DC/Warnerék mostanában: Luthor és Wonder Woman

Most akkor már hivatalosan is kiderült, hogy Whedon beleszólt egy nagyobbat, mivel több forrás is azt mondja, hogy Lex Luthor nem szerepel a Justice Leage jelenlegi verziójában. Ami így a bemutatóhoz egyre közelebb már majdnem a végleges lehet.

Mellé jobb hírnek, bár a BvS alapján nem annyira gond az előbbi sem, hogy a Flash-filmet annyira tervezik, hogy Wonder Woman hivatalosan is fel fog tűnni benne.

22 hozzászólás a “DC/Warnerék mostanában: Luthor és Wonder Woman” bejegyzéshez

 1. A cím alapján azt hittem, hogy a Warner villant egy tökösebb húzást és tervbe vesznem egy “Lex Luthor: Az Acél Ember” filmet.

  Az a sztori nem kicsit tenné helyre a karaktert és Superman-t az átlag nézők szemében.

 2. Ha jól emlékszem, alapvetően cameo lett volna az egész eleve, gondolom egyrészt amiatt, mert kb ő lépett kapcsolatba Steppenwolffal már a BvSben, de az akkori tervezett Batman film miatt is tán. Ilyen téren pedig nem értem hol nyert ez megerősítést, hogy Whedon változtatása. Ha az övé oké, hiszen valószínűleg amúgy is cameoról volt szó, szóval egy kibírható változtatás. De egyáltalán nem biztos ettől még, ha ki is vágták akkor az ő volt, vagy mostanában. Hiszen a Batman filmet az alapoktól írják újra, ha esetleg köze volt az akkori dolgok szerint Deathstroke felbéreléséhez vagy akármilyen Amanda Walleres cucchoz ott, az már rég sztornó, vagy ha akármi mást is próbáltak felvezetni vele, lehet a naptári dolgok alakulása, a film tervek változása miatt, értelmét vesztette a jelenete. Azt is eltudnám képzelni, hogy egy MoS2 felvezetés is lehetett volna, de mivel a Shazam előbb forog, sőt az már biztosan…így bekavart volna, mert ott esélyesen minden gond nélkül lehet szerepeltetni Supermant, mint mentort. De simán dönthetett úgy maga Snyder is az első állítólagos tesztvetítés után, hogy ez már nem kell bele vagy túl sok. De hogy ez a héten történt JL vetítés miatt terjedt el, vagy “derült ki hivatalosan”, az még nem jelenti az, hogy nem vágták már eleve a Whedon felkérése előtt sem. Merthogy egyikünk se látta egyik verziót sem. Plusz, nem tudom ezeken a vetítéseken mennyire tesznek bele tényleg mindent, vagy épp post credit jelenetet. Vicces lenne, ha végül mégiscsak benne van. Tulajdonképpen Steppenwolfhoz nem szükséges, hogy ténylegesen megjelenjen, bár a trailerben emlegették, de igazából a végleges filmből akár már az is kimaradhat.

  A Wonder Woman a Flashpointban pedig “Crime Wave in Gotham… Other breaking news: Water. Wet.”
  Hiába fogják konfirmálgatni az alapszereplőket, akkor sem számítok teljes adaptációra…

 3. Örülök, hogy nem lesz benne, mert egy ripacs volt. Nagyon elcseszték a karaktert, még a Rock is hitelesebb lett volna, őrá kicsit hasonlít is a rajzfilmsorozatbeli Luthor.

 4. Bármelyik kopasz szinész jobb lett volna,mint ez gyerekképű ripacs. Nem tudom kinek az ötlete lehetett, de remélem azóta kirúgták.

 5. Na nem mintha minden esetben kopasz lett volna hipp hopp…Eisenberg leesett a Superman Birthright lapjairól. De ez neki is eredetsztori volt valahol…Lex Begins. Ő is kopasz lett a végén és legalább nem ingatlanokkal baszakodott
  Nem azért éltek át ennyi évet a képregények, mert megragadtak egy bizonyos karakternél és soha sem próbálták őket az épp akkori korhoz igazítani vagy fejleszteni, megforgatni, az elvárásokat teljesen megcsavarni. Még megérteném, ha ez lenne az első Lex, de a sokadiknál én is próbálnám megcsavarni és elkülöníteni miközben egyébként képregényhű maradok, ahogy itt is.

 6. Mekare: Nem a hajon van a lényeg, de a köztudatban él egy Lex Luthor, akit szivesebben láttak volna a rajongók. Igy viszont kaptak egy ripacskodó Joker utánzatot. A végén tényleg levágták a haját, de inkább a fejét kellett volna. Ha van a stúdiónak esze eltüntetik a DC filmek közeléből és behozzák az apját, mint az igazi Lex Luthort.

 7. Na ki baszott el jobban a DC Luthort vagy Jokert? Az én voksom Jokerre megy, épp gyomorral nem lehet bírni Leto okádékát.

 8. A BvS kb 2-3 ponttal jobb lett volna Luthor nélkül, vagy egy másik Luthorral, szóval ez jó hír.

 9. érdekes … nekem az első ami eszembe jutott a hír hallatán flash ft wonder woman, hogy pl. a pókembernél kifejezetten fikázták hogy csak azért teszik bele vasembert h legyen nézettség … most hol vannak ezek a hangok?

 10. Hope: Tesztvetítés, nem kész cgi, soundtrack itt ott még régebbi filmek zenéje, ami közel áll ahhoz, amit szeretnének végül kb ilyenek.

  zsozso: Ezért írtam, hogy ha ez egy első Lex lenne akkor rendben megértem, de aki a köztudat után akar menni és még nem unja, az nézze meg, ami eddig volt és kész. Sőt akkor is megérteném, ha valóban ez lenne az egyetlen Luthor. Azaz tegyük fel, hogy nincs több, mint 75 évnyi anyag ezekről a figurákról, csak egy darab könyv…akkor igen ragaszkodjanak ahhoz, de itt nem erről van szó…
  Másrészt szerintem sem nem ripacs, se nem Joker utánzat, de ez már hozzáállás kérdése meg hasonlók, szóval felesleges belemenni, de se én se te nem vagyunk egyedül a véleményünkkel… Én szívesen látnám, de ugyanúgy el is fogadom, ha most nem fért bele ebbe…csücsüljön még kicsit Arkhamban

  Predash: +1 nem a hírhez

  Abu:
  Egy Flashpoint filmet nem lehet azzal megvádolni, hogy azért kerül bele Wonder Woman, mert sikeres lett a filmje idén és ezért őt most minden filmbe beleerőszakolják, hiszen az eredeti, azonos című képregényben is benne van, ami jóval azelőtt készült mielőtt még csak gondolkodhattunk volna róla vajon mennyi pénzt gyűjt össze a WW szóló. Ugyanúgy a többiek is benne lesznek. Flash ereje nem áll meg ott a többiekre vonatkozóan, hogy ha félrecéloz, akkor pókhálós lesz Vasember arca…ha Flash baszakodik a múltban az mindenkire kihat.
  Nem tudom volt-e olyan képregény, hogy Spiderman Homecoming, valaki marveles okosítson ki, lehetséges…és ha benne volt Ironman eredetileg, akkor nem gáz az se. Benne volt?

 11. Szerintem Eisenberg Riddlernek sokkal jobb lett volna, az ő Lex Luthor-alakítása nem kevés Riddler-elemet tartalmazott. Volt is egy nagyon jellemző kérdés, amit feltett, csak most nem emlékszem rá.

  Más: simán behozhatnak egy másik Luthort, ebben a kánonban az ő apját is Lexnek nevezik.

 12. Mekare dehogy volt :) Csak bele kellet szuszakolni Starkot mert őőő mert… Csak! :D

  Paradoxon ban Wonder Woman,Aquman jelentős figurák.nem kicsit.

 13. Valóban lényeges figurák, azonban ott az a kérdés miért is volt szükség a Flashpoint sztorival kezdeni rögtön mint “önálló mozival” :)

 14. Talán, mert amellett, hogy pénzügyi szempontból jó ötlet, épp nem Wonder Womannek, Aquamannek fut egy időben egy tv sorozata, hanem Flashnek, és ott korántsem tudtak jól hozzányúlni a sztorihoz, ráadásul nagyobb tapasztalatok nélkül kevésbé hibáztatható a karakter. De mindemellett a sztori nemcsak tartalmaz egy nagyszerű módot arra, hogy foglalkozzanak a múltjával, az eredetsztorival, de megmutatja azt is, hogy a ligán belül neki van az egyik legnagyobb felelőssége.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.