak, de még a TSCC is) és az esetleges kontinuitási ütközéseket viszonylag könnyen fel lehetne oldani.

 9. Már tudom a sztorit: valahogy még egy terminátort küldtek vissza az időbe, hogy nyírják ki Linda karakterét 18 éves korában, ezért az öreg Linda és Svarci visszamennek ők is, hogy ezt akadályozzák meg. Ezt el lehet játszani kismilliószor, gond egy szál se.

 10. edward furlongot is gatyába rázhatnák, már ő is 40, de azért még sem 60…csóri szét van zuhanva teljesen, hogy ennyi terminator filmet csinálnak, őt meg mindenki elfelejtette.

 11. Hawk: Cameron legutóbbi filmje az Avatar volt.

  Azon kivül, hogy “reklámozta” a Genisyst nem sok köze volt hozzá. Itt talán egy fokkal több, de ez sem az ő filmje lesz sajnos.

  Reménykedünk, de Schwarzi már túlkoros robotnak.
  Röhejesen nézett ki sajnos az 5. részben köszönhető a sminkmestereknek is.

  A Killing Guntherben nagyon jó a fizimiskája,
  mint a Predatorban :-) ott fiatalabbnak néz ki mint a Last Standban.

  Tehát akár helyre is lehetne pofozni, nem kell CGI Schwarzi.

 12. 1. Linda Hamiltonnak még a nosztalgia miatt sem örülök. jó, hogy Chuckos képet raktál be, ott nekem elképesztő csalódás volt, nagyon hálás szerepet kapott, mégis teljesen hiteltelen volt még a sorozat karikaturisztikus világában is. én akkor nem hittem el, hogy tényleg ez a nő volt Sarah Connor…ha ezt a szintet hozza, akkor kár visszaemelni.

  2. Cameron producerkedésében nem nagyon hiszek, szerintem az ő agyában már csak az Avatar él és csak az fog, amig még a filmezés közelébe megy. ez igy édes kevés.

  3. pláne, mert Tim Millert nem húznám le, de a Deadpoolhoz talán a rendezés volt, ami a legkevesebbet adott.

  szóval annak örülök, hogy a 2. közvetlen folytatása, de azért ezek a fanfavorit kis csalik egyelőre nem meggyőzőek.

 13. sgtGiggsy :Persze folytatás,de önmagában,semmit nem ront az összképen,
  Mindig úgy tekintek erre a részre mint egy elözménye az 1.2.és harmadik filmnek, ami mégis a jövőben játszódik.

 14. Jajaj. Mégis mi történhetett a második rész óta? Megint visszaküldenek egy terminátort? Majd Linda agyonveri a banyatankjával.

 15. Linda Hamitltonnak én sem tudom, hogy örüljek-e. Túl sok idő telt el és félő, hogy rombolna azon a nimbuszon, amit az előző részekkel felépített. A második részben még nagyon jó volt. Azon kevés nő közé tartozik akiről tényleg elhittem, hogy egy piszok kemény csaj aki bármin átgázol a gyerekéért. Ezzel szemben a Genezisre becastingoltak egy csajt akiről azt se nagyon tudtam elhinni, hogy meg tudna emelni egy karton ásványvizet. És még mellé egész film alatt megpróbált keményen nézni, ami csak röhejessé tette az egész karaktert.
  Hamilton úgy volt kemény csaj, hogy színészkedett is mellé. Az eltökéltség mellett ott volt az arcán a félelem, a bizonytalanság ami hihetővé tette a karakterét. Remélem át tud hozni valamit ebből 2018-ra.

 16. Na jó, én pakolok és megyek Észak-Kóreába, ki jön? Ezzel 25 évet késtetek gyerekek! Esküszöm csak rosszabb, hogy a T2 folytatása lesz.

 17. “A főszerepre pedig egy 18 éves nőt keresnek éppen”. Ez szerintem mindent elmond erről a készülő szarról

 18. @GErYkE ez a szétzuhant furlong talán még kapóra is jöhetne egy terminator filmben. írhatnának egy sztorit, hogy ezzel, hogy belekavart a múltba, milyen más irányba mentek a dolgok. az ellenállás vezetője helyett egy lecsúszott drogos lett és csak azért szarta le a skynet ezután.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.